Picture My Life #56 - DIY'ing, Baking & Cat-gaming - LoisLorinde.nl
16117
post-template-default,single,single-post,postid-16117,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Picture My Life #56 – DIY’ing, Baking & Cat-gaming

mei

Het was weer een toffe week, ik ben blij! Met vriendinnetje Laurie ben ik het dorp in geweest, vriendinnetje Elisa was jarig, we hebben crème brûlée en merengue gebakken, Elfje is helemaal wild van de cat game op de tablet, ik ben weer lekker aan het DIY’en en meer! Lees verder voor de 56ste editie van Picture My Life!

mei1

Maandag had ik weer eens afgesproken met vriendinnetje Laurie die ik al een tijd niet gesproken had. We hebben heerlijk geluncht en daarna genoten van een ijsje tijdens de zonnige dag. Het was ontzettend gezellig! Ook zijn we nog langs een aantal winkeltjes geweest. Bij Etos zagen we ineens dat er weer Victoria’s Secret fragrance mists waren! De vorige keer was ik te laat, dus ik kocht meteen twee heerlijke geuren. Love Spell en Pure Seduction.

bgparty1

Het verslagje van de Beautygloss Pre-Party kwam online! Samen met Elisa, Dagmar en Sophie ben ik naar de party geweest. Vorig jaar was ik er ook bij en dit jaar vond ik het nóg leuker! Een geweldige dag met prachtige merken, de leukste workshops en heel veel gezelligheid. :D

mei2

Dinsdag was een rustiger dagje met een heerlijk bakje meloen. Ik heb scheikunde examens geoefend en aan kunst gewerkt. En er kwamen wel zes pakketjes van eBay binnen! Met daarin een toetsenbord cover, pingpong balletjes, ringen om zelf te versieren, maskertjes en kerstlichtjes.

mei4

Hier zie je mijn nieuwe paarse toetsenbord cover! Het is mooi en handig, want het komt geen vuil meer tussen je toetsen. Alleen het typen blijft wel een beetje wennen. De knalroze ring komt van HEMA en de mok met fietsje (en aan de andere kant een snor) is van Flying Tiger.

mei3

Er kwam een verslagje online over mijn ervaring van mijn Treatwell treatment bij kapsalon Gezellig. Ik ben heel blij met mijn nieuwe frisse coupe! Wil jij ook een treatment naar keuze? Doe dan mee aan de winactie en win Treatwell tegoed t.w.v. 25 euro!

crayons3

De review over deze prachtige lip potloden van Heng Fang kwam ook eindelijk online! Maar ik bestelde er nog twee om weg te geven aan een van jullie! Zelf ben ik super blij met de potloden en ik hoop ook een van jullie er blij mee te kunnen maken. Winnen? Klik hier. :D

mei7

Donderdag was vriendinnetje Elisa jarig en we hebben samen crème brûlée gemaakt. Hmmm, het was erg goed gelukt! En het was een hele gezellig dag.

mei6

Met het eiwit dat we overhadden hebben we goddelijke merengue gemaakt. Het eiwit opkloppen tot stevig schuim, suiker erbij, bijna 2 uur in de oven en klaar zijn je heerlijke schuimpjes.

mei9

Ballonnen! Feestje! Haha, deze ballonnen waren over van een soort dorpsfeest. Helaas was de helium er de volgende dag alweer uit. Maar niet voordat we onze hoge helium stemmetjes hebben laten horen. Het blijft zo grappig!

mei5

Woehoee, lekker graaien in de bak met oude knopen. Want met de ringen die ik net binnen had gekregen had ik een heel leuk ideetje. Namelijk versieren met knopen. En dit was het resultaat! Bekijk hier de DIY.

mei10

De 25ste ring die ik maakte is een dubbele ring met een hele grote knoop. Daarnaast zie je mijn favoriete button rings om mijn vingers. Drie prachtige knoop-ringen met parelmoerglans, waarvan eentje driehoek-vormig. Twee gouden ringen met lichtblauwe knoopjes, een grote en een kleine. Een donkerblauwe ring met nog meer mooie kleurtjes erin verwerkt. Een mooie paarse met streepjes. En natuurlijk de stoere 10 cent ring.

mei8

Aah, lieve Elfje speelt een cat game op de Samsung tablet, het is zo ontzettend schattig. En het lijkt net of ze aan tapdance doet, haha! Arme Bloempje ziet het helaas niet goed genoeg. Klik hier voor het eerste filmpje en klik hier voor het tweede filmpje.

mei11

Sneak peek van Friday DIYday voor aanstaande vrijdag. Kan jij het al raden? Ik ben in ieder geval ontzettend enthousiast, hopelijk vinden jullie het straks net zo leuk!

Hoe was jouw week? :)

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

10 Reactie's
 • Denise
  Geplaatst op 12:02h, 12 mei Beantwoorden

  Wat een super leuk toetsenbord! Wat een schattig katje heb je. Ziet er uit als een heerlijke week. Liefs

 • Joyce
  Geplaatst op 12:04h, 12 mei Beantwoorden

  Leuk die ringen zo!

 • Manon
  Geplaatst op 12:07h, 12 mei Beantwoorden

  Leuke fotos!!

 • Gea
  Geplaatst op 13:15h, 12 mei Beantwoorden

  Hele leuke foto’s ^^

 • Sylvana
  Geplaatst op 15:28h, 12 mei Beantwoorden

  Leuk!!

 • Sophiee
  Geplaatst op 16:03h, 12 mei Beantwoorden

  Leuke foto’s Lois! Het bakje meloen ziet er heerlijk uit:)

 • Petra
  Geplaatst op 18:57h, 12 mei Beantwoorden

  De ring met de knalroze steen van de Hema…is echt geweldig!

 • jana
  Geplaatst op 19:55h, 12 mei Beantwoorden

  Leuke foto’s allemaal :D x

 • Heleen
  Geplaatst op 20:00h, 12 mei Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s, ik moest heel erg lachen om de kattenfilmpjes. :P

 • Kimberly
  Geplaatst op 16:21h, 14 mei Beantwoorden

  Daarvoor heb je dus de pingpongballetjes gekocht en de kerstlichtjes hihi! Ik ben benieuwd naar vrijdag <3

Geef een reactie