PICTURE MY LIFE #82 - DIERENTUIN, PERSDAGEN & ELECTRIC LADYLAND - LoisLorinde.nl
17746
post-template-default,single,single-post,postid-17746,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #82 – DIERENTUIN, PERSDAGEN & ELECTRIC LADYLAND

nov

De hele week zat lekker volgepland omdat ik geen les had. Zo heb ik eindelijk kunstacademie-vriendinnetje Marleen weer gezien, Ouwehands Dierenpark bezocht met mijn vriend Bram, met lieve blogvriendinnetjes naar de persdagen van Dijksman en Fuse geweest, een bezoekje gebracht aan Electric Ladyland met mijn projectgroepje en meer. Lees verder voor de 82ste editie van Picture My Life!

nov3

Twee sneak peeks van reviews die je binnenkort kunt verwachten! Met de EyeFi WiFi SD Card kan ik de foto’s die ik net met mijn spiegelreflex heb gemaakt meteen op Instagram zetten. Zo handig! Benieuwd hoe het werkt? Hou mijn blog dan goed in de gaten! Ook kunnen jullie binnenkort een review verwachten over de metallic eye liners van HEMA in vier verschillende kleurtjes.

nov2

Maandag heb ik eindelijk vriendinnetje Marleen weer gezien! Ze zit nu op de kunstacademie en ik kwam gezellig even langs. Wat een lol bij de grijpmachine! Gelukkig was het ‘atlijd prijs’, anders zou ik nooit wat uit zo’n automaat krijgen. We wonnen hele schattige notitieboekjes en veel te zoete snoepjes.

nov4

Op de terugweg nam ik een heerlijke caramel frappuccino en verdiende daarmee mijn laatste stempel op mijn Starbucks kaart. Het volgende drankje is dus gratis! Thuis had mijn vader heerlijke choco lollies meegenomen en daar hebben we met z’n allen van gesnoept.

Eindelijk was daar mijn review van twee nieuwe producten uit de Lush kerstcollectie! De Hot Toddy douchegel ruikt naar het warme kerstdrankje Glühwein en Yog Nog is geïnspireerd op een ander winters drankje genaamd Eggnog. Lees hier mijn review.

nov5

nov6

Woensdag ben ik samen met mijn vriend Bram naar de Ouwehands Dierenpark geweest. Dit waren we al ontzettend lang van plan en eindelijk hadden we allebei tijd. Een dierentuin geeft mij toch altijd een beetje een gemengd gevoel. Ik houd echt van dieren en kan erg lang naar ze kijken. Maar om ze daarom in een hokje te stoppen.. Soms ziet het er best zielig uit. Er was bijvoorbeeld een oude ijsbeer die zielig en alleen aan het ‘ijsberen’ was. Wel heb ik deze ontzettend lieve giraffe geaaid. Wauw, wat een magisch moment!

nov7

In een redelijk korte tijd heb ik heel veel Yankee Candle geurkaarsen verzameld. En wat kreeg ik een boel reacties op mijn Yankee Candle collectie! Na het proberen van verschillende merken vind ik Yankee Candle toch echt de beste. De kaarsen geven lekker veel geur aan mijn kamer!

nov8

nov9

Afgelopen donderdag ben ik naar de persdagen van Dijksman en Fuse geweest om alle nieuwe producten te bewonderen. Van biologische hapjes en heerlijke parfum tot originele plaktattoos en prachtige kledingcollecties. Bij het proberen van de Prada zonnebrillen hebben we erg veel lol gehad en dit was het resultaat, hahaha. Van links naar rechts: Joyce, Kimberly, ik en Dagmar. Na afloop ben ik gezellig blijven eten bij Dagmar en hebben we nog uren zitten kletsen. De tijd ging veel te snel voorbij! Oh, en ik probeerde de Starbucks kerstsmaak Toffe Nut! Echt een geslaagde dag!

nov10

#MiniReview van de Eat Natural fruit & nut bars. Cranberries, macadamias and dark chocolate is erg lekker! De zoete cranberries compenseren het bittere van de pure chocolade. De macadamia noten proef ik helaas niet zo goed. Milk chocolate with peanuts and cranberries lijkt er heel erg op door de choco met cranberries. Wel iets zachter van smaak door de melk chocolade en amandelen. Mjam! En mijn favoriet is Almond and apricot with a yoghurt coating! Lekker fris, fruitig en zoet door de abrikoos met yoghurt.

nov11

Natuurlijk was er vorige week ook weer een nieuwe FridayDIYday! En dit keer toverde ik ruitvormige oorbellen om tot prachtige geometrische halskettingen! Linksboven HEMA oorbellen van € 2,95 en rechtsboven Primark oorbellen van € 2,-. Welk paar zou jij gebruiken?

nov13

#MiniReview van Bohotats. Bohotats zijn plaktattoos zoals we die van vroeger kennen uit de chipszakken. Maar dan net wat origineler en mooier met goud, zilver en zwart. Makkelijk met water aan te brengen. Bij mij bleef het ongeveer 24 uur mooi zitten en begon daarna te slijten. Erg gaaf voor bijvoorbeeld een feestje! Ja, ik ben fan!

nov12

Vrijdag ben ik met mijn project groepje van school naar Electric Ladyland geweest. Een ontzettend gaaf klein museum met allemaal fluoriserende kunst, natuurstenen, bankbiljetten en meer. Foto’s links in normaal licht en foto’s rechts met blacklight. Het zonnige schilderij verandert in een nachthemel en de grijze natuurstenen krijgen allerlei kleuren. Hoe cool!

