PICTURE MY LIFE #70 - OPGENOMEN IN HET ZIEKENHUIS - LoisLorinde.nl
16974
post-template-default,single,single-post,postid-16974,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #70 – OPGENOMEN IN HET ZIEKENHUIS

aug0

Zoals jullie misschien wel hebben gemerkt ben ik momenteel opgenomen in het ziekenhuis. Na een bezoek aan de dermatoloog mocht ik niet weer weg omdat mijn huid er slechter aan toe ging dan ze hadden verwacht. En eerlijk, ik had nooit verwacht hiervoor in een ziekenhuis te liggen. Vandaag vertel ik jullie een beetje over het leven hier in het ziekenhuis en de lichtpuntjes die het dragelijker maken. Lees verder voor de 70ste editie van Picture My Life!

au

Mijn eczeem was zo erg verergert dat ik nauwelijks meer sliep of mij kon concentreren op iets nuttigs. Bij de huisarts kreeg ik weer een lading medicijnen, kuren, zalfjes, slaappillen en eindelijk die doorverwijzing naar de dermatoloog. Bij het bezoek aan de dermatoloog werd vrijwel meteen duidelijk dat ik maar beter opgenomen kon worden in het ziekenhuis. Zo erg was het blijkbaar. En dat terwijl ik eerst niet serieus genomen werd met mijn eczeem.

au2

In het ziekenhuis lag ik op een kamer met twee andere patiënten die beide kanker hebben. Alle drie moesten we ‘wachten’ op een plekje bij ons eigen afdeling. Inmiddels heb ik mijn eigen rustige kamertje. Maar met anderen op de kamer liggen was ook een hele gekke ervaring.

au3

Elke dag word ik twee keer ingesmeerd met een hormoonzalf, als een soort kuur. Daarna werd ik gemummificeerd in verband zodat de zalf niet in mijn kleren trekt en ik niet kan krabben. Nu mijn huid al wat rustiger is heb ik een zijden pakje gekregen voor onder mijn kleren. Dit houd de huid goed vet. Een paar meter van mijn kamertje vandaan staat een automaat met gratis koffie, thee en chocolademelk. Dat zijn fijne lichtpuntjes in het ziekenhuis, hahaha. :)

au4

In het winkeltje beneden kocht ik een stapeltje tijdschriften. Ik mag gewoon lopen waar ik wil, alleen niet het terrein af. Inmiddels is deze stapel flink uitgebreid omdat ik van lieve vriendinnetjes Elisa en Inge ook nog een aantal tijdschriften heb gekregen. Van Elisa kreeg ik ook nog deze schattige mini TicTac doosjes. Zo ontzettend cute!

au5

Het meest mis ik nog wel mijn lieve katjes Bloempje en Elfje. Dieren kunnen zoveel liefde, troost en rust geven. Mijn vader stuurt regelmatig foto’s als ze er weer heel lief bij liggen. Aaaawh.

au6

Gelukkig mag ik mijn laptop hier hebben en kan ik een beetje bloggen en films kijken. Zo kwam eindelijk mijn review over de beroemde highlighter Soft and Gentle online, met foto’s die ik al eerder had gemaakt. Ik ben trouwens ook opzoek naar een nieuwe serie, wie weet er een leuke?

au7

Het leek mij ‘leuk’ om ook even een ziekenhuismaaltijd te laten zien aan jullie. Kip met aardappel en warme groenten. En een chocolademousse en een appelmoes als dessert. Prima te doen, haha. Maar ik zit natuurlijk liever thuis. Nu net heb ik het nieuws gekregen dat ik nog wel een weekje moet blijven. Helaas. Maar laat ik er het beste van maken. :)

Hoe was jouw week?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

30 Reactie's
 • Tineke
  Geplaatst op 11:22h, 18 augustus Beantwoorden

  Wat vervelend dat je nog een week moet blijven, nu maar hopen dat de behandeling ook echt goed helpt. Verwen jezelf maar lekker met al die tijdschriften en warme chocolademelk, dat verdien je wel!
  Liefs Tineke

 • Anne Solveig
  Geplaatst op 11:24h, 18 augustus Beantwoorden

  Heh, jeetje, wat naar dat je in het ziekenhuis ligt! Sterkte Lois!

 • Daphne
  Geplaatst op 11:25h, 18 augustus Beantwoorden

  Superveel sterkte Lois, erg vervelend dat je nog een week moet blijven! :( Veel liefs <3

 • Isabel
  Geplaatst op 11:36h, 18 augustus Beantwoorden

  Wat vervelend! Veel succes nog!

 • Alyssa
  Geplaatst op 11:38h, 18 augustus Beantwoorden

  Heel veel sterkte meis, wat naar zeg! Vervelend dat je nog een weekje moet blijven :-( sterkte ermee! liefs

 • Angela
  Geplaatst op 11:56h, 18 augustus Beantwoorden

  Heel veel sterkte in het ziekenhuis! Een serie.. ehm.. Once Upon A Time vind ik zelf heel erg leuk, misschien is dat iets voor jou?

 • Dionne
  Geplaatst op 12:31h, 18 augustus Beantwoorden

  Wat vervelend! Veel beterschap!

