PICTURE MY LIFE #61 - GESLAAGD! - LoisLorinde.nl
16522
post-template-default,single,single-post,postid-16522,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #61 – GESLAAGD!

JUN1

Het is weer maandag en dat betekent weer een kijkje in mijn leven van de afgelopen week. Eigenlijk is er maar één belangrijk ding gebeurd en dat is natuurlijk dat ik eindelijk GESLAAGD ben voor mijn Havo diploma! Whooopwhoop! Verder heb ik nog wat DIY’s uitgevoerd, veel nieuwe spulletjes ontvangen en gekocht en veel lol gemaakt. Kijk je mee? Lees verder voor de 61ste editie van Picture My Life!

jun

Hmmm, verse kersen van de gaard. Ook ben ik maandag naar het dorp geweest om vier pakketjes op de post te doen. Ik kwam terug met een 2 meter lange oplader en een tompouce luchtbed van HEMA. Zo ontzettend tof voor op vakantie in het zwembad!

jun2

Selfie tijd! Deze foto heb ik uiteindelijk gebruikt als ‘profielfoto’ op mijn blog. Bij de kringloop haalde mijn moeder een grote berg met Happinezzels, vol met mooie plaatjes en inspirerende verhalen. We kunnen weer even vooruit. De volgende keer ga ik kijken voor Flow tijdschriften.

jun3

Een heerlijk ontbijtje van beschuit met aardbei, zo’n goede smaak combinatie. Bloempje kwam ook nog even kusjes geven, haha cutie dat ze is.

jun4

Woehoee, het Fish Eye lensje voor mijn iPhone kwam binnen! Dit is een van de eerste foto’s die ik maakte. Als mijn andere lensje binnen is zal ik een uitgebreide review schrijven.

jun5

Nomnom, doe bevroren fruit met amandelmelk in de blender en je hebt zo een lekker gezond ijsje. Heerlijk als toetje of als fris tussendoortje.

jun6

Donderdagmiddag zou ik tussen 3 en 5 gebeld worden als ik gezakt was voor mijn Havo diploma. De lijst met geslaagden zouden om half 5 dan op internet worden gezet. Toen ik om half 5 nog niet gebeld was werd ik zelfs een beetje boos, want ik was er van overtuigd dat ik moest herkansen. De lijst kon ik vervolgens ook niet openen op mijn computer, drama drama. Maar om kwart voor 5 wist ik het eindelijk: Ik was toch gewoon GESLAAGD! Woeeeehoeoeeoeoeoe!

jun8

‘s Avonds gingen naar een verjaardag van vrienden. Daar kreeg ik dit leuke kaartje met een Pathé bioscoopbon en een uiltje om mij er aan te herinneren hoe slim ik ben, haha. Deze leukerd hangt nu aan mijn sleutelbos. Ook vond hun kat mijn schoen erg interessant.

jun7

Op Friday DIYday kwam er weer een kunstzinnig projectje online. Namelijk deze statement ketting van kurk! De meningen zijn erg verdeeld, maar ik ben in ieder geval erg trots op mijn kurk creatie. :D

jun9

Allemaal leuke dingetjes via de post. Slotjes, ringen en een superleuk ijs-hoesje van eBay. De nieuwe They’re Real Push-Up liner van Benefit, gewonnen bij Beautyglitter.nl. De review van de eyeliner staat inmiddels ook al online! En als laatst nog het geweldige boek Mollie Makes Party & Weddings, vol met feestelijke DIY projecten.

jun10

Op de Traay, een winkelstraat bij ons in het dorp, zijn alle etalages tijdelijk gevuld met kunstwerken. Mijn mama maakte deze struisvogels voor Bruna. Heel leuk om de reacties van alle mensen te zien.

jun11

Bloempje maakte een holletje in de papierbak, ik kon het niet laten om er weer een foto van te maken. Daarna was het tijd om blogjes te lezen en te genieten van deze Lovechock Rocks met amandel en kaneel. Te lekker.

jun12

Blogginn’. Deze foto is een kleine sneak peek van wat je binnenkort kan verwachten op loislorinde.nl.

jun13

Achter de schermen doe ik ook een aantal DIY projectjes voor mezelf. Die ik meestal iets te simpel vind voor een artikel. Het leek mij leuk om ook de kleine DIY’tjes te laten zien op mijn Instagram. Zoals het pimpen van deze ringen met nagellak, leuk en simpel :)

jun14

Zondag ging ik een dagje reizen met Bram. Uiteindelijk kwamen wij niet zo ver omdat ik mijn portemonnee was kwijtgeraakt, die gelukkig weer gevonden is. Maar we zijn wel naar Maleficent 3D geweest! De film zat erg leuk in elkaar, het geeft je een hele andere kijk op doornroosje. Daarnaast zie je mijn aankoopjes van de leuke dag.

jun15

We sluiten de week af met een waarschuwing: pas op voor de wasknijper! Hahaha, grapje natuurlijk. Deze reuze wasknijper hebben jullie al eerder voorbij zien komen, hij blijft zo gaaf.

