PICTURE MY LIFE #66 - WARMTE UITSLAG & KOUDE DRANKJES - LoisLorinde.nl
16805
post-template-default,single,single-post,postid-16805,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #66 – WARMTE UITSLAG & KOUDE DRANKJES

jl

Wat was het warm de afgelopen week. Al een tijdje heb ik last van warmte uitslag en dat werd natuurlijk steeds erger. Hierdoor heb ik bijna niet geslapen en het bloggen ging daarom ook niet zo lekker. Vandaar dat dit artikel twee dagen te laat is. Maar ik hoop het bloggen weer op te kunnen pakken deze week! Lees verder voor de 66ste editie van Picture My Life!

jl2

Maandag liet ik jullie mijn nieuwe en heel inspirerende agenda zien, namelijk die van Moodiez! Door de voorkant te pimpen heb ik er een uniek exemplaar van gemaakt. Ondertussen lag lieve Bloempje bij mij op schoot bij het bloggen, net als nu terwijl ik dit typ, aaawh.

lenses

Van First-Store.nl mag ik een hele toffe set weggeven! Het is een set met drie verschillende lensjes voor je smartphone, een fish-eye, een macro en een wide-angle! Doe jij al mee? Klik hier!

jl3

De verschillende quotes aan de YogiTea theezakjes zijn zo leuk! ‘Give your heart to love, the rest is second-hand.’ Dat maakt theedrinken nog leuker. Of je naam op een colablikje! Deze had mijn vriend Bram voor mij gehaald, zo ontzettend lief.

jl5

Hmmm, eindelijk maakte ik een watermeloen pizza geïnspireerd op het recept van Jennie. Het was nog best moeilijk om een mooie rechte cirkel uit de meloen te snijden. Het is echt ontzettend lekker en ziet er heel leuk uit.

jl4

Woensdag ben ik met mijn vader wezen lunchen bij La Place en ik had een heerlijk olijvenbroodje. Bij De Tuinen kochten we een heleboel verschillende oliën voor mijn droge huid. Echt heerlijk om ze allemaal te proberen.

jl6

Donderdag ben ik naar de dokter geweest en heb ik een boel medicijnen meegekregen voor mijn eczeem. Inmiddels kan ik weer redelijk normaal slapen en zijn de rode branderige vlekken op mijn huid wat bijgetrokken. Gelukkig maar!

jl7

Afgelopen week kwam er wel een heel lekker pakketje binnen, namelijk een proefpakket van Vita Coco vol met heerlijke kokoswatertjes vier verschillende smaken. Deze had ik gewonnen bij Anne, echt heel tof, dankjewel! Bekijk mijn review.

embroii

Al een hele tijd wil ik de krullen die ik altijd teken borduren op een hoesje. Toen kwam ik op eBay een bijzonder hoesje tegen met gaatjes erin speciaal om te borduren. Op internet heb ik echt prachtige creaties gezien maar ik besloot het toch maar simpel te houden. Omdat ik gewoonweg het geduld niet heb. Benieuwd hoe ik te werk ben gegaan? Klik!

jl8

Fris water met stukjes bevroren watermeloen er in, echt een aanrader! De leuke uiltjes bidon heb ik gekregen van lieve Dagmar. En zondag was het tijd voor een heerlijk bord met vers fruit en soesjes.

Hoe was jouw week?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

10 Reactie's
 • Kirsten
  Geplaatst op 13:13h, 23 juli Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s allemaal, Bloempje is echt lief! Ik moet ook echt nog eens dat water proberen met verschillende soorten bevroren fruit erin, klinkt zo goed!

 • Marlies
  Geplaatst op 13:25h, 23 juli Beantwoorden

  Ooooh die watermeloen pizza ziet er zo gaaf en zó lekker uit, wat gaaaf :D

 • syl charis
  Geplaatst op 13:43h, 23 juli Beantwoorden

  Leuk!!

 • Marjolein
  Geplaatst op 15:24h, 23 juli Beantwoorden

  Super leuk idee die watermeloen pizza! Ook erg verfrissend met dit weer.

  Liefs x

 • chucky1012
  Geplaatst op 16:42h, 23 juli Beantwoorden

  Leuke foto’s!
  Je hebt je agenda leuk gepimpt.
  Heel apart en het ziet er lekker uit de watermeloen pizza.
  Leuk setje met lenzen voor de smarthphone.
  Ik hoop dat je snel beter bent en wens je beterschap….

  Xoxo

 • jana
  Geplaatst op 19:45h, 23 juli Beantwoorden

  Leuk dat water met die meloen stukjes in :) x

 • Anne Solveig
  Geplaatst op 20:45h, 23 juli Beantwoorden

  Leuk dat hoesje!

 • Melissa
  Geplaatst op 21:11h, 23 juli Beantwoorden

  Die watermeloenpizza ziet er heerlijk uit x

 • Dagmar
  Geplaatst op 07:59h, 24 juli Beantwoorden

  Superleuke diary lief! Wat gaaf die pizza (voor onze picknick?!) en echt heel mooi gedaan het hoesje. Love it!

 • Sophie
  Geplaatst op 10:42h, 24 juli Beantwoorden

  Oh wat gaaf dat je kunt borduren op je hoesje, haha! Dat is wel echt vet :-)

Geef een reactie