PICTURE MY LIFE #64 - HOESJES, FISH-EYE LENS & B-DAY HELEEN - LoisLorinde.nl
16704
post-template-default,single,single-post,postid-16704,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #64 – HOESJES, FISH-EYE LENS & B-DAY HELEEN

jul

Wat heb ik een heerlijke week gehad! Jullie konden mijn telefoonhoesjes stash bewonderen, ik ben met vriendinnetjes uiteten geweest, maakte geweldige foto’s met mijn fish-eye lensje, heb geweldige goodies geshopt, gezellig WK gekeken met vrienden en een super verjaardag gehad van Heleen! Lees verder en bekijk de 64ste editie van Picture My Life!

jul2

Mijn maandag begon met de nieuwste aflevering van Beauty and the Beast. Oh, I love watching series! Helaas is het seizoen net afgelopen en ik weet niet wanneer er een nieuwe begint. Gelukkig volg ik nog genoeg andere series, en daar ga ik binnenkort een artikeltje over maken. Ook kwam Bloempje er gezellig bij liggen, heel lief.

jul3

Dinsdag gaf ik julli een kijkje in mijn hoesjes stash. Inmiddels heb ik twaalf hoesje en begint het echt een verzameling te worden. Stiekem heb ik er nog drie besteld die ik binnenkort aan jullie ga laten zien. Ik kan niet wachten tot ze binnen zijn want ze zijn geweldig voor de zomer.

jul4

‘s Middags ben ik samen met vriendinnetje Bobbi naar de diploma uitreiking van vriendinnetje Marijke geweest. Na afloop zijn we uiteten geweest en dit was het heerlijke dessert. Een soort ijstaartje met marsepein eromheen, wat een heerlijke combinatie! Als Bobbi klaar is met haar laatste tentamens gaan we het ook proberen te maken en als het lukt komt er natuurlijk een receptje online.

jul5

Hmm, een zelfgemaakte watermeloen slush! Het is heel simpel om te maken door stukjes watermeloen in te vriezen en daarna in de blender te gooien. Gezond en lekker fris op warme zomerdagen. Daarnaast zie je de grootste kersen die ik ooit heb gezien, ze zijn huge! Ik denk dat de pit ongeveer 8% van de kers in beslag neemt, dus je hebt een heleboel ‘kersvlees’.

jul6

Nailed it! Mijn poging tot gezonde appel-kaneel muffins was een beetje mislukt. Misschien komt het door de protein pancake mix die ik er door heb gemengd, hahaha.

jul7

Nog steeds een absolute favoriet van mij: de bronzer van Etos kerstcollectie 2012. Het is een prachtige dupe van MAC Soft and Gentle, die ik binnenkort ook wil gaan kopen om ze te kunnen vergelijken. Op Friday DIYday kwam dit toffe hoesje met studs online. Benieuwd hoe je hem maakt? Lees het hier.

lensjes11

Cuteness overload. Wat is er nou leuker dan het fotograferen van je katten met een fish-eye lens? Aaawh, kijk dan die bolle koppies van Bloempje en Elfje! Benieuwd geworden? Bekijk hier mijn review over twee leuke lensjes voor je smartphone!

jul8

Een ontspannend voetenbadje met een niet-bruisende bruisbal. #bruisbummer. ‘s Avonds ging ik met vriendinnetje Elisa naar de koopavond in het dorp. Ze was net terug van haar vakantie in Spanje en heeft dit prachtige palette voor mij meegenomen, wauw! Uiteindelijk ga ik hem helaas toch niet reviewen omdat hij in Nederland niet verkrijgbaar is, zelfs niet op eBay.

jul9

Foto’s maken van alle geshopte goodies die jullie morgen kunnen bekijken. En mijn secret gun bag kwam eindelijk binnen! Woehoeee, hij is nog mooier dan ik had verwacht en ik heb er al hele toffe reacties op gehad. De kwaliteit is echt fijn dus ik hoop er nog lang van te kunnen genieten.

jul10

Zaterdag was het tijd voor het WK en wat was het spannend! Ik besloot weer eens een opvallende make-up look te maken met een rood-wit-blauwe winged eyeliner en knal oranje lippen.

jul11

Zondag ben ik met Dagmar helemaal naar het verre Groningen gereisd voor de verjaardag van lieve Heleen! Uiteindelijk hebben we die dag wel 8(!) uur moeten reizen, maar het was het meer dan waard!

jul12

Heleen had een ongelooflijk lekkere oreotaart gemaakt. En ik zeg het niet snel maar het was erg machtig. Maar o-zo-lekker! Nu ik de foto weer zie krijg ik er spontaan trek van.

Hoe was jouw week?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

17 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 12:36h, 08 juli Beantwoorden

  Wat een leuke en fijne wk had je!
  Jammer dat de muffins mislukt waren maar volgende lukt het je zeker.
  Oeh de oreo taart ziet er zo lekker uit.
  Hele mooie goodies en de palette heeft prachtige kleuren. Van welk merk is de palette? Schattige foto’s had je gemaakt met de nieuwe lens.

  Xoxo

 • Manon
  Geplaatst op 12:52h, 08 juli Beantwoorden

  Wat een leuke WK heb je gehad. Leuke fotos heb je allemaal geplaatst die appel-kaneel muffins zien er lekker uit.

 • wies
  Geplaatst op 13:04h, 08 juli Beantwoorden

  Leuke diary, wat heb je een hoop geweldige hoesjes hihi.

 • Meike
  Geplaatst op 13:27h, 08 juli Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s weer! Die watermeloen slush ziet er heerlijk uit, ik ga dat ook eens proberen denk ik. Ik ben dol op allebei namelijk (:

 • Deborah
  Geplaatst op 13:57h, 08 juli Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s! Hoesjes vind ik ook zo leuk! En wat is je wing gaaf, met die drie kleuren! Heb je die gemaakt met oogschaduw?

 • Daphne
  Geplaatst op 14:23h, 08 juli Beantwoorden

  Gaaaaf die secret gun bag!

 • Kelly
  Geplaatst op 15:21h, 08 juli Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s!

 • Melissa
  Geplaatst op 17:21h, 08 juli Beantwoorden

  Wat een lekkere foodies!

 • Denise
  Geplaatst op 18:10h, 08 juli Beantwoorden

  Wat een prachtige dupe van de MAC highlighter zeg, wauw! Haha die foto’s met Dagmar en Heleen zien er super leuk uit. Liefs!

 • Syl
  Geplaatst op 18:29h, 08 juli Beantwoorden

  Heel leuk

 • jana
  Geplaatst op 19:49h, 08 juli Beantwoorden

  Die gun tas is zo leuk ^^ x

 • Dana
  Geplaatst op 19:54h, 08 juli Beantwoorden

  Onwijs leuke diary en je tas is suuuuuper tof!

 • Angela
  Geplaatst op 20:48h, 08 juli Beantwoorden

  Jammie, oreotaart!

 • Sophie
  Geplaatst op 10:23h, 09 juli Beantwoorden

  Jeetje, 8 uur moeten reizen! Jullie zijn lieve vriendinnetjes hihi! En de fisheye lens lijkt me te gek, de foto’s van je kat zijn lieffff <3

 • alexa
  Geplaatst op 11:00h, 09 juli Beantwoorden

  heel erg leuk om te zien!

 • Heleen
  Geplaatst op 19:35h, 10 juli Beantwoorden

  Wat een fijne diary! En super dat jullie op mijn verjaardag waren. <3

 • Sas
  Geplaatst op 08:14h, 13 juli Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s, en wat veel hoesje heb je zeg!

Geef een reactie