PICTURE MY LIFE #62 - BRANDFEESTJE & #HAAKSELFIE - LoisLorinde.nl
16590
post-template-default,single,single-post,postid-16590,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #62 – BRANDFEESTJE & #HAAKSELFIE

ju

Afgelopen week was top! Ik maakte een haakselfie, vierde met een vriendin dat we geslaagd zijn met een heerlijke lunch, probeerde mijn eerste peanut butter cup en ik ging naar een brandstapelfeestje om onze oude schoolspullen te verbranden. Lees verder voor de 62ste editie van Picture My Life!
.
ju2

Maandag probeerde ik mijn eerste peanut butter cup en het was heel erg lekker! Ik had eigenlijk nog nooit de combinatie van pindakaas en chocola geproefd en van chocoladepinda’s ben ik niet zo’n fan. Maar ik ben aangenaam verrast.

ju3

Hmmm, wat is watermeloen toch heerlijk! Met mijn nieuwe calippo vormpjes maakte ik deze mjammie watermeloen-sinaasappel ijsjes.

ju4

Nog meer eten, hahaha. Woensdag ben ik met een vriendin gaan lunchen bij een pannenkoekenhuis om te vieren dat we geslaagd zijn. Het was zo gezellig!

ju5

Ik reviewde het nieuwe Mollie Makes boek Party & Weddings en ik ben erg enthousiast. Het is een boek vol met creatieve DIY ideeën en ontzettend inspirerend. Oh, en doe jij al mee aan de haakselfie actie? Je maakt kans op een reis naar Parijs!

han

Eindelijk kwam de review over deze Hannah producten online! De Cleansing Clay & Clearitiy Cream van Hannah hebben veel voor mijn huid gedaan in de twee maanden dat ik ze getest heb.

ju6

Een trosje kersen, nomnomnom. En een selfie met mijn nieuwe zonnebril en telefoonhoesje, love it.

ju7

Vrijdag had ik een brandfeestje. Huh, wat? Een feestje om alle oude schoolspullen te verbranden omdat we geslaagd zijn. Hierboven zie je dat ik mijn scheikunde bundel verbrand. Het was ontzettend gezellig en oh wat voelde het goed!

ju8

Yaaay, ik heb nieuwe opbergdoosjes voor een deel van mijn DIY materiaal. Op de andere foto zie je Bloempje die eerst aan het spelen was met dat blauwe lintje. Daarna viel ze zo in slaap, haha cutie.

ribbon

Zondag kwam de wekelijkse DIY online, dit keer niet op vrijdag want dat lukte niet. Op Pinterest zag ik hem heel vaak voorbij komen: de parel armband met zwart lint er doorheen. Vandaag laat ik jullie mijn varianten zien want er zijn eindeloze combinaties mogelijk! Bekijk hier de DIY!

Hoe was jouw week

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

16 Reactie's
 • marloes
  Geplaatst op 07:08h, 23 juni Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s! Jullie pannenkoeken zien er heerlijk uit!

 • Anniek
  Geplaatst op 07:10h, 23 juni Beantwoorden

  Oeh, wat lijkt het me héérlijk voelen om mijn biologieboek te kunnen verbranden, wat fijn dat je geslaagd ben sowieso! Het eten van je hebt gefotografeerd ziet er ook heerlijk uit, die ijsjes zijn een goed idee! Ik vind het ook altijd erg lekker met yoghurt :)

 • Dagmar
  Geplaatst op 07:58h, 23 juni Beantwoorden

  Aah wat een fijne tijd lief, klinkt super! En oee lekker gegeten en die DIY was echt te gek!

 • Sophie
  Geplaatst op 08:06h, 23 juni Beantwoorden

  Die laatste DIY vind ik echt te gek Lois, zo leuk! Heerlijk hè, al je schoolspullen ritueel verbranden… Heb ik vorig jaar ook gedaan haha!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 12:53h, 23 juni Beantwoorden

   Dankjewel! Jaaa, echt heerlijk is dat, hahaha!

 • chucky1012
  Geplaatst op 09:20h, 23 juni Beantwoorden

  Je had een leuke en fijne wk ;-)
  Het eten ziet er zo heerlijk uit.

  Xoxo

 • Meike
  Geplaatst op 10:12h, 23 juni Beantwoorden

  Nog gefeliciteerd met je slagen! Wat lijkt me het fijn om je boeken in de fik te zetten, haha! De watermeloenijsjes zien er trouwens echt heerlijk uit, die ga ik ook proberen (:

 • Daphne
  Geplaatst op 10:25h, 23 juni Beantwoorden

  Die DIY vind ik zoooo leuk!

 • Denise
  Geplaatst op 11:06h, 23 juni Beantwoorden

  Wat een heerlijke pannenkoek foto! Je DIY’s blijven me verbazen! <3

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 12:46h, 23 juni Beantwoorden

   Awh, dankjewel! <3

 • jana
  Geplaatst op 11:07h, 23 juni Beantwoorden

  Leuke foto’s, wat leuk al je schoolspullen verbranden :D x

 • Manon
  Geplaatst op 11:08h, 23 juni Beantwoorden

  Leuke foto’s, die foto van je kat is ook erg schattig en je hebt ook erg lekkere dingen gegeten!

 • Michelle Kaiser
  Geplaatst op 12:13h, 23 juni Beantwoorden

  De DIY heb ik naar iemand getweet die zelf ook regelmatig sieraden maakt. En guess what. Ze had toevallig net lint gekocht en had nog parels liggen waarvan ze eigenlijk niet wist wat ze er mee moest. Nu dus wel. YAY

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 12:45h, 23 juni Beantwoorden

   Oeh, wat leuk om te horen! Ik ben erg benieuwd naar haar resultaat ;D

 • Sylvana
  Geplaatst op 13:08h, 23 juni Beantwoorden

  Heel leuk

 • Angela
  Geplaatst op 12:00h, 26 juni Beantwoorden

  Heerlijk om je oude schoolspullen te verbranden!

Geef een reactie