PICTURE MY LIFE #74 - STUDIE, PRIMARK + NIEUW BLOGSCHEMA! - LoisLorinde.nl
17212
post-template-default,single,single-post,postid-17212,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #74 – STUDIE, PRIMARK + NIEUW BLOGSCHEMA!

sepp1

Afgelopen week was alweer het tweede weekje van mijn studie, Communication and Multimedia Design. Op mijn vrije donderdag ben ik naar Primark in Nijmegen geweest. Ik ontving heel veel leuke pakketjes en er kwamen dan ook vier reviews online. Vanwege mijn studie gaat er vanaf vandaag een nieuw blogschema in. Benieuwd? Lees verder voor de 74ste editie van Picture My Life!

sepp3

De eerste twee reviews die online kwamen waren die van Dermolin producten en mijn nieuwe awesome aztec hoesje. De douche olie en herstellende crème van Dermolin hebben mijn huid erg goed gedaan. Erg geschikt als je ook een droge/gevoelige huid hebt. Het paarse aztec hoesje is mijn eerste flip case en ik ben er ontzettend blij mee. Daarnaast kan je ook kans maken op een hoesje naar keuze! Doe jij al mee?

sepp2

Vorige week begonnen bij mij de herfstkriebels en ik besloot naar de Action te gaan om leuke inspiratievolle herfst-spulletjes te zoeken. Toen kwam ik dit meest schattige deurstoppertje tegen. Stiekem vind ik het zielig om zo’n knuffelbeestje als deurstopper te gebruiken en ik heb het ook helemaal niet nodig. Maar ik vond ‘m zo leuk dat hij nu een plaatsje heeft gekregen bij de kussens op mijn bed.

sepp5

In de trein naar Nijmegen voor een bezoekje aan de Primark. Met een heerlijke caramel macchiato van Starbucks en broodje van AH to go. Ik heb veel leuke en vooral lekker warme herfst items gekocht! Je ziet hier al een kleine sneak peek van de shoplog die woensdag online komt.

sepp9

Eenmaal thuis wilde ik mijn Primark tas weggooien. En wie ligt daar te snurken..

sepp7

Popcorn en tv. En over tv gesproken.. Laatst keek ik een stukje van het programma SynDROOM en toen kwam het mij wel erg bekend voor. Daar was ik bij! En ja hoor, daar stonden Laurie en ik op de achtergrond tijdens Amsterdam Fashion Week. Hahaha, ontzettend grappig om mijzelf ineens voorbij te zien komen op televisie.

sepp4

Tijdens Production kregen we photoshop les. Het was best wel wennen, want vanaf mijn 8ste gebruik ik al een heel ander fotoprogramma. Alle tools zitten op een andere plek en dat zorgt voor frustraties, haha. Ik photoshopte mijzelf bardansend in het bekende Edward Hopper schilderij.

sepp6

Een andere opdracht voor Creative was het maken van een typografisch zelfportret. Een zelfportret kan je het bijna niet meer noemen, maar ik vind het resultaat erg gaaf. Kan jij het lezen?

sepp8

Een review over mijn nieuwe tas van Pieces die ik heb mogen ontvangen. Het is echt de ideale tas! Ook reviewde ik een stoere lederen armband in een mintgroene kleur.

blogschema1

Vanwege mijn studie gaat er vanaf vandaag een nieuw blogschema in! Er komen alleen nog maar standaard blogjes online op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. Want het werd mij allemaal een beetje te veel, ik hoop dat jullie dat begrijpen. Op maandag kan je dus – zoals vandaag – een nieuwe Picture My Life verwachten. Vrijdag blijft Friday DIYday. Op woensdag en zondag kan het van alles zijn. En af en toe komen er extra blogjes online!

Hoe was jouw dag?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

12 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 09:41h, 15 september Beantwoorden

  Handig schema om te bloggen ;-)
  Leuke foto’s.

  Mooie dag Xoxo

 • irene
  Geplaatst op 10:07h, 15 september Beantwoorden

  Leuke foto’s :) liefs irene

 • Isabel Cristina
  Geplaatst op 10:27h, 15 september Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s! Wat grappig dat je jezelf hebt terug gezien op tv!

 • Rowan - RebelliousyetRomantic
  Geplaatst op 10:38h, 15 september Beantwoorden

  Aah enorm cute die deurstopper! En wat tof dat je te zien was op tv over Fashion Week. :) Je photoshopje vind ik geweldig trouwens :) x

 • Malou
  Geplaatst op 10:48h, 15 september Beantwoorden

  Leuk om te zien, wat is je kat een schatje zeg!
  En succes met je studie!

 • Mira
  Geplaatst op 11:10h, 15 september Beantwoorden

  Leuk om te lezen. Wat lijkt je katje ontzettend op die van mij zeg!
  x

 • Bertine
  Geplaatst op 12:00h, 15 september Beantwoorden

  wat grappig dat je even op tv was! en die deurstopper is super cute!

 • Manon
  Geplaatst op 12:22h, 15 september Beantwoorden

  Leuke foto’s, dat Aztec hoesje is echt super leuk en wat een lieve kat heb je! Wat grappig om jezelf terug te zien op tv!

 • Denise
  Geplaatst op 13:00h, 15 september Beantwoorden

  Aaah wat leuk dat je op TV was haha, je wordt nu vast beroemd!

 • jana
  Geplaatst op 19:55h, 15 september Beantwoorden

  Hele toffe foto’s :D Ik begrijp je blogschema volledig , want ik ga het misschien volgend jaar ook moeten doen als ik verder studeer ^^ x

 • Hesteranne
  Geplaatst op 20:24h, 15 september Beantwoorden

  De deurstopper is echt heel leuk. Je blogschema aanpassen lijkt me een goed plan. Studie is belangrijk.

 • Lisa May
  Geplaatst op 14:10h, 16 september Beantwoorden

  Ik vind je typografische zelfportret zo tof! Leuke foto’s weer. X Lisa

  PS: binnenkort weer eens foto’s maken samen? :)

Geef een reactie