PICTURE MY LIFE #59 - PRIMARK, KITTENS & DE PROEFPARADE - LoisLorinde.nl
16349
post-template-default,single,single-post,postid-16349,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #59 – PRIMARK, KITTENS & DE PROEFPARADE

maay

Zoals jullie waarschijnlijk hebben gemerkt kwamen er minder blogjes online afgelopen week. Hoewel ik boordevol inspiratie zit, wilde het er niet uitkomen. En ik heb juist een geweldige week achter de rug. Maandag ben ik een dagje naar Primark geweest, dinsdag heb ik cutie kittens geaaid, zondag een gezellige dag bij De Proefparade met blogvriendinnetjes en veel meer leuks tussendoor. Lees verder voor de 59ste editie van Picture My Life!

maay2

Maandag ochtend zat ik met vriendinnetje Elisa in de trein naar Nijmegen. Onderweg naar de Primark! Natuurlijk zijn we allebei goed geslaagd. Eenmaal thuis hebben we heerlijke pizza-muffins gemaakt! Als bodem gebruikten we rondjes die zijn gesneden uit wraps. En daarna beleggen met allemaal lekkere dingen als tomaat, ui, salami, paprika en kaas. Hmm, echt een aanrader!

primark

De geshopte Primark kleertjes kan je hier bekijken! Printjes, printjes en nog eens printjes. Van gekleurde tie-dye tot prachtige Aziatische krul-patronen. Ook heb ik eindelijk de perfecte maxi dress gevonden, ik ben zo blij!

maay3

De volgende dag stapte ik de trein in met mijn nieuwe vest en jurkje aan. Onderweg naar Harderwijk om met mijn tante op kraamvisite te gaan bij de kittens van haar collega. En eerst zijn we nog heerlijk uit eten geweest. In de trein las ik de nieuwste Fashionista onder het genot van Japanse snoepjes.

maay4maay5

Het was een klein nestje met maar twee kittens. Eerst waren ze ontzettend druk aan het spelen, maar daarna dronken ze heel schattig bij hun moeder en vielen ze in slaap. Het was ontzettend geweldig om weer eens kittens te knuffelen. Ze hield beide kittens zelf, anders had ik ze zo meegenomen, hahaha.

maay6

On my way from eBay! Hartvormige diamanten bedeltjes, handige magneet sluitingen, coole detoxwater fles, een grote opbergdoos voor ringen en twee mooie vintage ringen. De hele week verlang ik al naar het moment dat ik al mijn ringen kan opbergen in die mooie box. Nog eventjes geduld hebben want het pakketje moet helemaal uit Hong Kong komen.

maay7

Hihi, mijn vriendje Bram kwam ineens aan met deze huge oranje zonnebril. Volgens mij is hij van Fanta voor het WK, zo tof! Ook ben ik langs de kringloop winkel geweest en daar heb ik heel wat leuke spulletjes gekocht. Zoals deze grote haarspeld, ik vind het erg leuk en gaaf staan in mijn haar.

maay8

Aaaah, ook ontzettend leuk zijn deze rietjes. Het buigbare gedeelte is extra lang en daardoor kan je allerlei gekke vormpjes maken. Vrolijk voor bij mijn fruitige detoxwatertjes.

holder7

Tijdens Friday DIYday kwam volgende mij de makkelijkste DIY die ik ooit heb gedaan online. Stiekem kan je het geen DIY meer noemen, maar ik doe het lekker toch. Bij de kringloop kocht ik twee leuke kaarsenhouders en deze heb ik omgetoverd tot washi tape holders! Klik hier!

maay9

‘s Avonds bleef ik slapen bij vriendinnetje Elisa. Het was erg gezellig en in de ochtend maakte we verse muntthee met een vleugje honing. Toen ik weer thuis was lag daar een eBay pakketje met mini wasknijpers voor mij klaar. Ik besloot er eentje te fotograferen samen met de hele grote wasknijper van mijn zus. Verschil moet er zijn.

