PICTURE MY LIFE #67 - BIOS BEZOEKJE & POOL PARTY - LoisLorinde.nl
16850
post-template-default,single,single-post,postid-16850,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #67 – BIOS BEZOEKJE & POOL PARTY

jli

Afgelopen week is erg snel voorbij gegaan. Misschien komt dat omdat ik niet heel veel gedaan heb. Wel heb ik een bezoekje gebracht aan de bioscoop, ben ik voor de tweede keer ooit wezen poolen en En deze week vertrek ik alweer naar Portugal, waaah! Lees verder voor de 67ste editie van Picture My Life!

oreo

De maandag begonnen we weer goed met een heerlijk recept die echt een keer geprobeerd móét hebben. Als je de Oreo milkshake een keer gemaakt hebt weet je waarom. Het is zo heerlijk!

jli2

‘s Avonds brachten Bram en ik een spontaan bezoekje aan de bioscoop. Eindelijk gingen we The Faul In Out Stars zien. En ik moet toegeven dat ik wel een klein traantje weggepinkt heb. Wat een mooie film.

jli3

Plotseling kwam ik op het idee om mijn zelfgemaakte bubble lights eens op een andere manier te gebruiken. Het effect dat je krijgt door ze in een glazen vaas te doen is echt prachtig. Bekijk hier meer inspiratie volle foto’s.

jli4

Veel comfortabeler dan in een hangmat kan je volgens mij niet liggen. Heerlijk genieten van een zelfgemaakt banaan-ijsje en de nieuwste Fashionista!

douche1

Zet de speaker aan, zoek hem met de bluetooth functie op je telefoon, maak verbinding, speel muziek af en zing mee onder de douche. Met deze vrolijke shower speaker kan het! Lees ook mijn review!

jli6

Er kwam een pakketje binnen met twee mooie producten van Dermolin. Een douche olie en herstellende crème speciaal voor de gevoelige huid. Ik ga ze uitgebreid testen en dan horen jullie meer!

jli5

Wiehoeeeee, na al zes keer voor niets naar Douglas te zijn geweest hadden ze hem eindelijk weer: Soft and Gentle van MAC. De nieuwe verpakkingen vind ik helaas een beetje tegenvallen. Maar de highlighter is echt prachtig!

jli7

Pool party! Oké grapje, geen zwembad feestje maar een avondje poolen. Het was de tweede keer dat ik ooit heb gepoold en het ging best goed. Ik vind het zo leuk! Wie gaat het er de volgende keer mee? :D
bigwish

Zondag kwam er na een half jaar ein-de-lijk weer eens een big wishlist online. ‘s Ochtends heb ik, samen met Bram, mijn ouders en zus naar Schiphol gebracht want zij zijn al vertrokken naar Portugal. Deze week komen Bram en ik erachteraan. De komende dagen ben ik dus druk met inpakken, opruimen, voorruit bloggen en reis dingen regelen. Maar we hebben er zin in!

Hoe was jouw week?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

12 Reactie's
 • Jaimy en Laura
  Geplaatst op 07:54h, 28 juli Beantwoorden

  Mmm Oreo milkshake! Lekker!

 • Dagmar
  Geplaatst op 08:30h, 28 juli Beantwoorden

  Aah wat een heerlijk vooruitzicht, veel plezier lieverd! En heel gaaf dat je naar TFIOS bent geweest, ben ook zo benieuwd!

 • chucky1012
  Geplaatst op 08:47h, 28 juli Beantwoorden

  Leuke dingen had je de afgelopen week gedaan!

  Ik wens je een happy holiday Xoxo

 • Svenja
  Geplaatst op 08:56h, 28 juli Beantwoorden

  Leuk foto overzicht! Super nice dat je Soft and Gentle hebt weten te bemachtigen, echt een beauty <3

 • Meike
  Geplaatst op 10:30h, 28 juli Beantwoorden

  Die Oreo milkshake ziet er echt zo lekker uit, yum! Veel plezier in Portugal alvast (;

 • Sophie
  Geplaatst op 11:20h, 28 juli Beantwoorden

  Oh, ik ben benieuwd naar de producten van Dermolin, ik ben echt dol op dat merk! En die milkshake, ohhhhh <3

 • Daphne
  Geplaatst op 11:23h, 28 juli Beantwoorden

  Superleuke week!

 • Joyce - Beamingbeautynl
  Geplaatst op 12:12h, 28 juli Beantwoorden

  Leuke foto´s weer!

 • Anne Solveig
  Geplaatst op 19:58h, 28 juli Beantwoorden

  Oreo milkshake! <3

 • jana
  Geplaatst op 20:41h, 28 juli Beantwoorden

  Ooh oreo milkshake , lekker! :D x

 • Melissa
  Geplaatst op 22:40h, 28 juli Beantwoorden

  De oreo milkshake ga ik zeker eens proberen!

 • Heleen
  Geplaatst op 22:56h, 29 juli Beantwoorden

  Oehh die milkshake lijkt me heerlijk! Alvast een hele fijne vakantie lieverd! xx

Geef een reactie