PICTURE MY LIFE #81 - TENTAMENWEEK, DONUTS & BROWNIES - LoisLorinde.nl
17633
post-template-default,single,single-post,postid-17633,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #81 – TENTAMENWEEK, DONUTS & BROWNIES

oko

Afgelopen week had ik officieel tentamenweek maar gelukkig had ik twee van de vier vakken al afgerond. Dinsdag had ik de schouw voor Creative Crossmedia en donderdag het tentamen van Theory Crossmedia. De week sloot ik af met een sleep-over bij beste vriendinnetje Elisa met heerlijke hartvormige brownies. Ook testte ik een Japanse DIY snoep set, kwam mijn MacBook Pro skin binnen en meer leuke dingetjes. Lees verder voor de 81ste editie van Picture My Life!

oko2

Afgelopen maandag was ik hard aan het werk voor de schouw van Creative Crossmedia de volgende dag. Bij de schouw moest ik al mijn werk van de afgelopen periode laten zien, mijn proces uitleggen en presenteren. Zoals je ziet op de tweede foto. Uiteindelijk heb ik hier een 7,5 voor gehaald en ik ben er zo blij mee! Vooral als je nagaat hoe streng ze waren bij medestudenten. Pfoeeeh.

oko3

Een mug cake breakfast experimentje. 1 Banaan + 1 ei + een vleugje kaneel. Errug lekker, maar misschien net iets te zacht. Als tip kreeg ik om er een beetje bakpoeder bij te doen en dat ga ik de volgende keer proberen. Bak jij wel eens een cake in een mok?

oko4

Aaaah, ik ben verliefd op alle geometrische printjes die we steeds meer zien bij HEMA! En ik kon het natuurlijk niet laten om wat te kopen. Zo kocht ik een kleed, onderzetten en een paar oorbellen waar jullie vrijdag een DIY mee gaan zien. Ben heel benieuwd naar jullie reacties vrijdag!

oko5

Door Teske ben ik heel benieuwd geworden naar de Japanse DIY snoep setjes. Tijdens afgelopen Friday DIYday even een heel andere DIY dan normaal. Het leek mij erg gaaf om ook een keer zo’n set te proberen en dit aan jullie te laten zien. En sinds kort koop je het gewoon in de Nederlandse webshop MostCutest.nl. Benieuwd? Klik hier!

oko6

Het was natuurlijk niet alleen Friday DIYday maar ook nog eens Halloween! Toen ik mijn make-up eraf aan het halen was maakte ik deze creepy selfie, hahaha.

oko7

Vrijdag middag ging ik onderweg naar mijn beste vriendinnetje Elisa die nu op kamers woont. Het was – zoals altijd – ontzettend gezellig! Toen we even langs de AH gingen zagen we deze schattige hartvormige cakevormpjes liggen en we hebben daar vervolgens heerlijke brownies in gebakken. Nomnom. Ook probeerde ik een plaktattoo die net binnenkwam van eBay. Erg gaaf!

skin1

Gisteren liet ik mijn prachtige zelf-ontworpen MacBook Pro skin zien. Wat een leuke reacties allemaal! Maar nog leuker was natuurlijk de winactie voor jullie om ook zelf je eigen case/skin ontwerp te winnen. Doe je nog niet mee? Klik dan hier!

Wat vind jij van Kwalianus in de blogposts?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

28 Reactie's
 • Pingback:PICTURE MY LIFE #81 – TENTAMENWEEK, DONUTS & BROWNIES | Mode Blogs
  Geplaatst op 06:02h, 03 november Beantwoorden

  […] Afgelopen week had ik officieel tentamenweek maar gelukkig had ik twee van de vier vakken al afgerond. Dinsdag had ik de schouw voor Creative Crossmedia en donderdag het tentamen van Theory Crossmedia. De week sloot ik af met een sleep-over bij beste vriendinnetje Elisa met heerlijke hartvormige brownies. Ook testte Lees verder […]

 • chucky1012
  Geplaatst op 06:17h, 03 november Beantwoorden

  Leuke en drukke week had je!
  Leuke DIY ;-)
  Met de snoepjes.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:11h, 03 november Beantwoorden

   Haha, ja leuk he, zo schattig ook!

