PICTURE MY LIFE #83 - BLOGGERSBORREL, SCHOOL & HALLOWEEN - LoisLorinde.nl
17884
post-template-default,single,single-post,postid-17884,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #83 – BLOGGERSBORREL, SCHOOL & HALLOWEEN

no

Goedemorgen! Wat was het weer een drukke week. We begonnen aan de tweede periode van de opleiding Communication and Multimedia Design. Dinsdag had ik een geweldige bloggersborrel bij uitgeverij Zomer & Keuning met allemaal leuke bloggers en inspirerende schrijfsters. En zaterdag een gezellig halloween feest met oude klasgenootjes. Lees verder voor de 83ste editie van Picture My Life!

no2

Maandag begonnen we met de tweede periode van Communication and Multimedia Design. Bij het vak Creative hebben we het nu over kalligrafie. Op de foto zijn we aan aantal technieken aan het oefenen.

Dinsdag kwam er een review online over de EyeFi WiFi SD Card. Met dit kaartje kan je verbinding maken met apparaten zonder de SD kaart aan te hoeven sluiten. Nu kan ik de foto’s die ik maak met mijn spiegelreflex camera meteen delen op Instagram! Het werkt ook voor andere smartphones, tablets en PC’s! En ik heb de kans gekregen om er twee weg te geven aan jullie! Klik hier en doe mee!

no3

Dinsdag kwamen een aantal bloggers bij één voor de boeklancering van Petra Kruijt’s nieuwste chicklit ‘Laat me jou zijn’. Chicklit is een Amerikaans boekengenre die niet zo lang geleden is overgewaaid naar Nederland. Tijdens de bloggersborrel bij uitgeverij Zomer & Keuning gaven schrijfsters Gillian King en Macha de Groof allebei ook nog een hele inspirerende presentaties. Het hele event was georganiseerd door lieve Dagmar en wat heeft ze dat geweldig gedaan!

borrel10

Het was zo gezellig! Allemaal lieve blogvriendinnetjes weer gezien. Van links naar rechts: ik, Eline, Dagmar, Kimberly en Sophie. We kregen allemaal een goodiebag met wel vijf boeken mee naar huis. Wauw! Laat me jou zijn van Petra Kruijt, De mannenmaker van Petra Kruijt, Zwart-wit van Gillian King, Man O Man van Marcha de Groof en Sterrenhemel van Colleen Hoover.

no4

Nog meer school! Voor het vak Production zijn we bezig met het ontwerpen van logo’s voor een tijdschrift. Hier zie je een paar probeersels. Het uiteindelijke resultaat krijg jullie natuurlijk ook te zien. :D

no5

Woensdag ging ik eventjes naar het dorp voor het kopen van Sinterklaas cadeautjes. Want dat vier ik drie keer dit jaar. Ik kon het niet laten om even langs de Kringloop te gaan. Alles was al in kerstthema, zo leuk! En voor maar twee euro kocht ik 42 mini kerstballetjes! Die avond zag de lucht er ook ontzettend mooi uit met paars, roze, oranje en geel.

no6

Op dinsdag en donderdag zijn er nu Harry Potter films op televisie. De films gaan nog steeds niet vervelen dus ik kijk ze lekker allemaal nog een keer. Als een echte crazy catlady met Bloempje én Elfje op mijn schoot. Een bijzonder moment, want dit was de tweede keer óóit.

geometric

Via Facebook liet ik aan jullie zien dat ik bezig was met het uitsnijden van geometrische vormen uit kurken onderzetters. Sterre gaf het idee om de vormen te gebruiken als hangers voor in de kerstboom. En dat idee ga ik binnenkort ook uitvoeren! Maar eerst liet ik jullie mijn eigen idee zien, het maken van geometrische sieraden van de onderzetters. Klik hier voor de DIY!

no7

Zaterdag had ik eindelijk een halloween feestje! Een beetje laat, maar beter dan nooit. Allemaal make-up bij elkaar verzamelt voor mijn griezelijke look. Op het feestje was alles helemaal in stijl met mummie-hotdogs en reageerbuis-shotjes, heel gaaf!

no8

En dit was mijn uiteindelijke halloween look. Waaaaaaah!

no10

Zondag heb ik weer een dagje aan school gewerkt. Nou ja.. deze getekende quote was niet helemaal de bedoeling. But ‘Do not worry, be happy!’. Mijn favoriete quote aller tijden. Juist omdat ‘ie zo simpel is, soms hoeft het allemaal niet zo moeilijk!

Hoe was jouw week?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

11 Reactie's
 • Pingback:PICTURE MY LIFE #83 – BLOGGERSBORREL, SCHOOL & HALLOWEEN | Mode Blogs
  Geplaatst op 09:13h, 17 november Beantwoorden

  […] Goedemorgen! Wat was het weer een drukke week. We begonnen aan de tweede periode van de opleiding Communication and Multimedia Design. Dinsdag had ik een geweldige bloggersborrel bij uitgeverij Zomer & Keuning met allemaal leuke bloggers en inspirerende schrijfsters. Zaterdag had ik een gezellig halloween feest met oude klasgenootjes. Lees Lees verder […]

 • dionne
  Geplaatst op 09:23h, 17 november Beantwoorden

  Ziet er uit als een leuke week!

 • Manon
  Geplaatst op 09:47h, 17 november Beantwoorden

  Wat een leuke week en wat ziet de bloggersborrel er toch gezellig uit!

 • Daphne
  Geplaatst op 09:55h, 17 november Beantwoorden

  Wat een onwijs leuke foto’s <3

 • Kirsten
  Geplaatst op 10:07h, 17 november Beantwoorden

  Wat een ontzettend leuke foto’s allemaal Lois! Ik vind je Halloween look echt geweldig geworden, super gaaf. Ook is die quote heel erg leuk.

 • Sophie
  Geplaatst op 10:10h, 17 november Beantwoorden

  Je halloween look is echt gaaf geworden Lois! En dat kalligrafie oefenen ziet er heel erg leuk uit! Heerlijk he al die HP films :-) Ik kijk ook braaf iedere keer weer haha! En ik vond het echt gezellig je weer te zien girl!

 • Mariëlle
  Geplaatst op 12:47h, 17 november Beantwoorden

  Leuk verslag :) De borrel ziet er leuk uit en dat sd kaartje heeft mijn interesse gewekt!

 • Anneleen
  Geplaatst op 17:25h, 17 november Beantwoorden

  Oh wat leuk dat jullie leren werken met kalligrafie! Ik heb daar vroeger ook een tijdje mee gewerkt. Kan je echt leuke dingen mee maken-schrijven :)

 • jana
  Geplaatst op 19:56h, 17 november Beantwoorden

  Hele toffe dingen heb je gedaan, wat zag die roze lucht er mooi uit :D x

 • Isabel Cristina
  Geplaatst op 00:18h, 18 november Beantwoorden

  Leuke foto’s! Wat leuk dat je kalligrafie leert!

 • Angela
  Geplaatst op 16:34h, 20 november Beantwoorden

  Op de PABO waren we laatst ook bezig met kalligrafie, zo mooi!

Geef een reactie