PICTURE MY LIFE #55 - KAPSALON GEZELLIG & BG PRE-PARTY - LoisLorinde.nl
15974
post-template-default,single,single-post,postid-15974,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #55 – KAPSALON GEZELLIG & BG PRE-PARTY

may

Naast al het gedoe en gestuntel tijdens het overzetten van LoisLorinde.nl was het een hele leuke week. Voor het eerstin 4 jaar (!) ging ik weer naar de kapper, Bloempje was jarig, ik at eindelijk weer een Frozz, had een geweldige avond bij de Beautygloss Pre-Party en meer! Lees verder voor 55ste editie van Picture My Life!

may2

Op aanraden van Eline bestelde ik deze leuke eyeliner op eBay. Heel tof zo’n poppetje als liner! Ook van eBay is deze dupe van het bekende Urban Decay Naked 3 palette. Helaas was de oogschaduw al zo beschadigd toen het binnen kwam. Hmm, zo zonde.

may3

En er kwam nog iets heel tofs binnen van eBay: deze bijzondere ketting. Herkennen jullie hem al? Het is de Time Turner necklace uit Harry Potter. Het zandlopertje werkt en je kan hem echt draaien. Maar de ketting is niet op te winden zo als in de film, de pinnetjes aan de zijkanten werken niet.

may4

Heerlijke blueberries en relaxen met de nieuwste Fashionista!

may5

Ook ben ik vorige week voor het eerst in 4 jaar (!) naar de kapper geweest. Kappers waren nooit zo lief tegen mij en mijn haar, dus toen besloot ik het zelf maar te knippen. Tot op de dag van vandaag, (nou ja vorige week dan). Meer hierover lees je morgen in een verslagje. Inclusief voor- en na foto’s!

may6

Woensdag avond was er een ontzettend toffe actie bij Kruidvat, namelijk 1+1 gratis op alle make-up! En ik heb mezelf heel goed in kunnen houden, het enige wat ik kocht waren de nieuwe Colour Rush balms van de RIMMEL London Rita Ora collectie. Jammer genoeg heb ik er per ongeluk eentje beschadigd, dus een uitgebreide review zit er niet meer in.

may7

Mijn vriendje, Bram, besloot een iPad te kopen. Dus wij reisden af naar Amsterdam om er eentje te halen bij de Apple Store. Op de terugweg haalde we de lekkerste frozen yoghurt van Frozz. Mijn eerste van het jaar!

may8br>
En op 2 mei was Bloempje jarig! Dit lieve katje is alweer 16 jaar geworden. Je merkt ook dat ze al wat ouder is, ze hoort en ziet alles een stuk minder goed. Maar daardoor is ze juist nog aanhankelijker geworden.

may9

‘s Avonds was het tijd voor de Beautygloss Pre-Party! Samen met lieve Elisa, Dagmar en Sophie ging ik naar Amsterdam, want zou het allemaal gaan gebeuren. En gezellig dat het was! :D

may10

Mijn accessoires van de avond. Gouden ketting met turquoise steen van eBay en mijn nieuwe gouden ring met groene steentjes. Daarnaast zie je de heerlijke Beautygloss cupcakes waar je elk jaar weer van kan genieten.

may11

Alvast een sneakpeek van de goedgevulde goodiebag van de Pre-Party. Mijn complimenten aan Mascha voor het organiseren van het geweldige event. Vorig jaar ben ik ook naar de party geweest en dit keer was het nóg leuker. Ergens deze week kunnen jullie een verslagje lezen over deze gezellige avond en dan laat ik natuurlijk zien wat ik allemaal heb gekocht!

may12

Zondag was weer een relaxte dag. In de ochtend probeerde ik de heerlijke 100 % Beetle Juice uit de goodiebag van de Beautygloss Party. En er kwam een blogje online met mijn drie nieuwe iPhone hoesjes van eBay. Sommigen vinden het middelste hoesje maar niks en sommigen van jullie vinden hem ook wel erg grappig. Heel leuk om te zien, haha.

Hoe was jouw weekend?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

15 Reactie's
 • marloes
  Geplaatst op 07:16h, 05 mei Beantwoorden

  Leuke diary! En de frozen yoghurt ziet er heerlijk uit!

 • jana
  Geplaatst op 07:51h, 05 mei Beantwoorden

  Leuke foto’s, ben benieuwd naar je verslag van de BG party :) x

 • Jana
  Geplaatst op 08:42h, 05 mei Beantwoorden

  Oh nu wil ik ook graag frozen yoghurt ! En ben erg benieuwd naar je kapsel x

 • Tineke
  Geplaatst op 08:43h, 05 mei Beantwoorden

  Weer hele leuke foto`s! Die cupcakes van de BG party zien er zo lekker uit, helaas heb ik niet een kunnen proeven omdat ze halverwege het feest van zaterdag op waren..
  Liefs

 • Svenja
  Geplaatst op 09:21h, 05 mei Beantwoorden

  Heel fijn foto overzicht. Je foto’s zijn zo mooi <3

 • Sophie
  Geplaatst op 10:06h, 05 mei Beantwoorden

  Oh die frozen yoghurts zijn zo lekker! Op de uni verkopen ze die ook, I want! Haha! :-)

 • Dagmar
  Geplaatst op 10:07h, 05 mei Beantwoorden

  YAY je site doet het weer topper! En het is mooi <3 Wat een heerlijk overzicht, yay ben zo blij dat je weer terug bent!

 • Bertine
  Geplaatst op 14:16h, 05 mei Beantwoorden

  dat ijsje ziet er super lekker uit<3

 • Rosanne
  Geplaatst op 14:56h, 05 mei Beantwoorden

  Hele leuke foto’s allemaal! Die frozen yoghurs lijken me onwijs lekker. Heb het nog nooit op haha. liefs x

 • Mariska
  Geplaatst op 15:05h, 05 mei Beantwoorden

  Leuke foto’s weer allemaal!

 • DQ
  Geplaatst op 15:21h, 05 mei Beantwoorden

  Die ketting van Harry Potter heb ik ook haha! Zag ‘m op Ebay voorbij komen en wist gelijk dat ik ‘m als fan wilde hebben. X

 • Mara
  Geplaatst op 17:58h, 05 mei Beantwoorden

  Ik ben helemaal niet zo’n fan van Harry Potter, maar die ketting is echt super leuk! Ik ga je even volgen via bloglovin :)

 • Manon
  Geplaatst op 19:43h, 05 mei Beantwoorden

  Wat een super leuke foto’s allemaal

 • Petra
  Geplaatst op 22:52h, 05 mei Beantwoorden

  Wat leuk om dit allemaal te lezen en te bekijken…de ketting uit de Harry Potter…helemaal TOP!!….

 • Kimberly
  Geplaatst op 17:06h, 06 mei Beantwoorden

  Ik wil ook weer frozen yoghurt!! Dat is zo lekker en de laatste keer was.. eigenlijk alweer veel te lang geleden hihi! Ik baal er nog steeds van dat ik niet naar de BG party ben geweest!

Geef een reactie