PICTURE MY LIFE #68 + #69 - PORTUGAL & DIY WEEKJE - LoisLorinde.nl
16948
post-template-default,single,single-post,postid-16948,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #68 + #69 – PORTUGAL & DIY WEEKJE

aug

Zo, dat is lang geleden. Het ging erg slecht met mijn huid waardoor ik nauwelijks sliep of mij kon concentreren op bloggen. Inmiddels ben ik hiervoor opgenomen in het ziekenhuis. Wat ik nooit verwacht had. Maar gelukkig word ik eindelijk goed behandeld en kan ik weer een beetje normaal functioneren. In de volgende Picture My Life zal ik er uitgebreid over vertellen.

Vandaag twee Picture My Life blogjes in één omdat ik op vakantie was in Portugal. Het zijn niet zo veel foto’s geworden omdat ik dus al last had van mijn huid. Ondanks dat heb ik toch een leuke sfeer impressie voor jullie en een hoop vrolijke DIY’s! Kijk je mee?

travelbag

Inpakken voor Portugal! Een goed moment om jullie te laten zien wat ik allemaal mee sleep in mijn toilettas. Nou ja, ik vind het zelf wel meevallen. Het zijn bijna allemaal mini’s en producten die ik nu ook dagelijks gebruik. Benieuwd wat ik allemaal mee nam? klik hier.

aug2

Afscheid nemen van Bloempje en Elfje die allebei maar al te graag in mijn koffer sliepen. Wat een gekkies zijn het toch. En wat ging ik de beestjes missen.

aug4

Eenmaal aangekomen op het vliegveld in Lissabon. Ons eerste vliegtuig had vertraging waardoor onze bagage de overstap had gemist. Toen hebben we meer dan 5 uur moeten wachten op onze koffers. En hoe doe je dat nou beter dan met een lekker ijsje? Nom nom nom.

aug3

Voor de site had ik gelukkig al een aantal blogjes ingepland zodat ik lekker kon genieten van mijn vakantie in Portugal. Met onder anderen een review over deze vrolijke foto klok en geweldige zomerse telefoonhoesjes van Victoria’s Secret.

aug5

De eerste dag in Portugal gingen we naar het middeleeuwse plaatsje genaamd Óbidos. We zijn helemaal op de kasteelmuren rondom het dorpje gelopen die je ziet op de foto. Door het lopen in de warme zon werd mijn eczeem weer veel erger. Later zijn we naar een Pharmacia geweest waar ik anti-allergie pillen en een zalfje kreeg. Helaas zonder enig succes.

aug6

Natuurlijk zijn we lekker veel uiteten geweest en hebben we genoten van heerlijke Portugese desserts. Er wordt veel gemaakt van ei. Zoals deze luchtige eiwitschuim met karamelsaus en soort crème brûlée. Daarnaast zie je een soort zoete melk mousse met een topping van eigeel pudding en amandelen.

aug9

Er is natuurlijk ook een beetje geshopt! Bij een schoenen outlet kocht ik deze vrolijke turkooise slip-ons met roze detail. Ze passen echt perfect bij mijn maxi dress met dezelfde kleuren.

aug10

Ondertussen kwamen er een boel creatieve projectjes online omdat ik een DIY weekje had ingepland. Al eerst deze schattige kroonkurk fotolijstjes en een hele gave Wall of Jewelry! Echt super om al jullie enthousiaste reacties te lezen!

aug7

Gekke schoenen passen met mama in Portugal. Mama heeft het lichtroze paar gekocht en gaat ze misschien nog beschilderen. Ik vind dit soort happy creepers stiekem best wel leuk, alleen deze waren ‘m nét niet voor mij. Wie weet schaf ik ooit nog zo’n gek paar aan.

aug11

De vrolijke kaarsen zitten niet alleen in een koffie mok, maar ze ruiken er ook nog eens naar. Bekijk hier de DIY. Of schrijf ook je eigen armband met ijzerdraad. Het is makkelijker dan je denkt!

aug8

Een mooie zonsondergang in de zee. Toen ik mijn foto later bekeek zag ik dat er net ook vijf meeuwen voorbij kwamen vliegen. Echt een perfect plaatje!

Hoe was jouw week? :)

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

9 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 09:57h, 16 augustus Beantwoorden

  Jeetje wat vervelend dat je was opgenomen in het ziekenhuis!
  Ik hoop dat je nu beter bent.
  Leuke foto’s en mooie en handige mini’s nam je mee.Dat ijsje ziet er yummie uit.
  Hippe shoes.

  Fijne dag Xoxo

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:01h, 16 augustus Beantwoorden

   Bedankt voor de lieve reactie! Ik ben juist nu net opgenomen in het ziekenhuis en ik zit hier nog wel een week helaas.

 • chucky1012
  Geplaatst op 10:05h, 16 augustus Beantwoorden

  Is goed en heel erg veel sterkte en beterschap…..

 • Manon
  Geplaatst op 12:07h, 16 augustus Beantwoorden

  Ohhhh die schoenen, geweldig! Hopelijk gaat het snel beter met je xxx

 • Wendy
  Geplaatst op 12:59h, 16 augustus Beantwoorden

  Allereerst sterkte! Hoop dat je huid snel weer lekker opknapt.
  Verder een fijn overzicht. Mooie laatste foto ook. :)

 • Kirsten
  Geplaatst op 13:15h, 16 augustus Beantwoorden

  Hopelijk gaat het snel weer beter met je Lois! Je foto’s van vakantie zien er wel allemaal erg leuk uit. Ik ben benieuwd wat je moeder met de schoenen gaat doen hihi.

 • Fleur
  Geplaatst op 18:04h, 16 augustus Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s!
  Dat ijsje ziet er overigens heeeeeeerlijk uit!
  Ik hoop dat je snel weer naar huis mag en dat het dan over is of beter gaat:)!

 • denise
  Geplaatst op 00:36h, 17 augustus Beantwoorden

  Ontzettend balen dat het zo slecht gaat met je huid.. Beterschap!

 • Malou
  Geplaatst op 13:31h, 17 augustus Beantwoorden

  Mooie foto’s!
  Ik hoop dat het snel beter met je gaat..

Geef een reactie