PICTURE MY LIFE #57 - VEEL BEAUTY, LEREN & WARM WEER - LoisLorinde.nl
16231
post-template-default,single,single-post,postid-16231,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #57 – VEEL BEAUTY, LEREN & WARM WEER

mayy

Het was een weekje met veel beauty reviews, rollende Elfjes, zelfgemaakte bubble lights, coole zonnebrillen en erg warrum weer. En het belangrijkste: leren voor mijn scheikunde examen die ik morgen heb. Aaaaah, spannend. Lees verder voor de 57ste editie van Picture My Life!

mayy3

Hmmm, een heerlijk en en gezond toetje: appel met kaneel gebakken in een beetje kokosolie. Het krijgt gelijk een hele andere smaak als het een beetje gebakken is. Zo lekker!

mayy2

Er kwamen veel beauty reviews online deze week. En we begonnen met het mooie palette van W7 genaamd In The Buff! Het is een goede dupe van het bekende Naked 2 palette, al helemaal voor die 7 euro. En ik kocht er ook eentje voor jullie! Winnnen? Klik hier om mee te doen.

inglot6mayy4

Bij de Beautygloss Pre-Party stelde ik mijn eigen INGLOT Freedom System palette samen. Op party was het maar 20 euro in plaats van 34 euro, dus ik moest wel! Benieuwd naar de kleurtjes, swatches en ooglook? Bekijk hier mijn review.

mayy5

Woehoe, ik heb een leuke nieuwe serie gevonden. Once Upon A Time! En toen ze over kaneel begonnen was ik natuurlijk helemaal om. Ik vind het geweldig hoe alle sprookjes figuren met elkaar te maken krijgen in één verhaal. Wie van jullie volgt het ook?

mayy6

Even wat oude plakboeken bekijken. Ontzettend leuk om terug te zien! Zo was ik mijn bijzondere klavertje met drie verschillende blaadjes alweer helemaal vergeten. En rara waar was ik bij die tweede foto? Op Utrecht Centraal, haha.

mayy7

Wat een warm weer de afgelopen dagen! Net iets té warm voor mij. En met die felle zon heb je natuurlijk een goed paar sunnies nodig, zoals deze coole bril. Vorig jaar bestelde ik deze op eBay door te zoeken op ‘pixel sunglasses’. :)

mayy9

Ook heerlijk met dit weer zijn deze twee producten van The Body Shop. Een frisse body mist en verkoelende body sorbet met de geur Pink Grapefruit. Het zijn echt aanraders! Nog lekkerder is natuurlijk echt fruit. Ik zeg: frambozen vingers!

mayy8

Er kwam een artikeltje online met mijn favorieten van Invito. Deze prachtige clutch vond ik zo gaaf dat ik hem meteen besteld had. Hij is gemaakt van kruk en heeft toffe gekleurde details. Jullie krijgen hem natuurlijk nog uitgebreider te zien!

bubble3

Op Friday DIYday was het tijd voor mijn zelfgemaakte bubble lights! Al sinds Kerst zie ik overal bubble lights voorbij komen. Maar dat het zo ontzettend makkelijk was om zelf te maken, dat wist ik eerst niet. Ineens kwam ik op het idee om ze te maken met pingpongballetjes. En ik was binnen een kwartiertje al klaar!

mayy11lip9

Een paar weken geleden hoorde ik dat de webshop van KIKO ook naar Nederland ging verzenden. Meteen bestelde ik de twee KIKO producten die ik al een tijdje wilde hebben. Waaronder deze matte lipstick Bright Orange. De perfecte kleur nu het WK er weer aan komt! Oh, en de huls is ook zo prachtig!

mayy10

Gisteren heb ik met een vriendin scheikunde zitten leren, want morgen heb ik mijn examen al!! Heel spannend, maar het moet helemaal goed komen. Op een gegeven moment hadden we er geen zin meer in en toen maakte Marijke deze foto, hahaha. Daarnaast zie je Elfje die lekker aan het rollebollen is in het zand, she’s got the summer feeling.

Hoe was jouw week?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

11 Reactie's
 • Tineke
  Geplaatst op 07:29h, 19 mei Beantwoorden

  Die oranje lippenstift staat je ook erg mooi! Hele leuke foto`s meid!
  Liefs

 • Sophie
  Geplaatst op 08:00h, 19 mei Beantwoorden

  Leuke foto’s Lois! Die pixelzonnebril is echt vet grappig! En leerse; dat examen gaat je helemaal lukken <3

 • Dagmar
  Geplaatst op 08:04h, 19 mei Beantwoorden

  Aaah nog even doorbijten en dan heb je forever vakantie! Of in ieder geval lekker lang <3 En wou ik raden waar je was, verklap je het een zin later al dat het Utrecht was -_- Meeeeega veel succes met leren en vlammen lief! Je kunt het! En ik ga je gewoon vanaf deze week student noemen om het af te dwingen <3

 • Denise
  Geplaatst op 09:54h, 19 mei Beantwoorden

  Wat een ontzettend gave zonnebril zeg! Super grappig je frambozen vingers, heerlijk! Liefs, Denise

  • Denise
   Geplaatst op 08:20h, 20 mei Beantwoorden

   Ik heb je in het zonnetje gezet op m’n blog! Ik vind je blog ontzettend inspirerend en creatief, mag ook wel eens gezegd worden hé? Liefs, Denise

 • Manon
  Geplaatst op 12:07h, 19 mei Beantwoorden

  Wat een gave zonnebril en super leuke foto’s !

 • Wendy
  Geplaatst op 16:57h, 19 mei Beantwoorden

  Wat een geweldige zonnebril! Zo gaaf! En onze katten vinden het ook heerlijk om door het zand te rollen. Dat ze vervolgens ook een zandbak binnen creëren vind ik alleen wat minder.

 • Joyce
  Geplaatst op 23:05h, 19 mei Beantwoorden

  gave bril! en succes morgen! knallen!

 • Lidewij
  Geplaatst op 07:38h, 20 mei Beantwoorden

  Oh no! Is vandaag je examen? Succes Lois!

 • chucky1012
  Geplaatst op 11:52h, 20 mei Beantwoorden

  Mooie foto’s en de DIY was het leukst ;-)

 • Loïs
  Geplaatst op 22:12h, 20 mei Beantwoorden

  Die bril is echt super grappig!

Geef een reactie