PICTURE MY LIFE #78 - WINACTIES, IKEA & DRUIVEN - LoisLorinde.nl
17456
post-template-default,single,single-post,postid-17456,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #78 – WINACTIES, IKEA & DRUIVEN

ok

Vanwege alle drukte is Picture My Life een dagje later. Omdat mijn blog alweer twee jaar bestaat kwamen er afgelopen week drie feestelijke winacties online, zoals ik ook al had beloofd. Ook heb ik eindelijk kunnen snuffelen aan de wintercollectie van Lush, een bezoekje gebracht aan IKEA en onze druiven zijn geoogst. Lees verder voor de 78ste editie van Picture My Life!

acties

Omdat LoisLorinde.nl alweer twee jaar bestaat heb ik drie leuke winacties voor jullie organiseert. Een gave set met griezelige halloween Yankee Candles, een verrassingspakket t.w.v. 50 euro en een pakketje met mijn eBay favorieten. Aan welke acties doe jij al mee?

ok2

Mijn week begon met een longonderzoek in het ziekenhuis. Maar eerst lekker bloggen onder het genot van een heerlijke Pumpkin Spice latte. De dag daarna kreeg ik de uitslag en het is nu zeker dat ik lichte astma heb en daarom vaak snel benauwd ben. Daar krijg ik nu mijn dagelijkse pufje voor dat moet gaan werken op langer termijn. Dus ik ben benieuwd!

ok3

Ook had ik nog een huidcontrole om te kijken hoe het gaat met mijn eczeem. Omdat ik daar twee maandjes geleden voor opgenomen ben in het ziekenhuis. Mijn huid is nog steeds erg snel droog, maar verder is alles toppie. Tussen de ziekenhuisafspraken door ben ik even gaan snuffelen aan de nieuwe wintercollectie van Lush. Oh, wat een heerlijke producten! Natuurlijk ging ik niet met lege handjes naar huis. Ik kocht Holy Go Lightly, Sparkly Pumpkin, Cinders en So White.

Laatst werd mijn aandacht getrokken naar twee glinsterende printplaatjes die op de grond lagen. Een fietslamp was kapot gevallen en toen kwamen deze leuke kleine printplaten tevoorschijn. Na een grondige schoonmaak heb ik de plaatjes gebruikt om unieke armbandjes mee te maken. In het Engels noemen ze het PCB, oftewel Printed Circuit Board. En dat vond ik een stuk interessanter klinken, haha. Klik hier!

ok4

Woensdagavond ben ik samen met mijn vriend Bram naar IKEA geweest want hij had een nieuw bed nodig. Altijd leuk om in IKEA rond te lopen en alle nieuwe huisspulletjes te bekijken. En ik ging meteen opzoek naar de toffe notitieboekjes die ik had gezien in de vlog van Mascha. I like!

ok5

De coolest washi tape ever! Een tape vol met krantenartikeltjes over washi tape die ook nog eens leesbaar zijn, (maar helaas wel te klein voor de foto). Als je een keer denkt ‘Waaajoww, waar heeft ze dat vandaan?!‘, dan heb ik het hoogstwaarschijnlijk van eBay.

En ik bestelde natuurlijk niet alleen coole washi tape op eBay, maar ook een hoop ander leuk spul. De mooiste kettingen, prachtige galaxy armbandjes, huge ass veiligheidsspelden en toffe tijdelijke tattoo stickers. Bekijk alles in het blogje On my way from eBay nummer vier.

ok6

De laatste druiven uit eigen tuin zijn geoogst! En ja, dit is nog maar een klein deel. Bijna alles zit nu in de vriezer. Ook hebben we meteen heerlijke druivensap gemaakt met de slowjuicer. Daarvan heb ik weer een aantal ijsblokjes gemaakt voor in een heerlijk glas water. Het kleurt dan ook meteen roze, zo leuk!

Hoe was jouw week?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

15 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 06:54h, 14 oktober Beantwoorden

  Leuke en mooie foto’s van een fijne week.
  Het leukste vondt ik de DIY armbandjes.
  Zo schattig.

  Xoxo

 • Dagmar
  Geplaatst op 07:15h, 14 oktober Beantwoorden

  Waauw alweer de 78e, wat gaat dat snel! Heerlijke foto’s en zo fijn dat er nu eindelijk meer duidelijkheid is gekomen rondom je gezondheid. En super dat het beter gaat met je huid <3 Wat een geweldige items komen er middels Ebay je kant op!

 • Denise
  Geplaatst op 07:33h, 14 oktober Beantwoorden

  Wat fijn dat het beter gaat met je huid! <3

 • Sophie
  Geplaatst op 08:52h, 14 oktober Beantwoorden

  Oh wat lekker al die druiven, jum! En je bent heerlijk geslaagd bij Lush, hihi, heerlijk al die bruisballen! Wat fijn dat er trouwens nu eindelijk iets is uitgekomen bij het ziekenhuis, hopelijk gaan de pufjes helpen!

 • Angela
  Geplaatst op 09:43h, 14 oktober Beantwoorden

  Ik zei het laatst ook al, die tape is geweldig!

 • Hesteranne
  Geplaatst op 10:12h, 14 oktober Beantwoorden

  Fijn dat het beter gaat met je huid. De druiven zien er echt heerlijk uit!

 • Kelly
  Geplaatst op 11:19h, 14 oktober Beantwoorden

  Leuke foto’s!

 • Lisa
  Geplaatst op 12:22h, 14 oktober Beantwoorden

  Hahah, waajoo! Nice notitie boekjes :D

 • Manon
  Geplaatst op 13:18h, 14 oktober Beantwoorden

  Leuke foto’s! Ik vind je diy nog steeds leuk

 • Fleur van Vos
  Geplaatst op 14:30h, 14 oktober Beantwoorden

  oeh aparte dingen! Wel super leuk!

 • Petra
  Geplaatst op 18:46h, 14 oktober Beantwoorden

  wat leuk om weer mee te kijken en nu maar hopen dat je pufje ook echt gaat helpen,…maar ik denk dat je er vast wel behoorlijk wat baat bij kunt hebben…

 • jana
  Geplaatst op 20:01h, 14 oktober Beantwoorden

  Hele leuke foto’s, vooral die tape met krantenpapier is wel ook zo leuk :D x

 • Linda
  Geplaatst op 20:15h, 14 oktober Beantwoorden

  Yaay, Cinders heb ik ook gekocht! zooooooo lekker ;D

 • Stephanie
  Geplaatst op 23:44h, 15 oktober Beantwoorden

  Sterkte met je astma! Fijn dat je nu zeker weet wat je hebt.
  En nog van harte met je blog jubileum!

 • Celeste
  Geplaatst op 13:12h, 16 oktober Beantwoorden

  Die washi tape is zo gaaf! En al die andere spulletjes trouwens ook! ;)

Geef een reactie