PICTURE MY LIFE #73 - EERSTE WEEKJE CMD & PROJECT POSITIEF - LoisLorinde.nl
17102
post-template-default,single,single-post,postid-17102,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #73 – EERSTE WEEKJE CMD & PROJECT POSITIEF

sep

Afgelopen week had ik mijn eerste weekje Communication and Multimedia Design. Ook deed ik de hele week mee aan de Project Positief Instagram challenge bedacht door Dagmar, echt heel erg leuk. Daarnaast kwam er een grote shoplog online, liet ik zien wat ik weer allemaal heb besteld op eBay en meer. Lees verder en bekijk de 73ste editie van Picture My Life!

tiger

Het werd weer eens tijd voor een blogje met allemaal nieuwe spulletjes. Afgelopen week kocht ik dingen bij onder anderen Flying Tiger, Lush, Kruidvat, Action en Bruna. Bekijk alles hier!

sep2

‘Niet alleen doen waar je van houdt, het doen op de manier waarvan je houdt, dat is ware vrijheid’. Een quote uit mijn Moodiez agenda en de eerste foto voor #ProjectPositief, een Instagram challenge bedacht voor lieve Dagmar. Daarnaast een tekeningetje die ik maakte tijdens mijn eerste les van Communication and Multimedia Design. Omdat ik mijn laptop nog niet binnen had.

sep6

Lekker knippen en plakken voor het vak Creative Crossmedia. De opdracht was het maken van een typografisch moodboard, een leuke beginopdracht om je creatief uit te leven. De volgende opdracht is het maken van een typografisch zelfportret. Pfoe, dat vind ik nog best lastig.

sep3

Woehoeee, mijn MacBook kwam eindelijk binnen! Het eerst wat je dan doet is natuurlijk gekke foto’s maken in Photo Booth. Daarnaast zie je dat ik mijn vorige Picture My Life blogje af maak tegen over de Jamin winkel in Utrecht, haha.

sep4

Smileeee met lieve Bloem die net kopjes kwam geven. Een vrolijke foto voor Project Positief.

sep5

Een nieuwe simpele gouden ketting met een mooi piramide bedeltje gekocht bij HEMA. En er zit een kat op mijn appel. De sticker bestelde ik op eBay. En stiekem heb ik nog veel meer besteld.. Benieuwd? Bekijk alles in On my way from eBay nummero drie!

sep7

Ik verzamelde al mijn heerlijke Lush producten bij elkaar, maakte een foto van mijn stash en plaatste deze op Instagram. Gisteren werd deze ook gedeeld door Lush, ontzettend leuk.

alluring10

Na het bezoeken van vijf verschillende Kruidvat winkels was ‘ie eindelijk niet uitverkocht. Ik heb het over de roze lipstick van de Catrice limited edition Metallure collectie. Alluring Pink is echt de perfecte roze lip kleur die vrijwel iedereen goed staat. Bekijk hier mijn review.

sep8

Gisteren maakte ik heerlijke gezonde Fiesta Muffins naar recept van Blogilates, hmmmmm. En om deze geweldige foto van Patrick als ijsje moet ik elke keer weer heel hard lachen, whahaa.

Wat doe jij dit (school)jaar?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

17 Reactie's
 • Dagmar
  Geplaatst op 12:30h, 08 september Beantwoorden

  Aah wat een heerlijke foto’s en superleuk overzicht! Heel erg bedankt voor je prachtige bijdrage aan #ProjectPositief topper <3 Echt ontzettend lief!

 • Manon
  Geplaatst op 12:40h, 08 september Beantwoorden

  wat een vrolijkheid, nu wil ik weer bij Ebay bestellen die kat moet ik ook hebben en dat kettinkje is ook zoo leuk!

 • Denise
  Geplaatst op 13:00h, 08 september Beantwoorden

  Super leuk dat je nu ook een macbook hebt! Die kat is echt heel grappig haha!

 • chucky1012
  Geplaatst op 13:02h, 08 september Beantwoorden

  Mooie foto’s en leuk project ;-)
  Gefeliciteerd met je super mooie mac book……..

  Mooie dag Xoxo

 • Kelly
  Geplaatst op 13:38h, 08 september Beantwoorden

  Leuke foto’s! Die healthy muffins zien er ook heerlijk uit.

 • Dionne
  Geplaatst op 13:49h, 08 september Beantwoorden

  Ziet eruit als een leuke week!

 • Manon
  Geplaatst op 14:02h, 08 september Beantwoorden

  Leuke foto, die poezensticker is echt tof

 • Ypie
  Geplaatst op 14:02h, 08 september Beantwoorden

  Leuke foto’s! Ik vind je kat echt schattig!
  Liefs, Ypie

 • Isabel Cristina
  Geplaatst op 14:18h, 08 september Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s, die fiesta muffins zien er heerlijk uit.

 • syl
  Geplaatst op 15:54h, 08 september Beantwoorden

  Dat zijn leuke foto’s:)…

 • Jaimy en Laura
  Geplaatst op 16:51h, 08 september Beantwoorden

  Leuke foto’s! Ik vind Flying Tiger zo’n leuke winkel!

 • Stephanie
  Geplaatst op 17:52h, 08 september Beantwoorden

  Leuke foto’s ^^
  En die lipstick staat je erg mooi!

 • Angela
  Geplaatst op 18:17h, 08 september Beantwoorden

  Dat kettinkje is erg mooi!

 • Bianca
  Geplaatst op 19:42h, 08 september Beantwoorden

  Leuke foto’s!

 • Angela
  Geplaatst op 20:30h, 08 september Beantwoorden

  Super gaaf overzichtje!

 • irene
  Geplaatst op 21:41h, 09 september Beantwoorden

  Ziet er uit als een leuk weekje! liefs irene

 • Heleen
  Geplaatst op 21:51h, 09 september Beantwoorden

  Leuke foto’s meiss, hoe bevalt je nieuwe opleiding tot nu toe? :)

Geef een reactie