 • Dagmar
  Geplaatst op 08:04h, 03 november Beantwoorden

  Aah zo gaaf je skin! En wat een heerlijke diary, supergoed van je 7,5! Mag je echt heel trots op zijn!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:13h, 03 november Beantwoorden

   Aawh, dankjewel lieve Dagmar!

 • eline
  Geplaatst op 08:05h, 03 november Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s! Zo’n Mug Cake Breakfast lijkt me heerlijk!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:18h, 03 november Beantwoorden

   Dankje! Jaaa, ik denk dat ik het vaker ga doen!

 • Deniece
  Geplaatst op 08:53h, 03 november Beantwoorden

  Leuke foto’s! Ziet eruit als een leuke week. Heel goed ook die 7,5!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:20h, 03 november Beantwoorden

   Dankjewel Deniece!

 • Tineke
  Geplaatst op 08:55h, 03 november Beantwoorden

  Hele leuke foto`s meid, zo te zien heb je weer een hele leuke week gehad. Dat Japanse snoep ziet er lekker uit!
  Liefs

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:20h, 03 november Beantwoorden

   Jaa, mijn week was zeker leuk! Dankjewel!

 • Sophie
  Geplaatst op 09:43h, 03 november Beantwoorden

  Je Macbook skin! Waaaat, hij is echt prachtig! En dat DIY kitje ziet er te leuk uit, ik vind je mini donut echt te leuk geworden :-)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:20h, 03 november Beantwoorden

   Aaaaah, dankjewel Sophie!

 • Hesteranne
  Geplaatst op 10:39h, 03 november Beantwoorden

  Gefeliciteerd met je 7,5!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:21h, 03 november Beantwoorden

   Dankje!!

 • Denise
  Geplaatst op 11:53h, 03 november Beantwoorden

  Ah je zelfontworpen MacBook case is echt onwijs gaaf. Wat ben je toch ook super creatief en onwijs gefeliciteerd met je 7,5! Ik heb nog nooit een cake gebakken in een mok maar dat is echt een leuk idee. Ga ik zeker doen!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:21h, 03 november Beantwoorden

   Dankjewel voor je lieve complimenten Denise! Ben benieuwd naar jouw mug cake!

 • Manon
  Geplaatst op 11:58h, 03 november Beantwoorden

  Leuke foto’s, ik vind die Case nog steeds geweldig!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:22h, 03 november Beantwoorden

   Dankjewel!!

 • Marloes | NOVA Magazine
  Geplaatst op 15:49h, 03 november Beantwoorden

  Wat heb je een geweldige week gehad! Ik vind je Case zo mooi!! x

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:22h, 03 november Beantwoorden

   Dankje Marloes!

 • Wendy
  Geplaatst op 21:44h, 03 november Beantwoorden

  Ik vind die geometrische printjes van de HEMA ook super. En ik maak nog wel eens een chocolademuffin in een mok. Heerlijk! En ik wil ook nog eens van die Japanse snoep proberen. Lijkt me heel leuk om een keer te doen.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:23h, 03 november Beantwoorden

   Jaaa, ben zo gek van die printjes! Laat me weten als je ook een keer Japans snoep hebt geprobeerd! :)

 • Angela
  Geplaatst op 14:06h, 04 november Beantwoorden

  Je laptopcase is ge-wel-dig!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:39h, 05 november Beantwoorden

   Dank-je-wel! :D

 • Angelique
  Geplaatst op 19:11h, 04 november Beantwoorden

  Heerlijke week en wat een super cijfer!

 • Anneleen
  Geplaatst op 21:32h, 05 november Beantwoorden

  Die geometrische figuurtjes zijn inderdaad erg leuk! Proficiat met je cijfer, doe je goed! Die brownies zien er trouwens heerlijk uit, yummie!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:34h, 05 november Beantwoorden

   Bedankt voor al je reacties, haha! En met de complimentjes!

Geef een reactie