Nog meer geurkaarsen! Het merk dat naast Yankee Candle ook bekend staat om de goede geurkaarsen is Bath and Body Works. Helaas is dit merk nog lastiger te verkrijgen in Nederland. Maar ik heb een Nederlandse webshop ontdekt die steeds meer Bath and Body Works kaarsen verkoopt! Lees hier mijn review over de heerlijke herfstige geurenkaarsen Pumpkin Cupcake en Sea Salt & Maple Popcorn!

Hoe was jouw week?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

15 Reactie's
 • Pingback:PICTURE MY LIFE #82 – DIERENTUIN, PERSDAGEN & ELECTRIC LADYLAND | Mode Blogs
  Geplaatst op 06:35h, 10 november Beantwoorden

  […] De hele week zat lekker volgepland omdat ik geen les had. Zo heb ik eindelijk kunstacademie-vriendinnetje Marleen weer gezien, Ouwehands Dierenpark bezocht met mijn vriend Bram, met lieve blogvriendinnetjes naar de persdagen van Dijksman en Fuse geweest, een bezoekje gebracht aan Electric Ladyland met mijn projectgroepje en meer. Lees Lees verder […]

 • Denise
  Geplaatst op 06:45h, 10 november Beantwoorden

  Het is zo handig dat je foto’s van je spiegelreflex meteen op Instagram kunt zetten! <3

 • chucky1012
  Geplaatst op 07:47h, 10 november Beantwoorden

  Je had een leuke en fijne week!
  Ik ben zo benieuwd naar de speciale kaart waarmee je de foto’s die je met de fotocamera gemaakt hebt zo op je instagram kan plaatsen ;-)

  Xoxo

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 08:31h, 10 november Beantwoorden

   Jaaa! Binnenkort leg ik helemaal uit hoe het werkt! :D

 • Dagmar
  Geplaatst op 07:56h, 10 november Beantwoorden

  Geweldige foto’s heb je gemaakt, zo mooi om te zien! En wat was het supergezellig donderdag, ik wil repeat!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 08:31h, 10 november Beantwoorden

   Hihi, dankjewel lieverd! Ik wil repeat too!

 • Sophie
  Geplaatst op 08:04h, 10 november Beantwoorden

  Heerlijke foto’s allemaal! Al die kaarsen en Lushies, hihi! En dat Electric LadyLand; wat ziet dat er gaaf uit! Daar zou ik ook eens heen willen :-) Snap heel goed wat je zegt over de dierentuin. Soms kan dat ook heel sneu zijn, maar die beesten zijn vaak al zo tam dat ze in de wildernis niet meer zouden overleven!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 08:33h, 10 november Beantwoorden

   Dankjewel Sophie! :D Electric Ladyland was inderdaad echt heel gaaf. Klopt, ik moet maar denken dat de meeste dieren niet meer beter weten. (:

 • Hesteranne
  Geplaatst op 10:22h, 10 november Beantwoorden

  Mooie foto’s weer. De chocololly’s zien er heerlijk uit!

 • jana
  Geplaatst op 11:46h, 10 november Beantwoorden

  Toffe foto’s, heerlijk al die lush producten en geurkaarsen allemaal :D x

 • Manon
  Geplaatst op 14:34h, 10 november Beantwoorden

  Oh heerlijk al die producten! leuke fotos x

 • Kirsten
  Geplaatst op 14:58h, 10 november Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s om te zien, ik vind die winged liner echt prachtig! En wat heb je een mooie Yankee Candle stash!

 • Angelique
  Geplaatst op 15:19h, 10 november Beantwoorden

  Benieuwd naar de reviews!!

 • Anneleen
  Geplaatst op 10:03h, 11 november Beantwoorden

  Ik kan blijven kijken naar jouw verzameling yankee candles… ik word er gewoon zo vrolijk van haha! :) ik wil binnenkort, na mijn examens, ook nog eens met mijn vriend naar de dierentuin. Beschouw dat echt een beetje als een uitstapje en nu met dat lekkere herfstweer kan ik daar echt van genieten ;) sommige dieren zijn soms inderdaad best zielig, daar mag je niet te lang bij stil staan… Oh en die choco lolly’s zien er trouwens heerlijk uit!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 12:56h, 13 november Beantwoorden

   Wat leuk om te horen! Ik word ook heel vrolijk van mijn Yankee Candle collectie. Aawh, veel plezier alvast en dankjewel!

Geef een reactie