PICTURE MY LIFE #72 - LAATSTE WEEKJE VAKANTIE - LoisLorinde.nl
17035
post-template-default,single,single-post,postid-17035,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #72 – LAATSTE WEEKJE VAKANTIE

auu

Afgelopen week was het al weer de laatste week van mijn lange zomervakantie. En eigenlijk heb ik niet zoveel gedaan, maar dat mag ook wel in zo’n laatste weekje. Want deze week moet ik weer druk aan de slag! En wel aan mijn nieuwe opleiding Communication and Multimedia Design. Ik ben ontzettend benieuwd! Lees verder voor de 72ste editie van Picture My Life!

auu1

Gisteren konden jullie al zien dat ik geshopt heb bij Flying Tiger. Toen kreeg ik een mooie tas mee met daarop de instructies om een eigen ‘flying’ tiger te maken van de plastic tas. En dat deed ik. Of ‘ ie het ook echt doet moet ik nog gaan proberen, haha. Maar het was erg leuk om te maken.

auu2

Lezen in het nieuwe tijdschrift van Moodiez. Wat een heerlijk inspirerend blad is het. En ik heb mijn eerste bubble tea gedronken! Zelfs voor mij is het iets te zoet. Misschien moet ik het maar eens zelf gaan maken! Het idee van de balletjes in je drinken vind ik ontzettend leuk. Het ziet er ook zo vrolijk uit!

auu3

Afgelopen vrijdag bij de introductiedag op Hogeschool Utrecht voor mijn opleiding die maandag is begonnen. De opleiding Communication and Multimedia Design. Ik ben heel erg benieuwd hoe het mij gaat bevallen. Ik vind het in ieder geval erg gaaf om met media bezig te zijn op een creatieve manier. Maar dat wisten jullie natuurlijk al.

auu5

Mijn lipstick bakje is vol! Deze bestelde ik een hele poos geleden op eBay door te zoeken op ‘lipstick organizer’. Mijn 24ste lipstick was Alluring Pink van de Catrice limited edition Metallure collectie. Hier komt deze week nog een review over online. Echt een prachtige lipstick is het.

auu4

Nieuw bureau en stoel van IKEA. Ook heb ik mijn Wall of Jewelry uitgebreid tot aan mijn schoenenkast. Nog meer plek voor kettingen, woehoee. Er zitten nu 41 haakjes op mijn muur geplakt.

auu6

Notitieboekjes heb je nooit genoeg. Dit zijn alle notitieboekjes die ik ook daadwerkelijk gebruik, met allemaal een verschillende functie. De overige notitieboekjes – die niet op de foto te zien zijn – moet ik maar eens weg gaan doen. Diezelfde dag was er ook een regenboog te zien. Hoe vaak ik ze ook zie, regenbogen blijven ontzettend cool.

auu7

Een relax zondagavondje met een moddermaskertje van Sabon. En ja, ik heb hier een wasknijper in mijn haar om mijn pony uit mijn gezicht te houden. Ik kon even geen haarspeld vinden dus deed ik het maar zo.

Hoe was jouw week?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

10 Reactie's
 • Sas
  Geplaatst op 15:27h, 03 september Beantwoorden

  Super leuk overzichtje. Die laatste foto hahahaha geweldig!

 • Kelly
  Geplaatst op 15:29h, 03 september Beantwoorden

  Leuke foto’s! :)

 • Manon
  Geplaatst op 15:46h, 03 september Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s !

 • Denise
  Geplaatst op 15:53h, 03 september Beantwoorden

  Waaauw, die lipstick van Catrice is echt prachtig!

 • melissa
  Geplaatst op 18:22h, 03 september Beantwoorden

  Fijne weekje heb je gehad! Ik ben benieuwd naar de review van de lipstick x

 • Fabienne
  Geplaatst op 20:24h, 03 september Beantwoorden

  Leuke foto’s! Toevallig heb ik ook vandaag de limited edition lipstick van Catrice gevonden en meegenomen, wat een plaatje!

 • Bianca
  Geplaatst op 21:13h, 03 september Beantwoorden

  Leuke foto’s! Die lipstick organizer is leuk!

 • Stephanie
  Geplaatst op 00:00h, 04 september Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s :)

 • Angela
  Geplaatst op 18:38h, 04 september Beantwoorden

  Leuk overzichtje!

 • Angela
  Geplaatst op 20:46h, 08 september Beantwoorden

  Pff, ik heb ook zo veel notitieboekjes! Ik probeer ze af en toe wat vol te schrijven met notities.

Geef een reactie