 • Manon
  Geplaatst op 12:45h, 18 augustus Beantwoorden

  Aaghhh super klote zeg!!!! hopelijk knap je snel op! Heel veel sterkte mop

 • Eline
  Geplaatst op 12:45h, 18 augustus Beantwoorden

  Wat vervelend, hoop dat het snel beter gaat! Qua series ben ik enorm verslaafd aan Pretty Little Liars en Gossip Girl, maar daar moet je van houden hoor :)

 • Tess Evea
  Geplaatst op 13:04h, 18 augustus Beantwoorden

  Jeetje wat vervelend zeg! Stom dat je eerst niet serieus werd genomen en dan nu ineens toch wel! Sterkte en beterschap!

 • irene
  Geplaatst op 13:13h, 18 augustus Beantwoorden

  Heel veel beterschap :) liefs irene

 • Kelly
  Geplaatst op 14:02h, 18 augustus Beantwoorden

  Heel veel sterkte!

  • Kelly
   Geplaatst op 14:03h, 18 augustus Beantwoorden

   Wat betreft series, trouwens; Ik ben zelf dol op Teen Wolf, The Vampire Diaries & Arrow.

 • Petra
  Geplaatst op 14:03h, 18 augustus Beantwoorden

  He getsie, wat vervelend da je opgenomen bent in het ziekenhuis, aan de andere kant is het wel goed dat je de juiste behandeling krijgt voor je huidprobleem…de huid is tenslotte het grootste orgaan wat je hebt en als dat niet lekker voelt, voel je je helemaal erg beroerd.
  het is natuurlijk helemaal niet raar dat je bloempje en elfje nu heel erg mist, want het is net wat je zegt, hoe verdrietig en beroerd je je ook voelt, een dier bied je altijd een hoop troost…
  Ik hoop dat je snel naar huis toe mag en dat je huid snel opknapt van de behandeling…veel beterschap en een knuffel, Petra

 • Kirsty
  Geplaatst op 14:05h, 18 augustus Beantwoorden

  Wat vervelend dat je in het ziekenhuis ligt vanwege je eczeem! Hopelijk gaat het snel beter, heel veel sterkte en beterschap in ieder geval!

 • Anita te Gussinklo
  Geplaatst op 14:20h, 18 augustus Beantwoorden

  Heel veel sterkte Lois en ik hoop dat de eczeem snel verminderd.

 • Kimberly
  Geplaatst op 14:34h, 18 augustus Beantwoorden

  Echt vervelend dat je in het ziekenhuis ligt en er nog een weekje moet blijven :( Gelukkig kun je wel een beetje rondlopen en heb je je laptop daar! Leuke series zijn TVD (maar dat keek je al toch, hihi?) Gossip Girl, Desperate Housewives en The Originals!

  Ik hoop dat alles snel veel beterder gaat <3

 • Kim / Vintage & Beauty
  Geplaatst op 14:35h, 18 augustus Beantwoorden

  Ah meid wat onwijs naar! Wist ook eerlijk gezegd niet dat mensen hiervoor opgenomen worden. Sterkte ermee en hopelijk kan je je dagen wat vullen.

 • Debbie
  Geplaatst op 15:24h, 18 augustus Beantwoorden

  in het ziekehus liggen is zeker geen pretje, maar dan maar het beste ervan maken. Momenteel zit ik hele dagen in het ziekenhuis bij me kindje die opgenomen is.
  Sterkte daar.

 • Joyce
  Geplaatst op 15:30h, 18 augustus Beantwoorden

  Sterkte meid! Hopelijk gaat het snel weer een beetje beter!

 • Bianca
  Geplaatst op 15:58h, 18 augustus Beantwoorden

  Heel vervelend, hopelijk word de eczeem snel wat beter!

 • Femke Steketee
  Geplaatst op 17:45h, 18 augustus Beantwoorden

  Jeetje, nog een week, sterkte daar!

 • Fleur
  Geplaatst op 17:59h, 18 augustus Beantwoorden

  Aaawh wat balen dat je minimaal nog een week moet blijven..
  Heel veel sterkte en hoop dat je je poezenkindjes gauw weer in de armen mag sluiten!

 • Denise
  Geplaatst op 19:04h, 18 augustus Beantwoorden

  Ah wat ontzettend balen. Gelukkig helpt de warme chocolademelk je nog een beetje om te tijd door te komen. Sterkte!

 • Wendy (B)
  Geplaatst op 19:07h, 18 augustus Beantwoorden

  Veel beterschap!

 • margriet kuper
  Geplaatst op 20:10h, 18 augustus Beantwoorden

  ooh nog een week….wat balen…..idd maar een beetje series kijken en hopen dat t snel beter wordt… sterkte meid!

 • Claudia
  Geplaatst op 21:20h, 18 augustus Beantwoorden

  Wat ontzettend balen meis. Word maar snel weer beter.

 • melissa
  Geplaatst op 23:02h, 18 augustus Beantwoorden

  Wat vervelend dat je in het ziekenhuis ligt. Ik wens je veel beterschap! Ik wist niet dat eczeem zo kon escaleren, want ik heb het zelf ook x

 • Rianne
  Geplaatst op 20:36h, 19 augustus Beantwoorden

  Oh jee :( Beterschap, hopen dat je er snel weer bovenop komt!

 • Melanie
  Geplaatst op 01:37h, 20 augustus Beantwoorden

  Ik hoop voor je dat het snel beter gaat en de behandeling aanslaat; wat een gedoe zeg! En dat door eczeem…moet niet gekker worden. Heel veel beterschap en sterkte! Hoop dat je je een beetje vermaakt de komende week!

Geef een reactie