PICTURE MY LIFE #75 - DIY'ING & FEESTJE - LoisLorinde.nl
17286
post-template-default,single,single-post,postid-17286,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #75 – DIY’ING & FEESTJE

sept

Afgelopen week was een druk maar leuk weekje. Eindelijk heb ik weer lekker kunnen DIY’en! En ik hoop jullie net zo enthousiast te kunnen maken als ik met mijn ideeën. Verder had ik een super gezellige reünie met oude klasgenootjes, er kwamen toffe pakketjes binnen en veel meer leuks. Lees verder voor de 75ste editie van Picture My Life!

Sept2

Net nu allemaal leuke herfstkleren had gekocht werd het een hele warme week. Maar dat betekende wel dat ik mijn Boohoo maxi dress met vrolijke vlindertjes aan kon doen! En een selfie die ik maakte na het uitvoeren van twee toffe DIY’s op de warme maandag.

sept3

‘Beertje!’ Jaaa, eindelijk kwam mijn Sulley hoesje binnen. Je weet wel, dat blauwe beest uit Monster Inc.

Sept4

Een van de twee DIY’s die online kwam is dit galaxy light canvas. In het donker zorgt het voor een mooie romantische sfeer. Een gave aanvulling in je kamer.

sept6

Jelly in my Belly. Het zijn zulke vrolijke snoepjes in de gekste smaken.

Sept5

Fotografie opdracht voor mijn opleiding Communication and Multimedia Design. De opdracht was om beweging vast te leggen en te spelen met het perspectief. Vooral de onderste foto is echt bijzonder geworden, haha. Daarnaast zie je mijn nieuwe boots van H&M. Ik vind ze zo stoer!

Sept7

Vrijdagavond had ik een heel gezellig feestje. Nah ja, eigenlijk was het meer een reünie met een allemaal oude klasgenootjes. Maar het was zeker een geslaagde avond! En Jillz in blacklight ziet er cool uit.

sept8

En ja, ik heb weer drie nieuwe telefoonhoesjes. Maar dit keer heb ik ze alle drie helemaal zelf opgepimpt. Benieuwd hoe ik de werk ben gegaan? Lees het hier!

Sept9

Zondag kwam ik met mijn vriend langs de V&D toen daar een modeshow bezig was voor Mart Visser kinderjassen. Uiteindelijk werd de grote kleine winnares uitgekozen en het was echt ontzettend schattig om te zien. Alle jassen zijn dus ook in het groot verkrijgbaar voor de mama’s.

Hoe was jouw week?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

10 Reactie's
 • Anita
  Geplaatst op 12:35h, 23 september Beantwoorden

  Die schoenen van de H&M zijn echt gaaf!

 • Kelly
  Geplaatst op 12:41h, 23 september Beantwoorden

  Leuke foto’s! :)

 • Manon
  Geplaatst op 14:49h, 23 september Beantwoorden

  Leuke fotos wat een gezelligheid!

 • Isabel Cristina
  Geplaatst op 16:54h, 23 september Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s! Dat Sulley hoesje is echt schattig!

 • Denise
  Geplaatst op 18:43h, 23 september Beantwoorden

  Wauw, je schoenen van H&M zijn inderdaad onwijs gaaf! Die jelly beans oh my god, jeugdsentiment!

 • jana
  Geplaatst op 19:57h, 23 september Beantwoorden

  Je nieuwe hoesjes zien er zo leuk uit :D x

 • Inge
  Geplaatst op 20:08h, 23 september Beantwoorden

  Erg gave boots!

 • melissa
  Geplaatst op 20:26h, 23 september Beantwoorden

  Ik blijf die galaxy light canvas geweldig vinden!

 • Hesteranne
  Geplaatst op 20:55h, 24 september Beantwoorden

  De schoenen van H&M zijn erg gaaf.Voor mij zijn ze jammer genoeg alleen wat te hoog.

 • Sas
  Geplaatst op 20:44h, 27 september Beantwoorden

  Wat een super leuk telefoonhoesje!

Geef een reactie