PICTURE MY LIFE #76 - ZIEKJES - LoisLorinde.nl
17323
post-template-default,single,single-post,postid-17323,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #76 – ZIEKJES

se

Afgelopen week was een beetje ‘bleh’. In het begin van de week was ik ontzettend verkouden en daarna ging het ook niet helemaal lekker. Iedereen heeft wel eens zo’n weekje en ik had het vorige week. Daarom kwamen er ook weinig blogjes online. Maar ik heb wel een aantal leuke foto’s om jullie te laten zien. Lees verder voor de 76ste editie van Picture My Life!

se2

Omdat ik dus een beetje ziekjes was maakte ik maandag een heerlijke gezonde smoothie. En in de les tekende ik een YinYang met rode fineliner. Zie jij het?

se3

‘€ 15 paar stuk’. Dit mooie bordje hing bij de winkel naast de Flying Tiger in Utrecht. Ik kan er nog steeds erg hard om lachen. Zo’n schrijffout merk je toch meteen?

se5

Ook ben ik afgelopen week weer eens langs de Kringloop gegaan. Ik kocht er een mooie glazen vaas, gouden stud armband, stenen hanger, prachtig bruin jasje en een lichtroze trui om te DIY’en. En dat allemaal voor maar 5 euro! Op de foto ernaast zie je al dat ik de vaas heb gebruikt voor mijn Yankee Candles. Binnenkort ga ik jullie mijn hele collectie laten zien!

se4

Voor de mensjes die benieuwd waren naar wat mijn moeder met de schoenen ging doen. Nou, dit dus! Met allemaal Sharpies heeft ze er een super gaaf patroon op gemaakt.

se6

Bij HEMA kocht ik een nieuwe twee meter lange oplader in een toffe mintgroene kleur. Echt ideaal zijn ze! En Elfje lag ondertussen lekker te zonnen op twee paaltjes.

SERIELIJST

De laatste tijd ben ik series steeds leuker gaan vinden dan films. Bij series leer je alle personages kennen en is er meer ruimte voor plot twists. En je hebt natuurlijk gewoon veel langer kijkplezier. Nu kwam ik op het idee om een lijstje te maken van alles series die ik heb gekeken, die nog verder gaan en ook de series waar ik op afgeknapt ben. Benieuwd geworden? Klik hier.

se7

Zondag middag ben ik heerlijk wezen picknicken met mijn vriendje. Wat een zomerse dag was het. En hmmm.. een versgeperst sapje van eigen druif! De dag sloot ik af met een gezellige verjaardag bij vrienden in de tuin.

Hoe was jouw week?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

10 Reactie's
 • Sophie
  Geplaatst op 08:44h, 29 september Beantwoorden

  Wat lekker een sapje van eigen druif! Die roze schoenen worden wel tof zo, hihi! En die spelfout is wel erg ja :’)

 • chucky1012
  Geplaatst op 10:17h, 29 september Beantwoorden

  Het zelfgemaakt sapje ziet er heerlijk uit ;-)
  Jammer dat je ziek was en ik hoop dat je nu beter bent.
  Handig is de lange oplader. Mooi ontwerp op de schoenen.

  Xoxo

 • Mirne
  Geplaatst op 10:59h, 29 september Beantwoorden

  Ik wil ook weer picknicken!

 • Manon
  Geplaatst op 12:38h, 29 september Beantwoorden

  Je schoenen zijn erg tof geworden zeg!

 • DQ
  Geplaatst op 14:40h, 29 september Beantwoorden

  Ik heb die draad van de Hema ook nog in mijn handen gehad! Zo leuk en helemaal niet zo duur! Binnenkort toch nog maar eens gaan halen… ;) X

 • Manon
  Geplaatst op 14:42h, 29 september Beantwoorden

  Dat sapje ziet er lekker uit

 • Angela
  Geplaatst op 19:18h, 29 september Beantwoorden

  Heerlijk om even een serie te kijken!

 • melissa
  Geplaatst op 21:26h, 29 september Beantwoorden

  Die spelfout is echt wel grappig :). Hopelijk ben je nu een stuk beter!

 • Hesteranne
  Geplaatst op 09:57h, 30 september Beantwoorden

  Hopelijk voel je je al wat beter. Het druivensapje ziet er echt heerlijk uit!

 • Marloes
  Geplaatst op 08:22h, 01 oktober Beantwoorden

  Ah heerlijk lekker series kijken in bed. Hihi! Het sapje van druif ziet er erg lekker uit!

Geef een reactie