PICTURE MY LIFE #77 - PRIMARK OPENING, LUSH & BLOG B-DAY - LoisLorinde.nl
17414
post-template-default,single,single-post,postid-17414,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #77 – PRIMARK OPENING, LUSH & BLOG B-DAY

okt

Een gekke maar leuke week, dat was het. Dinsdag was ik aanwezig bij de opening van Primark Arnhem. Kreeg een geweldig persbericht binnen van de Lush wintercollectie en mijn blog bestond gister alweer 2 jaar! Wat is de tijd snel gegaan en wat heb ik ongelooflijk toffe dingen mogen meemaken door mijn blog. Lees verder voor de 77ste collectie van Picture My Life!

okt2

Afgelopen maandag was het International Coffe Day! Ook begin ik steeds meer krullies te krijgen in mijn haar. Het zit wel in de familie maar ik heb altijd stijl haar gehad. En nu dus steeds meer een beetje slag, waardoor ik een hele gekke pony krijg, haha.

okt3

Dinsdagochtend was ik aanwezig bij de persopening van Primark Arnhem. Het was heel gezellig met Kirsten en Danielle. Het blijft zo gek om te shoppen in zo’n rustige Primark. En alles ligt nog zo netjes. Benieuwd wat ik heb gescoord? Bekijk hier de shoplog.

okt4

Aawh, Bloempje kan echt op de meest schattige manieren slapen. Daarnaast een selfie met mijn nieuwe Batman onesie van Primark Arnhem. Zo lekker warm en cozy!

okt7

Bij de Action kocht ik een pruik voor Halloween. Hahaha, wat een ander gezicht zo met zwart haar. Ik ga er nog een ander kapsel in knippen. Nu hopen dat dat lukt!

okt6

Op Friday DIYday liet ik jullie zien hoe je deze Paper Pumpkin maakt. Heel erg leuk voor Halloween of gewoon als herfst decoratie. Ook proefde ik voor het eerst Candy Corn. Ehm, eigenlijk vind ik het helemaal niet zo lekker. Maar het ziet er wel leuk uit!

okt5

Deze heerlijke anti-bacteriële handgel van Bath and Body Works kwam binnen. Ik bestelde de geur Vanilla Berry Sorbet op eBay door te zoeken met ‘bath and body works’. Oh, wat ruikt dit heerlijk!

okt8

Gisteren kon je samen met Kwalianus het heerlijke winterspektakel van Lush bewonderen. Wauw, wat een producten. Ik wil ze allemaal! Ook bestond LoisLorinde.nl gisteren alweer 2 jaar! Door mijn blog heb ik ongelooflijk gave dingen mogen meemaken. Om jullie te bedanken voor alle lieve reacties en trouwe bezoekjes verloot ik vanaf morgen drie toffe winactiepakketjes. Hoelang volg jij mij al?

Hoe was jouw week?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

20 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 11:30h, 06 oktober Beantwoorden

  Leuke en fijne week had je gehad!
  Mooie foto’s.
  Je kapsel wordt weer mooi lang en ook je pony.
  Krullen staan je heel goed.
  Hihihihi die pruik is zo cute. Ben benieuwd wat voor model je ervan gaat knippen.
  Ik volg je al erg lang ;-)
  Leuk blog en fijne artikelen en hoop dat je nog heel lang met bloggen door zal gaan.

  Fijne dag Xoxo

 • irene
  Geplaatst op 11:31h, 06 oktober Beantwoorden

  Leuke foto’s :) fijne week! Liefs irene

 • Suzanne
  Geplaatst op 11:35h, 06 oktober Beantwoorden

  Leuke foto’s weer! Misschien een kleine tip om ook foto’s te plaatsen die je nog niet op instagram had laten zien. De volgers die je ook op instagram volgen, hebben dit allemaal al gezien, maar natuurlijk wel zonder de tekst erbij.

  Ik heb eigenlijk geen idee hoelang ik je al volg. Niet vanaf het begin, maar al wel een jaar denk ik.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 13:06h, 06 oktober Beantwoorden

   Dankjewel! En bedankt voor de tip! Daar zat ik inderdaad al een tijdje aan te denken, maar eigenlijk alle interessante foto’s die ik maak plaats ik op Instagram, haha. Maar misschien dat ik het toch eens probeer.

 • Denise
  Geplaatst op 12:09h, 06 oktober Beantwoorden

  Zo leuk dat je al weer twee jaar blogt, je bent een topper!

 • Kelly
  Geplaatst op 12:34h, 06 oktober Beantwoorden

  Leuke foto’s! Hoelang ik je al volg… ik denk een half jaar?

 • Manon
  Geplaatst op 12:37h, 06 oktober Beantwoorden

  Oh je haar staat zo mooi!!!

 • Kirsty
  Geplaatst op 14:19h, 06 oktober Beantwoorden

  Leuke foto’s! Ik vind Kwalianus zo leuk! En gefeliciteerd met je blogverjaardag!

 • Mariëlle
  Geplaatst op 14:52h, 06 oktober Beantwoorden

  Leuk verslag, twee jaar wat een tijd zeg :)

 • Dagmar
  Geplaatst op 15:31h, 06 oktober Beantwoorden

  Aah wat leuk je diary! Super om te zien <3 En wat gaaf die paper pumkin, echt te gek!

 • Isabella
  Geplaatst op 16:08h, 06 oktober Beantwoorden

  Ahh, die handsanitizer van Bath&Bodyworks heb ik ook! Die ruikt inderdaad zoooo lekker:)

 • Malou
  Geplaatst op 16:10h, 06 oktober Beantwoorden

  Leuke foto’s, echt leuk om te zien :)

 • dresses and daisies
  Geplaatst op 18:05h, 06 oktober Beantwoorden

  Hele toffe pics ^^

 • jana
  Geplaatst op 19:52h, 06 oktober Beantwoorden

  Heel tof verslag en proficiat met je blogverjaardag :D x

 • Bertine
  Geplaatst op 20:08h, 06 oktober Beantwoorden

  hee ik heb mijzelf gespot! bij de primark foto’s, met het mint groene jasje aan! hihi.. ik vind je krullies wel leuk, apart he dat ons haar om de zoveel jaar veranderd. Ik had eerder slag en dat is nu bijna verdwenen

 • Hesteranne
  Geplaatst op 20:52h, 06 oktober Beantwoorden

  De opening van de Primark ziet er leuk uit. Een vrijwel lege Primark lijkt me heerlijk!

 • Stephanie
  Geplaatst op 20:55h, 06 oktober Beantwoorden

  Leuke foto’s :D. Tof dat je naar de opening van de Primark mochten en die Batman onesie is nice :3. Gefeliciteerd met het 2-jarig bestaan van je blog!

  En ohhh ik ben zo blij dat je niet écht zwart haar hebt nu, ha ha. Ik schrok even, vind bruin veel mooier staan bij je haha!

 • Isabel Cristina
  Geplaatst op 21:35h, 06 oktober Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s! Die pruik staat je eigenlijk heel goed! :-D

 • Claudia
  Geplaatst op 09:36h, 08 oktober Beantwoorden

  Wow ik herkende je gewoon niet met die pruik op!

 • kim
  Geplaatst op 09:07h, 28 december Beantwoorden

  leuke week!

Geef een reactie