Hoe was jouw week?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

23 Reactie's
 • Michelle Kaiser
  Geplaatst op 13:24h, 16 juni Beantwoorden

  Gefeliciteerd met je HAVO Diploma. Geweldig.

 • Sophiee
  Geplaatst op 13:38h, 16 juni Beantwoorden

  Super leuke foto’s! Schrikken dat je je portemonnee kwijt was, gelukkig is hij terecht:)

 • chucky1012
  Geplaatst op 13:39h, 16 juni Beantwoorden

  Van harte gefeliciteerd met je diploma ;-)

 • Mariëlle
  Geplaatst op 13:54h, 16 juni Beantwoorden

  Leuke foto’s heb je gemaakt, toffe ringen!

 • DQ
  Geplaatst op 13:55h, 16 juni Beantwoorden

  Die tompouce luchtbedden zijn zo tof! En gefeliciteeerd! X

 • Daphne
  Geplaatst op 14:09h, 16 juni Beantwoorden

  Gefeliciteerd met je diploma!

 • Manon
  Geplaatst op 14:10h, 16 juni Beantwoorden

  Gefeliciteerdmet je diploma!!!!!!!!!!

 • Eveline
  Geplaatst op 14:49h, 16 juni Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s! Gefeliciteerd met je diploma! En wat een leuk hoesje :D

 • Kelly
  Geplaatst op 14:52h, 16 juni Beantwoorden

  Leuke foto’s! En natuurlijk gefeliciteerd met je slagen. :D

 • Marloes
  Geplaatst op 15:08h, 16 juni Beantwoorden

  Gefeliciteerd met je diploma. Erg knap gedaan!

 • Isabel
  Geplaatst op 15:10h, 16 juni Beantwoorden

  Gefeliciteerd met je diploma!!

 • Eline
  Geplaatst op 15:20h, 16 juni Beantwoorden

  Whoop whoop, gefeliciteeeeeeeeeeeeeeeerd!

 • Syl
  Geplaatst op 15:43h, 16 juni Beantwoorden

  erg leuk en gefeliciteerd!

 • Annelie
  Geplaatst op 15:54h, 16 juni Beantwoorden

  Leuke foto’s! Nog gefeliciteerd met je slagen, goed zo!! Ik vind dat luchtbed van Hema ook zo leuk maar vind hem te zwaar om mee te nemen in m’n koffer voor op vakantie :( Die grote wasknijper is zo gaaf haha

 • Svenja
  Geplaatst op 17:17h, 16 juni Beantwoorden

  Hmmm er gaat niets boven verse kersen, zo lekker <3 Vanmkddag ook nog een heleboel gegeten. En van harte gefeliciteeeeerd met je diploma <3

 • Anita te Gussinklo
  Geplaatst op 19:02h, 16 juni Beantwoorden

  Gefeliciteerd, leuke foto’s.

 • Ilse
  Geplaatst op 19:46h, 16 juni Beantwoorden

  Gefeliciteerd!
  Hmm kersen: heerlijk!
  Zalig ook, zo’n stapel tijdschriften. Ik krijg er altijd van mijn moeder als zij ze uit heeft.

 • Dagmar
  Geplaatst op 22:51h, 16 juni Beantwoorden

  Wohoooo zo heerlijk dat je bent geslaagd! Mega trots op je topper <3

 • Jana
  Geplaatst op 01:12h, 17 juni Beantwoorden

  Leuke foto’s! Proficiat met je diploma ! x

 • Sophie
  Geplaatst op 10:34h, 17 juni Beantwoorden

  Nogmaals, gefeliciteerd lieve Lois <3 Slim ben je zeker weten, dat heb je bewezen, hihi :D Die kunstwerken in de etalage; wauw!

 • Justine
  Geplaatst op 11:12h, 17 juni Beantwoorden

  Gefeliciteeeerd, wat goed! Wat een leuke foto’s ook :)

 • irene
  Geplaatst op 16:56h, 17 juni Beantwoorden

  Super leuk om dit te doen! wil je mij ook volgen?
  liefs
  irene

 • Heleen
  Geplaatst op 22:36h, 17 juni Beantwoorden

  Je bent een topper! <3 Nogmaals gefeliciteerd! xxx

Geef een reactie