PICTURE MY LIFE #54 - HAASJES & KONINGSDAG - LoisLorinde.nl
15916
post-template-default,single,single-post,postid-15916,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #54 – HAASJES & KONINGSDAG

pas

Yaaay, eindelijk weer een blogje! Na veel gedoe met het overzetten van mijn site is het tijd voor de Picture My Life die eigenlijk afgelopen maandag online had moeten gaan. Lees verder voor de 54ste editie van Picture My Life met foto’s van de tweede Paasdag, Koningsdag, en meer!

pas2

De eerste Paasdag bakte ik het linker paashaasje. De tweede paasdag bakte ik de andere twee paashazen, en lekker dat ze waren! Hmm, heerlijk zo’n paascake, ze waren dan ook erg snel op.

pas3

De vorm die ik gebruikte voor de paascakes hierboven is natuurlijk die van de bekende Lindt paashaasjes. We hebben inmiddels een hele familie van ze! (:

pas4

Mijn nieuwe ring die je kon zien in de shoplog van Duitsland, hij was afgeprijsd naar maar 2 euro! Goud met groen is eigenlijk best een hele mooie combinatie. En tijdens het opruimen van mijn kamer kwam ik dit geweldige ‘Sieraden met draad’ boek weer tegen. Bomvol prachtige inspiratie foto’s en how to’s.

pas5

Woehoee! Ik bereikte de 666 volgers op bloglovin en dat vind ik echt ontzettend gaaf. Het mag dan wel het duivelse getal zijn, maar ik ben super blij met jullie allemaal! (:

pas6

Currently testing! Het prachtige Colour Fever palette van KIKO genaamd Coral Burgundy. En twee heerlijke producten van hannah, Cleansing Clay en Clearity Cream. Jullie kunnen binnenkort dus lekker veel reviews verwachten.

pas7

De blikjesmuur! Ja, dit is een muur in mijn huis. Voor mij is het inmiddels zo normaal, en daarom was ik er nooit op gekomen om het aan jullie te laten zien. Mijn moeder verzameld blikjes en besloot er een muur van de maken. Tegen de muur staan ongeveer 2000 verschillende blikjes en de rest past er niet meer bij, haha.

pas8

De zaterdag voor Pasen was ik in Duitsland en daar shopte ik twee mooi paar oorbellen. Zelf heb ik helemaal geen gaatjes dus besloot ik er een ketting mee te maken. Én nog eentje om weg te geven! Benieuwd hoe? Bekijk hier de DIY.

Ik reviewde twee fijne producten van GOSH. De Prime ’n Refresh illuminating Eye Roll-on is heerlijk verfrissend en hydraterend voor onder de ogen. En het Smokey Eyes palette heeft goed gepigmenteerde oogschaduw waar je hele mooie looks mee kan maken!

pas9

Alle witte stipjes die je ziet in deze foto zijn hagelstenen. Na een zonnige middag begon het ineens keihard te hagelen, en het duurde ook ontzettend lang. Wow, volgens mij heb ik het nog nooit zo erg meegemaakt. ‘s Avonds maakte ik met mijn moeder heerlijke pizza met ui, paprika, kipfilet, tomaat, pesto en natuurlijk kaas.

pas10

Aaaawh, Bloempje is zo’n schatje. Ze wilt bijna niks anders meer dan op schoot liggen en heel veel knuffels krijgen.

pas11

Koningsdag! Haha, ik moet er echt aan wennen en zeg stiekem nog steeds Koninginnedag. Met Kingsnight ben ik met twee vriendinnen wat gaan drinken en hebben rond gelopen door Utrecht. Het was wel jammer dat de muziek bijna overal niet zo swingend was. De dance muziek van nu vind ik eigenlijk een beetje saai. Maar ondanks dat heb ik een ontzettend gezellige avond gehad!

pas12

Overdag was het tijd om een rondje op de markt te lopen. Elk jaar ga ik langs de wafelkraam van vriendinnetje Elisa. Hmmm, de lekkerste wafels ooit! Verder koop ik eigenlijk nooit wat. ‘s Avonds aten we heerlijke Kaapse goudbessen, helemaal in de oranje sfeer.

pas13

Op de markt heeft mijn moeder deze speciale vaas gekocht. Hij is van plastic en je moest het zelf in elkaar zetten. Grappig, zo’n Delfblauwe tulpen toren.

Hoe was jouw week?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

10 Reactie's
 • Marjolein
  Geplaatst op 10:59h, 03 mei Beantwoorden

  Ahh die wafels!! Ik heb er nu helemaal trek in! x

 • Bertine
  Geplaatst op 11:12h, 03 mei Beantwoorden

  wat leuk die blikjesmuur.. echt heel tof! fijn dat je blog het weer goed doet:)

 • Isabella
  Geplaatst op 11:12h, 03 mei Beantwoorden

  Leuke foto’s! En wauw, wat gaaf dat je zo veel volgers hebt op Bloglovin’!
  x

 • Tess Evea
  Geplaatst op 11:42h, 03 mei Beantwoorden

  Wat ziet het er allemaal tof uit, en wat super origineel.. die blikjesmuur!

 • Wendy (B)
  Geplaatst op 12:37h, 03 mei Beantwoorden

  Die ketting is heel tof gedaan!

 • Anniek
  Geplaatst op 13:12h, 03 mei Beantwoorden

  Ah, die creativiteit heb je dus niet van een vreemde ;) Ik vind de blikjesmuur echt heel erg tof! En die ring vind ik ook prachtig, hele mooie kleuren groen, combineert ook goed met het goude deel. Leuke foto’s weer, en oh, bij ons heeft het ook zó hard gehageld, hagelstenen zo groot als een kleine knikker!

 • Kelly
  Geplaatst op 17:29h, 03 mei Beantwoorden

  Wat leuk die blikjesmuur!

 • Mariska
  Geplaatst op 17:31h, 03 mei Beantwoorden

  Haha die blikjesmuur is heel erg leuk!

 • Anne Solveig
  Geplaatst op 21:07h, 03 mei Beantwoorden

  Wow, die muur is cool!

 • Kimberly
  Geplaatst op 18:44h, 06 mei Beantwoorden

  Die blikjesmuur vind ik echt zooo gaaf :D

Geef een reactie