PICTURE MY LIFE #79 - SIERAADOORTJES, TAART & 800 VOLGERS - LoisLorinde.nl
17492
post-template-default,single,single-post,postid-17492,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #79 – SIERAADOORTJES, TAART & 800 VOLGERS

okto

Chaotisch. Dat was het de afgelopen week. Het was alweer de laatste lesweek van mijn eerste periode Communication and Multimedia Design. Mijn review over de gave sieraadoortjes kwam online. Ook bakte ik twee heerlijke taarten omdat mijn mama jarig was. En ik haalde de 800 volgers op Bloglovin! Nu heb ik het vooral druk met het halen van de deadlines. Na mijn tentamens heb ik een weekje vrij en kan ik al mijn toffe blog ideeën eindelijk uitvoeren. Lees verder voor de 79ste editie van Picture My Life!

okto2

Elke keer als ik de nieuwe Fashionista in de brievenbus vind is het weer een klein feestje. Even lekker lezen en plaatjes kijken onder het genot van zelfgemaakte dadel-cacao-amandel balletjes.

okto3

Yess, eindelijk had ik een ontbijtje dat fotowaardig was. Heerlijke banana-egg pancakes met een beetje appelstroop. Ja, mijn food-foto’s worden steeds beter, daarom was er een beetje een overload deze week. Hahaha. Deze gekleurde worteltjes zijn ook al zo leuk!

ooor

Ja, nieuwe dingen bestaan nog! Laatst kwam er namelijk een erg gaaf pakketje binnen met een paar sieraadoortjes. Sieraadoortjes zijn niet alleen om muziek mee te luisteren, maar ook om te gebruiken als mooie accessoire voor je outfit. Het idee is zo simpel, en toch had ik het nog nooit ergens gezien. Benieuwd geworden naar de sieraadoortjes? Klik hier!

okto4

Mijn mama was dit weekend jarig en dat voor alle visite heb ik een ochtend in de keuken gestaan om twee heerlijke taarten te bakken. Een MonChou taart met chocolade caramel topping. En een taart met cake, room en een laagje vrolijke marsepein. Oh, en vinden jullie de roosjes ook zo goed gelukt?! :D

okto5

WAAAAAAH! Gisteren kreeg ik wel een heel leuk mailtje in mijn mailbox. De 800 volgers op Bloglovin zijn bereikt! Ik ben dol op het getal 8, en dat honderd keer, kan het nog beter? Ehh ja, 888 natuurlijk. Hahaha. Ik wil jullie in ieder geval allemaal bedanken voor het volgen!

okto1

Zondag had ik eindelijk weer afgesproken met vriendinnetje Marijke. Het was zoals gewoonlijk weer ontzettend gezellig. We hebben lekker kunnen bijkletsen onder het genot van wat hapjes en drankjes.

okto6

‘s Avonds kon ik eindelijk een stukje van mijn eigen taart proeven. En de smaak was nog verrassender dan ik dacht. Echt lekker! En natuurlijk even relaxen met een serie op de achtergrond.

Hoe was jouw week?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

12 Reactie's
 • Eline
  Geplaatst op 06:50h, 21 oktober Beantwoorden

  Wauw, die taart met roosjes, wat supermooi!

 • chucky1012
  Geplaatst op 07:59h, 21 oktober Beantwoorden

  Gefeliciteerd met al je volgers…..
  Ook met je moeders verjaardag.
  Wat een mooie taarten en dan die prachtige roosjes ;-)

  Fijne dag Xoxo

 • jana
  Geplaatst op 08:43h, 21 oktober Beantwoorden

  Jummie die taarten zien er heerlijk uit! Gefeliciteerd met je 800 volgers :D x

 • Angelique
  Geplaatst op 09:23h, 21 oktober Beantwoorden

  Vind het echt heel knap hoe jij met je allergie om gaat. Zeker wat betreft al het lekkers wat je moet laten staan.

 • Petra
  Geplaatst op 09:56h, 21 oktober Beantwoorden

  allereerst natuurlijk gefelichteerd met het bereiken van 8 x 100…wat een geweldig groot aantal, ik kan mij dat haast niet voorstellen, zo veel! En de taart met de roosjes…die is echt heel leuk!

 • Denna
  Geplaatst op 10:04h, 21 oktober Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s en gefeliciteerd met je 800 volgers!

 • Hesteranne
  Geplaatst op 10:51h, 21 oktober Beantwoorden

  Gefeliciteerd met 800 volgers. De taarten zien er prachtig uit. Waren ze ook lekker?

 • girlsnews
  Geplaatst op 10:55h, 21 oktober Beantwoorden

  Leuke foto’s

 • Mirne
  Geplaatst op 11:06h, 21 oktober Beantwoorden

  Die monchou taart ziet er echt heerlijk uit!

 • Deisy
  Geplaatst op 13:20h, 21 oktober Beantwoorden

  Wat gaaf die taarten: zijn echt gewoon plaatjes om naar te kijken. En die roosjes zijn echt superschattig. Gefeliciteerd met je 800 volgers: op naar de 888 hea haha ;-)

 • Bertine
  Geplaatst op 17:45h, 21 oktober Beantwoorden

  beide taarten zien er heerlijk uit! complimenten!

 • Manon
  Geplaatst op 20:06h, 21 oktober Beantwoorden

  YUMMY die taart! Gefeliciteerd met je 800 volgers, ga zo door! Ik heb nog even naar die oordopjes gekeken, ik denk dat ik ze ook ga halen :D alleen andere kleur.

Geef een reactie