PICTURE MY LIFE #65 - FEESTJES & FASHION WEEK - LoisLorinde.nl
16747
post-template-default,single,single-post,postid-16747,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #65 – FEESTJES & FASHION WEEK

jui

Pfoe, wat een stuk maar gezellig weekje was het. Ik had drie leuke feestjes en ben voor het eerst naar Amsterdam Fashion Week geweest. Tussendoor heb ik lekker veel uitgeslapen, leuke pakketjes binnen gekregen en natuurlijk geblogd. Lees verder voor de 65ste editie van Picture My Life!

jui2

Mijn maandag begon ik met zelfgemaakte Chiazaad pudding. Het is gewoon melk met Chiazaadjes die ervoor zorgen dat het een dikke textuur krijgt. En mijn grote stoere newspaper bag kwam binnen. Het is echt een hele fijne tas waar lekker veel in past.

cocktail2

Ik deelde met jullie een simpel ideetje voor deze feestelijke cocktail prikkertjes gemaakt met washi tape. Vrolijke veertjes om te gebruiken bij hapjes als stukjes cake, kaas, olijven en andere lekkere dingen. Benieuwd hoe ze heb gemaakt? Bekijk hier de DIY.

jui3

Woensdag heb ik gezellig geluncht met Laurie. Daarna zijn we nog even het dorp in geweest en hebben we een ijsje gegeten in de regen. Waarom niet? (:

jui4

Woehoee, afgelopen vrijdag heb ik mijn eerste modeshow bijgewoond. Met de bij Anne gewonnen kaarten zijn Laurie en Ik naar de show Ready to Fish by Ilja geweest. Het was ontzettend tof om een keer zo’n show meegemaakt te hebben. De foto’s waren helaas niet zo goed gelukt, dus daarom een kort maar krachtig verslagje over deze avond.

fashionweek2

Ondanks dat de meeste foto’s mislukt waren zat deze topper van een foto er tussen! Hier maakt Laurie met haar iPhone een foto van het einde van de show. Ik ben stiekem best wel heel erg trots op deze foto.

jui5

Zaterdag kwam het leukste maar ook meest onhandige hoesje binnen. Deze halve watermeloen van Victoria’s Secret! Ook vierde we mijn vaders verjaardag met familie en vrienden, en daar horen natuurlijk lekkere bubbels bij.

blogsale

Mijn tweede blogsale kwam online! Alweer een tijdje ben ik bezig geweest met spulletjes verzamelen die ik wil verkopen omdat ik ze gewoonweg nooit gebruik. En bijna alles is nog nieuw! De prijzen zijn exclusief verzending. Zie jij er iets leuks tussen?

jui6

Zondag gingen we naar de verjaardag van mijn nicht. Het was erg gezellig, we hebben lekker gegeten en de finale van het WK gekeken. Ik ga alle gekke plaatjes en leuke woordgrapjes op twitter echt missen, haha.

jui8

Gek doen met mijn nieuwe watermeloen hoesje! Hij ziet er misschien niet zo handig uit maar ik ben ‘m inmiddels helemaal gewend. Er komt nóg een heel leuk hoesje binnen en dan zal ik ze samen laten zien in een blogje.

Hoe was jouw week?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

14 Reactie's
 • marloes
  Geplaatst op 09:18h, 15 juli Beantwoorden

  Wat een super leuk telefoonhoesje haha. Alleen erg handig lijkt ie me niet. En wow, die foto bij de fashionshow met de telefoon is inderdaad erg gaaf zeg!

 • Tineke
  Geplaatst op 10:15h, 15 juli Beantwoorden

  Dat watermeloen hoesje is echt te leuk! Zo te zien heb je een hele leuke week achter de rug!
  Liefs

 • Meike
  Geplaatst op 10:46h, 15 juli Beantwoorden

  Hele mooie foto inderdaad, van de Fashion week! Gaaf effect zo, vanaf die telefoon gezien!

 • Daphne
  Geplaatst op 10:58h, 15 juli Beantwoorden

  Wat een cute telefoonhoesje! En die foto van de fashion show is prachtig!

 • Manon
  Geplaatst op 11:38h, 15 juli Beantwoorden

  Wat een leuke dingen heb je gedaan en die foto is idd goed gelukt !!

 • Anne Solveig
  Geplaatst op 12:01h, 15 juli Beantwoorden

  Waaat, die cocktailprikkers zijn leuk!!!

 • jana
  Geplaatst op 12:03h, 15 juli Beantwoorden

  Haha wat een grappig hoesje :D x

 • Angela
  Geplaatst op 12:25h, 15 juli Beantwoorden

  Haha, dat telefoonhoesje lijkt mij echt zo onhandig! Ik vind ‘m wel erg leuk!

 • Melissa
  Geplaatst op 14:54h, 15 juli Beantwoorden

  Wat een leuk telefoonhoesje :)

 • Petra
  Geplaatst op 16:15h, 15 juli Beantwoorden

  Dat je onwijs trots ben op de foto kan ik mij wel voorstellen, hij is supertof geworden…

 • Daniëlle
  Geplaatst op 21:26h, 15 juli Beantwoorden

  Wauw, die foto is inderdaad heel mooi gelukt! Dat watermeloen hoesje is ook echt leukkk!

 • Kim
  Geplaatst op 09:54h, 16 juli Beantwoorden

  Die foto is inderdaad heel mooi! Leuke blog heb je, ik ga je volgen ;)

 • Celine
  Geplaatst op 12:32h, 17 juli Beantwoorden

  Wat een toffe blog heb jij! Ik ga je zeker volgen :) Ook echt hele mooie foto’s :)

  Liefs

 • Lidewij
  Geplaatst op 19:46h, 19 juli Beantwoorden

  Haha, die bovenste foto met je hoesje is zó leuk! :D

Geef een reactie