PICTURE MY LIFE #71 - WELCOME HOME PARTY - LoisLorinde.nl
17011
post-template-default,single,single-post,postid-17011,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #71 – WELCOME HOME PARTY

a

Ondanks de bom aan inspiratie heb ik de afgelopen dagen een beetje een blogdipje gehada. Vandaag eindelijk de Picture My Life die maandag al online had moeten zijn. Een aantal foto’s van mijn laatste weekje in het ziekenhuis, want afgelopen zondag mocht naar huis! Pfoeh, wie had ooit gedacht om door eczeem tien dagen in het ziekenhuis te liggen. Mijn eczeem was zo erg dat er een groot risico was op nare infecties, en daarom werd ik opgenomen. Inmiddels heb ik bijna geen eczeem meer en dat voelt ontzettend goed. :D Lees verder voor de 71ste editie van Picture My Life!

a2

Aaawh, het schattigste kaartje gekregen van de ouders van Bram, een pop-up boom met allemaal leuke uiltjes. Lieve Dagmar is ook nog langs geweest in het ziekenhuis en nam deze geweldige minion ballon voor mij mee. Echt een hele toffe verassing! Op de achtergrond zie je nog meer vrolijke kaartjes.

a4

Ondertussen werd ik door mijn vader overspoeld met allemaal foto’s van Bloempje en Elfje. Elke keer weer een lach op mijn gezicht als er een schattige foto binnen kwam.

a3

Mijzelf vermaken met alle gekregen tijdschriften van Dagmar, Elisa en Inge. Een heleboel heerlijk leesvoer. En heerlijke kaneel- en chocolade snoepjes gekregen van de moeder van Bram.

a5

Even een voorbeeldje van wat ziekenhuiseten. Een mooie zelf-in-elkaar-geflanste sandwich voor lunch. En mijn laatste diner in het ziekenhuis was een kiprolletje, bietensalade en tagliatelle met championsaus. En appelmoes en kiwi als dessert. Nog best te doen.

stones

De laatste tijd ben ik steeds meer van de ‘wire art’. Met ijzerdraad kan je zoveel toffe vormen creëren. En dat liet ik jullie al zien bij de wire writing bracelet DIY. Vrijdag ging ik iets heel anders doen met ijzerdraad, namelijk simpele stenen wire wrappen tot prachtige bedels voor aan een ketting. Bijvoorbeeld als een mooie vakantie herinnering! Klik hier.

a6

Er kwam een pakketje van Boohoo binnen met drie prachtige kledingstukken. In het ziekenhuis heb ik alles gepast en alles zat perfect. Een maxi dress met vlinder print, kimono met bloemenprint en een zwarte blazer. Toen ik zondag naar huis mocht kon ik eindelijk mijn mooie nieuwe kimono aan,happy!

a7

Thuis kon ik eindelijk weer met de lieve katjes knuffelen want ik had ze ontzettend gemist. Awwh, wat is Bloempje toch schattig. Hier slaapt ze op de knie van mijn vader, haha. Ook heb ik een lade vol met medicijnen en zalfjes meegekregen uit het ziekenhuis Mijn eczeem is nu wel bijna weg, maar het kan zomaar terug komen. Daarom moet ik goed blijven smeren.

a8

Zondag was ook nog eens de zus van mijn oma jarig en dat hebben we gevierd. We aten een uitgebreid dessert helemaal gestyled door mij. Mijn vader had de ingrediënten meegenomen en ik had wat leuks gemaakt met de cakejes, koekjes, bonbons, chocolademousse, slagroom en fruit. Ik denk dat ik maar food stylist word, hahaha.

Hoe was jouw week?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

7 Reactie's
 • Tineke
  Geplaatst op 08:51h, 31 augustus Beantwoorden

  Wat fijn dat je weer thuis bent en geen last meer hebt van exceem! Dat toetje ziet er wel erg lekker uit!
  liefs

 • Sophie
  Geplaatst op 09:47h, 31 augustus Beantwoorden

  Oh wat fijn dat je weer thuis bent! Die ballon van Dagmar, te leuk! :-) Hopelijk ben je gauw weer helemaal de oude, knuffel!

 • Daphne
  Geplaatst op 10:43h, 31 augustus Beantwoorden

  Wat ziet die wire-art om die steentjes er gaaf uit zeg! Heel leuk idee <3

 • irene
  Geplaatst op 11:56h, 31 augustus Beantwoorden

  Leuke foto’s! liefs irene

 • chucky1012
  Geplaatst op 15:01h, 31 augustus Beantwoorden

  Wat fijn dat je weer terug bent ;-)

  Xoxo

 • Isabel Cristina
  Geplaatst op 15:03h, 31 augustus Beantwoorden

  Wat fijn dat je weer naar huis mocht! Je fruit/koek/cake creatie ziet er erg leuk uit!

 • Anne Solveig
  Geplaatst op 16:10h, 31 augustus Beantwoorden

  De baaaaallon! <3

Geef een reactie