PICTURE MY LIFE #58 - SCHEIKUNDE EXAMEN & KURKIES - LoisLorinde.nl
16283
post-template-default,single,single-post,postid-16283,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #58 – SCHEIKUNDE EXAMEN & KURKIES

meii

Afgelopen week had ik mijn laatste examen, aaah! Nu wachten op de uitslag, spannend. Verder maakte ik mijn eerste kurkie, kocht ik nieuwe fijne lushies, at ik lekkere dingen en meer. Lees verder voor de 58ste editie van Picture My Life!

meii2

Vlak voor mijn examen maakte ik deze banana-oatmeal cookies, even wat lekkers en gezonds voor energie. Ik had er volle vertrouwen in, maar het scheikunde examen ging helaas minder goed dan verwacht. Na mijn examen hebben we heerlijk schepijs gehaald, om te vieren dat het (als het goed is) afgelopen is. Nu wachten op de uitslag!

fab

Vorige week ontving ik een heel leuk pakketje voor mijn blog. En wat daar in zat, liet ik jullie afgelopen week zien. Het is een prachtige phone wallet van Fab. in een zalmroze kleurtje met hartvormige studs. Een stijlvolle telefoonhoes en portemonnee in één! Klik hier voor meer foto’s.

meii3

Hmm, een heerlijke lunch met avocado en geitenkaas. En net als je lekker aan het bloggen bent, loopt Elfje weer over je laptop heen.. Haha, herkennen jullie dit?

meii7

Ook is Elfje de schattigste zand-rolleboller! Bekijk het grappige filmpje hier.

meii4

Terwijl ik aan het knutselen was voor Friday DIYday plaatste ik deze kurk-selfie op Instagram. Alette maakte daar gelijk kurkie van. Hahaha, wat een geweldig woord. Daarnaast zie je een van mijn eerste pasfoto’s, cutenesss.

kurk

Het prikbord gemaakt van kurken online! Functioneel, origineel en natuurlijk gewoon heel erg leuk. Volgens mij heb ik het een keer in een winkel gezien, maar je kan het natuurlijk heel makkelijk zelf doen! Toen ik de bak met kurken weer eens zag staan, ben ik gelijk aan de slag gegaan. Benieuwd hoe ik het kurken prikbord gemaakt heb?

meii5

Chillen in de trein met de nieuwe Starbucks smaak Mocha Cookie Crumble. Echt heerlijk!

meii6

Mijn nieuwe Lushies! De beroemde Dream Cream en Rehab shampoo wilde ik graag proberen. En ook kocht ik mijn tweede Ultra Bland gezichtsreiniger, geweldig spul.

meii8

Met dit warme weer ben ik dol op water met een fris smaakje, zoals citroen en muntblaadjes. En van fruit krijg ik ook nooit genoeg. Heerlijke bosbessen yoghurt met verse bosbessen, mjam.

meii9

Van een vriendinnetje kreeg ik dé Collection concealer uit London. Waaah, wat een super product!

Hoe was jouw week?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

10 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 11:00h, 26 mei Beantwoorden

  Fijn dat je examens afgelopen zijn! Spannend om nu te wachten op de uitslag en ik hoop dat jij je diploma behaald.
  Ik ben zo benieuwd naar de producten van Lush die je gaat testen.
  Ga je er een review over schrijjven?
  Ik ben zo benieuwd naar het nieuwe drankje van de Amerikaanse koffie keten. Ze hebben daar zoveel heerlijks.

  Fijne dag ;-)

 • Stephanie
  Geplaatst op 12:45h, 26 mei Beantwoorden

  Spannend, hoop dat je geslaagd bent!
  En vind dat kurkenbord zo leuk :3

 • Denise
  Geplaatst op 13:06h, 26 mei Beantwoorden

  Gelukkig zijn de examens weer voorbij, veel succes met de spannende tijd tot de uitslag! Lush heeft heerlijke producten, ik ben jaloers! Liefs

 • Bertine
  Geplaatst op 14:51h, 26 mei Beantwoorden

  die ijsjes zien er heerlijk uit!

 • Daphne
  Geplaatst op 15:17h, 26 mei Beantwoorden

  Superleuk portemonneetje voor je telefoon van fab!

 • Sophiee
  Geplaatst op 15:37h, 26 mei Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s! Ik vind het kurken prikbord echt zo’n tof idee:)

 • Manon
  Geplaatst op 19:04h, 26 mei Beantwoorden

  Wat een super leuke foto’s en je kat is zo schattig

 • Dagmar
  Geplaatst op 07:57h, 27 mei Beantwoorden

  Aah vervelend dat scheikunde minder goed ging :( Maar hopelijk heb je het gehaald! Joepieee bijna zondag <3

 • Sophie
  Geplaatst op 09:20h, 27 mei Beantwoorden

  Jammer dat scheikunde wat minder ging, maar ik ga voor je duimen <3 En die pasfoto is echt cute!

 • Angela
  Geplaatst op 14:58h, 28 mei Beantwoorden

  Die DIY is leuk, al zou ik dan de kurk in een figuurtje doen, een vierkantje ofzo :)

Geef een reactie