kikoo5

Eindelijk is ‘ie daar! Mijn review over dit prachtige oogschaduw palette van KIKO. Genaamd ‘Coral Burgundy’, oftewel ‘Koraal Bordeaux’. Al eerder kwam mijn andere topper van KIKO online, een matte lipstick in de kleur Bright Orange. Maar nu was het tijd voor hét palette met de mooiste bordeauxrode tinten voor groene ogen. Oh, ik kan niet meer zonder!

maay10

Na het zien van dit filmpje besloot ik meteen ook chiazaad pudding te maken. En het was erg lekker! Vooral in combinatie met muesli en banaan. Wat ik ook veel heb gegeten deze week is aardbei, i love it.

maay11

Zondag was het zover. Eindelijk zag ik mijn lieve blogvriendinnetjes Dagmar en Heleen weer en zijn we samen het event van Mr. Goodiebag geweest. De Proefparade met mooie merken en een heerlijke high tea. Morgen lees je alles over het geweldige event!

maay12

Blogger-selfie met Anne, Ingeborg, Saranda, Dionne, Britt, Alex en Dagmar! Het was zo goed en gezellig georganiseerd. Na afloop kregen we ook nog eens een rijkgevulde goodiebag mee naar huis. En natuurlijk moest Bloempje er meteen in kruipen, hahaha.

Wat was het toppunt van jouw week?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

16 Reactie's
 • Tineke
  Geplaatst op 12:19h, 02 juni Beantwoorden

  Die bestelling van Ebay en de rietjes zijn erg leuk!
  Liefs

 • Syl
  Geplaatst op 12:52h, 02 juni Beantwoorden

  Leuke foto’s

 • DQ
  Geplaatst op 13:05h, 02 juni Beantwoorden

  Oeh die pizza muffins, jammie! X

 • Manon
  Geplaatst op 13:09h, 02 juni Beantwoorden

  Oeghh ik zie allemaal lekkers <3 Wat een schattige kitties heb je!!! Leuke bestelling heb je op ebay gedaan

 • Denise
  Geplaatst op 13:29h, 02 juni Beantwoorden

  Oh wat ontzettend schattig die foto’s van de baby poesjes. Trouwens ook een ontzettend schattig wasknijpertje haha. Jammer dat ik niet naar de Proefparade kon gaan, ik ben benieuwd naar het verslag! <3

 • Roxanne
  Geplaatst op 13:41h, 02 juni Beantwoorden

  Ziet eruit als een erg gezellige week :)

 • Manon
  Geplaatst op 14:01h, 02 juni Beantwoorden

  Awh ik wil ook weer een kitten! De proefparade lijkt me erg leuk!

 • Meike
  Geplaatst op 15:38h, 02 juni Beantwoorden

  Die kittens! Zó lief, ik zou ze zelf ook zo meenemen! Vooral die met dat vlekje, aaahw! Hele mooie foto trouwens, van het mr. goodiebag event!

 • Daphne
  Geplaatst op 15:58h, 02 juni Beantwoorden

  Aaah wat een lieve kittens! I’m in love!

 • alexa
  Geplaatst op 17:36h, 02 juni Beantwoorden

  wat een leuke pictures of your life en die kat is echt enorm schattig!!

 • jana
  Geplaatst op 19:49h, 02 juni Beantwoorden

  Superleuk die rietjes :D Jummie die pizzaatjes :) x

 • Heleen
  Geplaatst op 21:54h, 02 juni Beantwoorden

  Ooooh die kittens! <333 Het was zo leuk gister, zooo fijn je weer te zien. :D

 • chucky1012
  Geplaatst op 22:59h, 02 juni Beantwoorden

  Leuke foto’s en die rietjes bestonden lang geleden ook ik ga ernaar op zoek.
  Schattige kittens ;-)

 • Dagmar
  Geplaatst op 07:59h, 03 juni Beantwoorden

  Wat een heerlijke diary lief, was zo gezellig zondag <3 Heb er volop van genoten met jullie! <3

 • Petra
  Geplaatst op 22:34h, 04 juni Beantwoorden

  wat leuk om dit allemaal te bekijken vooral je foto’s van het kraambezoekje vind ik zo onwijs lief….

  Groetjes Petra

 • Sas
  Geplaatst op 08:25h, 06 juni Beantwoorden

  Leuke foto’s! Zo leuk kittens :)

Geef een reactie