PICTURE MY LIFE #63 - DIPLOMA UITREIKING - LoisLorinde.nl
16645
post-template-default,single,single-post,postid-16645,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #63 – DIPLOMA UITREIKING

j

Afgelopen week was mijn diploma uitreiking! En om eerlijk te zijn vind ik al die aandacht echt vreselijk dus ik ben blij dat het voorbij is. Verder heb ik wat receptjes uitgeprobeerd, lekker geblogd, DIY’tjes uitgevoerd en toffe pakketjes ontvangen. Lees verder voor de 63ste editie van Picture My Life!

j2

Maandag probeerde ik een receptje uit die ik had gezien bij Suzanne. Omdat ik veel ingrediënten niet in huis had heb ik er mijn eigen draai aangegeven. Uiteindelijk maakte ik deze raw cacao bonbons met amandelmeel, cacaopoeder, kokosolie, honing en kokosrasp. En het was heerlijk! Later in de week maakte ik er nog meer.

bay

Het eerste On my way from eBay artikel kreeg veel enthousiaste reacties, yaaay dankjulliewel! Dus van de week kwam er weer eentje online. Want ja, ik ben weer los gegaan en heb een aantal dingen besteld op eBay. Zoals een aantal toffe tassen, gave sieraden en meer. Bekijk alles in het artikel.

j3

Dinsdag kwam de nieuwe Fashionista binnen. Daarbij kreeg ik ook de Make-Up special by Nikkie Tutorials. Echt tof dat ik deze erbij kreeg! Soms krijg je geen specials bij je abonnement en dat vind ik altijd een beetje oneerlijk, haha. Nu we het toch over make-up hebben, mijn review over de Rocket Volum’ Express mascara kwam ook online!

j4

Een heerlijke lunch samen met Bram! Hij had een huge clubsandwich en ik een mjammie mozzarella-pesto tosti.

j5

Op de terugweg van het etentje kwam ik de postbezorger tegen en ik kreeg meteen mijn pakketje van Body & Fit shop mee! En bij de brievenbuspost kreeg ik mijn mini klok kettinkje en macro lensje voor mijn iPhone. Zo leuk!

fabric

Op Friday DIYday heb ik deze bangle bracelets omgetoverd tot nieuwe gave armbanden met stof eromheen. Het idee is heel simpel, maar je kan er alle kanten mee op. Maak ze zo dat ze matchen bij je outfit! Klik hier om mijn creaties te zien.

j6

Afgelopen donderdag was mijn diploma uitreiking! En om eerlijk te zijn vind ik al die aandacht echt vreselijk. Dus ik ben blij dat ik er eindelijk van af ben. Wat ik volgend jaar ga doen? Communication and Multimeda Design. Waar? Dat weet ik nog niet zeker, Utrecht of Arnhem. Deze donderdag ga ik kijken hoe ik de sfeer in Arnhem vind. Na uitreiking zijn we uiteten geweest bij een pannenkoekenhuis en dit was het dessert. Nomnomnom.

huid

Al zolang ik mij kan herinneren heb ik lastig van eczeem en raakt mijn huid ontzettend snel geïrriteerd. In de loop der jaren heb ik geleerd wat wel en niet werkt voor mijn huid. Gisteren deelde ik met jullie zes tips die mij hebben geholpen om mijn huid rustiger te houden. Elke huid is natuurlijk anders, maar wie weet heb je er wat aan! Bekijk de tips hier.

j7

De waterlelies in onze vijver zijn volop in bloei. Vroeger dacht ik altijd dat er elfjes in zaten. Nog steeds vind ik de bloemen is magisch hebben, wauw. Daarnaast zie je een duckface mirror fish-eye selfie. Hahaha, ik was een beetje aan het kloten met mijn nieuwe fish-eye iPhone lensje en dit was het resultaat. Binnenkort komt er een review over online!

j8

Zondag probeerde ik het heerlijke pizza recept van Cassey. Een pizza zonder meel maar met een bodem van bloemkool. Hmm, het was erg goed gelukt!

Hoe was jouw week?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

12 Reactie's
 • Kelly
  Geplaatst op 11:28h, 30 juni Beantwoorden

  Wat heb je een leuke week gehad! Die van mij was erg rustig. Ik heb weinig gedaan, haha. :)

 • Meike
  Geplaatst op 12:10h, 30 juni Beantwoorden

  Ziet er uit als een toffe week. Wat zijn die waterlelies mooi trouwens!

 • Manon
  Geplaatst op 13:35h, 30 juni Beantwoorden

  Dat ziet eruit als een hele leuke week

 • chucky1012
  Geplaatst op 13:55h, 30 juni Beantwoorden

  Je had een leuke week. Ik ben benieuwd waar jij na de vakantie je studie gaat doen ;-)

 • Daphne
  Geplaatst op 14:21h, 30 juni Beantwoorden

  Wat een superleuke week!

 • Denise
  Geplaatst op 15:27h, 30 juni Beantwoorden

  Wat ontzettend fijn dat je je diploma gewoon in de pocket hebt, deze kan niemand je meer afpakken! <3

 • Sophiee
  Geplaatst op 15:43h, 30 juni Beantwoorden

  Apart die pizza. Bodem van bloemkool klinkt in mijn oren niet zo lekker haha. Leuke foto’s! Gefeliciteerd nog:)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 17:48h, 30 juni Beantwoorden

   Haha, ik ben ook niet zo’n fan van bloemkool maar dit vond ik erg lekker! En dankjewel! <3

 • Heleen
  Geplaatst op 17:39h, 30 juni Beantwoorden

  Ben erg benieuwd naar die pizza. :) Wat fijn dat je je diploma nu op zak hebt, you go girl! Zin in zondag! :D

 • jana
  Geplaatst op 19:39h, 30 juni Beantwoorden

  Leuke foto’s, proficiat met je diploma :) x

 • Melissa
  Geplaatst op 21:12h, 30 juni Beantwoorden

  Wat een heerlijke foodies!

 • Petra
  Geplaatst op 22:40h, 01 juli Beantwoorden

  wat een heerlijke week zal het geweest zijn en zeker die pannenkoeken eten, dat leek mij ook wel wat…
  groetjes Petra

Geef een reactie