PICTURE MY LIFE #52 - SIMPLY PR PERSDAG & CIRKELS - LoisLorinde.nl
15566
post-template-default,single,single-post,postid-15566,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #52 – SIMPLY PR PERSDAG & CIRKELS

apr

Het was een weekje gevuld met bloggen, examens oefenen, opruimen, rijles, kunstacademie en een gezellige persdag van Simply met lief blogvriendinnetje Lidewij. Lees verder voor de 52te editie van Picture My Life! Met veel foto’s van beauty producen en cirkels, hihi. :)

workshop

Het verslagje van de fotografie workshop voor bloggers kwam online! Georganiseerd door Patty van Pretty Beauty Land en haar vriend Kevin. Samen met Heleen ben ik afgereisd naar Vught voor de workhshop. Het was een super gezellige en ontzettend leerzame dag met iedereen. Mijn camera gaat nooit meer op de automatische stand! :D

workshop2

Pool Party van China Glaze blijft een van mijn favoriete lakjes. Een geweldige oranje neon nagellak. Zo’n in-yo-face kleurtje waar ik dol op ben!

apr2

Ik liep door de HEMA en ik zag deze oogschaduwdoosjes liggen. ‘Hé, die ken ik nog niet!’ dacht ik. Het patroontje van de High Pigmented Eye Shadow zag er prachtig uit en ik moest ik hem hebben. Benieuwd naar de veelbelovende swatches én kleurrijke ooglook? Bekijk het hier!

hemaoog

Als ik ga experimenten met make-up, maak ik meestal maar één kant op. Vandaar deze halve foto, hahaha. Ik kreeg er heel veel leuke reacties op, dank jullie wel!

apr6

Bloempje gaat op mijn HEMA Desk Planner liggen, net als ik mijn week wil gaan plannen. Te lief om haar weg te halen, awwwh. Oh, en ik opende mijn oude mail weer eens. Op Instagram plaatste ik een filmpje waar mijn ongelezen mailtjes kwamen binnen stromen. Het waren er uiteindelijk 7313, oeps!

apr4

Klik hier voor het filmpje. Eflje en Bloempje deden lief!

apr7

Ombre lips! Wauw, op Instagram kreeg deze foto de meeste likes ooit! Binnenkort komt er een review over de twee lip crayons die ik gebruikt heb! Daarnaast zie je nog een ander soort ombre lips die ik uitgeprobeerd heb.

simply

Donderdag ging ik samen met Lidewij naar Amsterdam voor de persdag van SimplyPR. De ruimte zat vol met stands van heel veel verschillende merken. Altijd leuk om kennis te maken met alle nieuwe producten, het was dan ook een geslaagde middag! Bekijk hier het verslagje!

apr8

Op de terugweg at ik een heerlijke pasta pesto van Julia’s. Ook heerlijk, is een treinreis zonder overstappen! :)

apr3

Vrijdag kwam de DIY van deze Easter Bunnies online! Komend weekend is het alweer Pasen dus dat betekent een DIY is paas-stijl! Een vrolijke decoratie voor op de deur of aan de muur.

simply

Room detail met heerlijke douchegels van Treacle Moon, een aantal body splashes en schattige mini schilderijtjes die ik ooit maakte. En ik heb nog zoveel leuke DIY ideetjes voor mijn kamer!

apr9

Vrolijke rietjes van HEMA, ik kon ze niet laten liggen. Net als het neon roze notitieboekje, alsof ik er nog niet genoeg heb, hahaha. Ik moest natuurlijk gelijk mijn nieuwe rietjes testen dus ik maakte een heerlijke kokosshake! Heel makkelijk met kokosmelk, gemalen kokos en magere melk.

apr11

Tekenen kan zo rustgevend zijn. Dit zijn de tekeningetjes die ik dan maak, love it.

apr10

Een stukje van de kunstopdracht met het flesje dat ik eerder liet zien. Genaamd ‘Circle of life‘. Onderweg naar de kunstacademie heb ik met Elisa de nieuwe Ben & Jerry Greek Style geprobeerd. Zo slecht, maar de frozen yoghurt met strawberry shortcake smaak was heerlijk!

apr12

Zondag ochtend ontbijtje met beschuit en hagelslag. Gisteren was een dagje vol bloggen, examens oefenen, relaxen en katten knuffelen. Bloempje slaapt echt in de meeste vreemde houdingen, gek beestje. <3

Hoe was jouw week?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

16 Reactie's
 • Sophie
  Geplaatst op 07:51h, 14 april Beantwoorden

  Ik vind die circle of life zo gaaf! Echt heel erg mooi en het klopt ook echt precies <3 En je ombre lips zijn ook echt awesome!

 • Tineke
  Geplaatst op 08:34h, 14 april Beantwoorden

  Dat ijsje van Ben en Jerry lijkt me zo lekker, ik wil het ook zeker eens proberen! Die ombre lips zijn zo gaaf, ben nog steeds benieuwd hoe je dat hebt gedaan!
  Liefs

 • Anne Solveig
  Geplaatst op 09:11h, 14 april Beantwoorden

  Wat een mooie foto’s van de ombrelips!

 • Eline
  Geplaatst op 09:13h, 14 april Beantwoorden

  Die foto’s van je lippen zijn zo enorm leuk!

 • DIY Monday
  Geplaatst op 10:10h, 14 april Beantwoorden

  Die rietjes zijn geweldig en die lipfoto’s zijn prachtig!

 • Manon
  Geplaatst op 10:35h, 14 april Beantwoorden

  Mooie ooglook heb je gemaakt en die lipstick staat je echt prachtig!

 • Rosanne
  Geplaatst op 12:00h, 14 april Beantwoorden

  Die ooglook vind ik nog steeds prachtig! Je ombre lips zijn inderdaad heel leuk.
  liefs x

 • Jana
  Geplaatst op 12:11h, 14 april Beantwoorden

  Die ooglook is zo mooi :D x

 • Malou
  Geplaatst op 13:00h, 14 april Beantwoorden

  Dat palette is inderdaad echt heel mooi!
  Leuke foto’s :)

 • Mariska
  Geplaatst op 13:36h, 14 april Beantwoorden

  Pool party heb ik nu ook op mijn nagels :)

 • DQ
  Geplaatst op 14:43h, 14 april Beantwoorden

  Wauw, dat lakje van China Glaze is echt prachtig! En die ombre lips zijn super gaaf. X

 • Sophie
  Geplaatst op 19:00h, 14 april Beantwoorden

  Leuke foto’s! De ombre lippen zijn echt tof:)

 • Kimberly
  Geplaatst op 19:44h, 14 april Beantwoorden

  Je ombrelips zijn echt geweldig zeg!! Ik wil dat ook echt een keer doen hihi :D En wat een leuke rondjes allemaal op de foto’s :D

 • Tess Evea
  Geplaatst op 21:05h, 14 april Beantwoorden

  Wat een leuk weekje!

 • Angela
  Geplaatst op 21:40h, 14 april Beantwoorden

  Wat een leuke week! Ik teken (ahum, kleur) nu ook weer, zo fijn soms!

 • Bertine
  Geplaatst op 03:15h, 15 april Beantwoorden

  wat een gave lippen, ben benieuwd hoe je dat hebt gemaakt!

Geef een reactie