PICTURE MY LIFE #53 - NIEUWE LAPTOP, DUITSLAND & PASEN - LoisLorinde.nl
15713
post-template-default,single,single-post,postid-15713,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #53 – NIEUWE LAPTOP, DUITSLAND & PASEN

ap

Het was een druk weekje! Maar tussen het leren door heb ik toch een heleboel leuke foto’s gemaakt. Ik ben verslaafd aan Instagram. Ik kocht een nieuwe laptop, ontwierp mijn eigen telefoonhoesje, heb een dagje geshopt in Duitsland en heb Pasen gevierd. Lees verder voor de 53ste editie van Picture My Life!

ap2

Afgelopen maandag ben ik met mijn vader gaan kijken voor een nieuwe laptop, want dat was hard nodig. En wat doe je als je in zo’n winkel bent? Alle apparaten op LoisLorinde.nl zetten natuurlijk! Haha! Eerst kochten we een HP laptop, maar deze moest al snel terug omdat het toetsenbord gek deed. Uiteindelijk kwam ik thuis met deze mooie Lenovo, waar ik ontzettend blij mee ben!

ap3

Ice ice baby! Na rijles nam ik weer een frappie, oh zo lekker. En ik heette Joyce die dag. Voor de gene die het niet weten: Ja, mijn naam spreek je bijna zo uit. Maar dan met een L; Lois. En van frozen yoghurt krijg ik ook nooit genoeg!

ap4

Water marbling voor een DIY! Helaas mislukte het, dus daarom kwam er afgelopen Friday DIYday niks online, sorry daar voor.

ap5

Sneakpeek! Foto’s maken voor een review die, als het goed is, woensdag online komt. Ook deze smokey eyes look krijg je dan beter te zien. Al benieuwd?

ap6

Oh oh, Elfje heeft zitten rollen bollen in het zand en is nu helemaal grijs. En Bloempje sliep zo lief op de rand van mijn oude laptop, aawh.

ap7

Deze foto kreeg ontzettend veel likes op Instagram, dat had ik niet verwacht, haha. Mijn nieuwe M&M hoesje van eBay! Ik zocht op ‘iPhone 4 case’ en kwam hem vanzelf tegen.

ap8

Nog een nieuw hoesje! Deze heb ik zelf ontworpen via Caseapp en ik vind hem ontzettend gaaf geworden! Benieuwd wat voor foto’s er op staan? Bekijk hier de review.

ap9

Druk aan het leren voor mijn wiskunde schoolexamen herkansing. Een heerlijke versgeperst citrus-sapje erbij met mandarijn, sinaasappel, citroen en grapefruit.

ap10

Zaterdag ging ik met mijn ouders en zus weer een dagje naar Duitsland. Zo leuk! Eerst hebben we heerlijke geluncht met een broodje. En tussen het shoppen door hebben we genoten van een heerlijk bolletje ijs. Natuurlijk ben ik heel goed geslaagd, bij DM, Müller, Orsay, Xenos en H&M! Zondag komt het shoplogje online.

ap11

Vrolijk Pasen van mij en mijn ei-mutsjes!

ap12

Dit was mijn paasoutfit van gisteren (en vandaag, hihi). Het jurkje is van de Action. Ja, echt! Ik zag hem en vond hem eigenlijk best wel leuk, dus kocht hem voor iets minder dan zes euro! Het polka dot vestje dat ik er over aan heb is van H&M. Ik vond de combinatie helemaal Pasen, ik ben net een paaseitje.

Hoe was jouw eerste Paasdag?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

20 Reactie's
 • DIY Monday
  Geplaatst op 11:35h, 21 april Beantwoorden

  Die eitjes zijn echt schattig!

 • Tineke
  Geplaatst op 11:51h, 21 april Beantwoorden

  Hele leuke foto`s, je paasoutfit is erg mooi!
  ]liefs

 • Wendy (B)
  Geplaatst op 11:57h, 21 april Beantwoorden

  Die ei-mutsjes :D

 • Jana
  Geplaatst op 12:00h, 21 april Beantwoorden

  Wow mooi jurkje :D x

 • dionne
  Geplaatst op 12:04h, 21 april Beantwoorden

  Dat telefoonhoesje is gaaf!

 • Kelly
  Geplaatst op 12:08h, 21 april Beantwoorden

  Leuke foto’s!

 • Manon
  Geplaatst op 12:29h, 21 april Beantwoorden

  Super leuke diary en dat jurkje is erg mooi

 • Edith
  Geplaatst op 13:09h, 21 april Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s, heel mooi hoesje heb je gemaakt bij Caseapp en dat ijsje ziet er heerlijk uit!

 • Ayla
  Geplaatst op 13:30h, 21 april Beantwoorden

  heel toffe foto’s Lois! x

 • Mariska
  Geplaatst op 13:37h, 21 april Beantwoorden

  Wat een leuk hoesje van M&M :)

 • Kirsty
  Geplaatst op 16:07h, 21 april Beantwoorden

  Leuke foto’s! Had niet verwacht dat het jurkje van de Action kwam, hij ziet er erg mooi uit! :D

 • Heleen
  Geplaatst op 17:30h, 21 april Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s! :) Mooie smokey eyes heb je gemaakt. :)

 • Suzanne
  Geplaatst op 19:37h, 21 april Beantwoorden

  Je iphone hoesje is echt te gek! Leuk overzicht!

 • Sarah
  Geplaatst op 19:50h, 21 april Beantwoorden

  Aw, je zelf ontworpen hoesje is echt heel leuk! Ik heb er zelf ook één met foto’s en word nog steeds blij iedere keer als ik er naar kijk.

 • Dagmar
  Geplaatst op 21:20h, 21 april Beantwoorden

  Wauw wat een heerlijke diary! Zo leuk om te zien vol vrolijke momentjes en te gekke foto’s! Hoop dat je een hele mooie week tegemoet gaan lief, denk goed aan jezelf en nog even doorzetten <3 Gun je het allerbeste Xxx

 • DQ
  Geplaatst op 18:55h, 22 april Beantwoorden

  Haha zo leuk als katten allemaal gaan rollebollen buiten en zo vies binnen komen. Dat hoesje wat je zelf hebt gemaakt is echt ontzettend gaaf!X

 • pascalle
  Geplaatst op 09:29h, 23 april Beantwoorden

  super diary en jammer dat ik je website niet eerder zag.
  maar een vraagje waar kan je die frozen yoghurt kopen want het ziet er lekker uit

 • Maaike
  Geplaatst op 16:21h, 24 april Beantwoorden

  Wat een leuke paasoutfit!

  X

 • Petra
  Geplaatst op 20:11h, 24 april Beantwoorden

  Dat hoesje van M &M …wat is ie onwijs leuk!

Geef een reactie