PICTURE MY LIFE #84 - KWALLIES, AMSTERDAM & MOCKINGJAY - LoisLorinde.nl
17966
post-template-default,single,single-post,postid-17966,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #84 – KWALLIES, AMSTERDAM & MOCKINGJAY

novem

Afgelopen week ging mijn MacBook stuk, dus ik ging samen met mijn vriend naar Amsterdam om hem te laten repareren. Ook zijn we samen naar Mockingjay part 1 geweest en wat was de film weer awesome! Oh, en er kwamen heel veel Kwallies voorbij afgelopen week! Daarnaast heb ik niet zo veel foto’s gemaakt. Lees verder voor de 84ste editie van Picture My Life!

novem2

Maandagavond even relaxen met een Tea Tree Toner Tab stoombehandeling van Lush. Voelt toch net wat beter dan alleen met water. En de geur is lekker verfrissend!

novem3

Ein-de-lijk weer eens een receptje! Dinsdag deelde ik een heerlijk receptje voor deze choco nut bars. En er zit niet eens echte chocolade in! Het is puur gemaakt van alleen maar natuurlijke ingrediënten.

novem4

Sinds ik af en toe een Kwalianusje teken bij mijn foto’s krijg ik wel eens de vraag hoe ik dat doe. Nou, met de Wacom! Even mijn MacBook aansluiten, photoshop openen en gaan tekenen met de touchscreen pen. Het was even wennen, maar het gaat steeds makkelijker.

japan1

Ik bestelde vier soorten Japans snoep op MostCutest.nl. Kabaya Panda cookies, Meiji Kinoko pumpkins, Pocky Panda stokjes en Meiji Marocho choco mini marshmallows. Benieuwd? Klik hier!

novem5

Afgelopen week kwam ook de eerste single van Teske uit. En wat is het nummer mooi geworden, wauw! Een wat rustiger romantisch nummer dat toch erg goed blijft hangen. Luister Rewritten hier!

shopgeo

Altijd ben ik al gek geweest op geometrische printjes en dan voornamelijk kubussen. En laat dat nou net een grote trend zijn van nu! Bij Flying Tiger is het één grote geometrische hemel en HEMA kan er ook wel wat van. Bekijk hier de shoplog.

novem6

Mijn MacBook kreeg vorige week een rare streep op het scherm.. Blijkbaar was er iets tussen gekomen waardoor hij een beetje is verbogen. Ja, dat heb ik weer. Vrijdag ging ik samen met Bram naar Amsterdam om de laptop te laten repareren. ‘s Avonds zijn we naar Mockingjay part 1 geweest en het was zo gaaf! Aaah, en nu weer een jaar wachten op het laatste deel.

novem7

Bram gaf ook nog twee heerlijke Lush producten toen we langs de winkel kwamen in Amsterdam. Zo lief! Phoenix Rising bath ballistic en Bubblegum lipscrub. Het ruikt allemaal zó lekker, hmmmm.

hemaliner

Zoals ik in mijn shoplog al aangaf zit ik midden de zoektocht naar de perfecte vloeibare eyeliner. Nu was het tijd om het bij HEMA te proberen. HEMA heeft lekker veel vrolijke eyeliner kleurtjes, dat is al een heel groot pluspunt. Lees hier mijn review over de eyeliners!

Hoe was jouw week?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

13 Reactie's
 • Pingback:PICTURE MY LIFE #84 – KWALLIES, AMSTERDAM & MOCKINGJAY | Mode Blogs
  Geplaatst op 09:05h, 24 november Beantwoorden

  […] Afgelopen week ging mijn MacBook stuk, dus ik ging samen met mijn vriend naar Amsterdam om hem te laten repareren. Ook zijn we samen naar Mockingjay part 1 geweest en wat was de film weer awesome! Oh, en er kwamen heel veel Kwallies voorbij afgelopen week! Daarnaast heb ik niet Lees verder […]

 • Daphne
  Geplaatst op 09:18h, 24 november Beantwoorden

  Wat een fijne photo diary!

 • Anneleen
  Geplaatst op 09:26h, 24 november Beantwoorden

  Die producten van Lush lijken me zo lekker! En ik wist niet dat je Kwalianusje zelf tekende… leuk! :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:43h, 25 november Beantwoorden

   Grappig, dan weet je het nu, haha! Dankjewel!

 • Sophie
  Geplaatst op 09:40h, 24 november Beantwoorden

  Oh, die Lush producten! Wat lekker hihi :-) Ik heb ook nog een Wacom tablet liggen, maar niet met scherm. Fijn dat je MAC weer gerepareerd is; hadden ze ‘m snel gerepareerd? Fijne week Lois! <3

 • Tineke
  Geplaatst op 09:58h, 24 november Beantwoorden

  Kwalianusje maakt je foto`s een stuk leuker! Al die Lush producten lijken mij zo lekker!
  liefs

 • Isabel Cristina
  Geplaatst op 10:52h, 24 november Beantwoorden

  Leuke foto’s, balen van je MacBook! Heb je ooit al eens een review geschreven over je wacom? Het lijkt mij erg handig maar omdat ik ken eigenlijk niet veel mensen ken die ook een wacom hebben en omdat er zoveel verschillende zijn zie ik door de bomen het bos niet meer hahah.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:46h, 25 november Beantwoorden

   Dankje! Het is eigenlijk de Wacom van mijn vader. Maar hij staat er gewoon om te gebruiken voor het hele gezin. Ik weet eigenlijk niet wat voor type het is en wat de verschillen zijn. Ik vind het wel een erg leuk idee, ik ga er over nadenken!

 • Manon
  Geplaatst op 14:10h, 24 november Beantwoorden

  Oh wat een heerlijke producten!! Het nummer van teske is echt super leuk

 • girlsnews
  Geplaatst op 14:49h, 24 november Beantwoorden

  Leuke snoepjes

 • Kimberly
  Geplaatst op 17:54h, 24 november Beantwoorden

  Zo balen dat je MacBook kapot ging! Is die ondertussen weer helemaal gemaakt? En ik vind kwalianus zo leuk bij alle foto’s!! <3

 • Dagmar
  Geplaatst op 19:55h, 24 november Beantwoorden

  Aah lekkere Lush goodies en wat een leuke foto’s! Ook superleuk hoe je laat zien hoe je kwalianus tekent <3 Mag je echt trots op zijn dat het je zo leuk en goed afgaat, want wat vind ik het een geweldige toevoeging bij de foto's. Ik word er elke keer zo blij van!

 • jana
  Geplaatst op 20:01h, 24 november Beantwoorden

  Wat jammer van je Macbook, ik vind het nummer van Teske enorm mooi :D x

Geef een reactie