PICTURE MY LIFE #51 – PRIMARK OPENING & FOTO WORKSHOP - LoisLorinde.nl
15380
post-template-default,single,single-post,postid-15380,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #51 – PRIMARK OPENING & FOTO WORKSHOP

apri

Ondanks het vele leren voor mijn examens was het een super week! Maandag was ik aanwezig bij de gezellige opening van Primark Nijmegen en zondag had ik een leuke leerzame dag bij de Fotografie Workshop voor bloggers oor Patty en haar vriend Kevin. Lees verder voor de 51ste editie van Picture My Life!

apri2

Afgelopen maandag was ik bij de opening van Primark Nijmegen. Naast de vestigingen in Rotterdam, Hoofddorp, Zaandam, Almere, Zoetermeer en Eindhoven, is Nijmegen de zevende Primark van Nederland! Zie hier een selfie met een groovy zonnebril. Ja, Primark verkoopt ook gekke dingetjes, hahaha.

Op de foto met Dagmar, Saranda, Anne en Tineke tijdens de opening. Het was echt ontzettend gezellig met alle lieve bloggers en heel erg gaaf om te shoppen in een lege Primark!

apri4

Voor Bram kocht ik dit geweldige shirt met ‘Working on my sixpack’ erop. En natuurlijk shopte ik ook heel wat Primark spulletjes voor mijzelf tijdens de opening. Bekijk hier het verslagje van de dag en de geshopte items.

Altijd als ik sport moet ik mijn mobiel met muziek bij mij hebben, maar mijn sportkleding heeft geen zakken of het valt er uit. Ik wilde dan ook graag zo’n speciale armband hoes voor tijdens het sporten, ontzettend handig en ik mocht er eentje testen! Klik hier voor mijn review.

apri5

Afgelopen week had ik twee schoolexamens dus het was leren leren leren! Wel met heerlijke sapjes en smoothies erbij.

apri6

Throwback Tuesday! Een foto waarop ik heel charmant een tomaat naar binnen werk, want tomaat etend doe je zo.

apri7

De superfoods, je ziet ze inmiddels overal! Ook ik besloot de superieure foods een kansje te geven. Sinds een week doe ik verschillende nootjes en zaadjes door mijn smoothies en ontbijtjes. Een duidelijk verschil merk ik nog niet, maar het voelt in ieder geval goed! En ik maakte lekkere superfood reepjes voor een power tussendoortje. Bekijk hier het receptje.

rondje10Fotootje voor een kunstopdracht die ik nog ga uitbreiden. Kan jij zien wat het is?

apri8

Bij de opening van Primark Nijmegen kocht ik deze prachtige blingbling haarband. De steentjes vind ik echt ontzettend mooi maar ik zou het toch nooit in mijn haar dragen.. dus wat doe je dan; je maakt er iets anders van! Ook de ring kocht ik bij Primark en ik besloot hem nog mooier te maken met een bijzondere topcoat. Klik hier en bekijk hoe!

apri10

Even lekker relaxen in het zonnetje! Bloempje tussen de bloemetjes en ik op een matrasje in de tuin. Als ik even niks hoef vind ik de zon stiekem toch wel fijn. (:

apri11Hmm, een lekker ijsje van de nieuwe ijszaak TreMonti hier in het dorp. Een bolletje koekjes en een bolletje witte chocolade smaak. Leuke tent!

apri9

Deze heerlijke worteltjes wilde ik zo graag hebben maar telkens waren ze uitverkocht. Tot ik laatst langs Lush in Utrecht kwam met Kirsten en Lidewij, eindelijk waren ze er weer! Die fruitige worteltjes moesten met mij mee naar huis. Sterker nog, ze gingen zelfs mee in bad.

apri13

Water Berry van AH To Go, wat een heerlijk fris sapje is dat! Oh, en ik ben ook dol op frambozen.

apri12

En gisteren had ik ook zo’n super gezellige en ontzettend leerzame dag bij de Fotografie Workshop voor bloggers door Patty en haar vriend Kevin. Binnenkort een verslagje over deze dag! :D

Hoe was jouw week?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

20 Reactie's
 • Tineke
  Geplaatst op 13:35h, 07 april Beantwoorden

  Ik ben benieuwd naar je verslag van de fotografie workshop! De opening van de Primark was erg gezellig!
  Liefs

 • Rosanne
  Geplaatst op 13:45h, 07 april Beantwoorden

  Leuke foto’s heb je gemaakt! Dat ijsje ziet er echt heerlijk uit.
  liefs x

 • Edith
  Geplaatst op 14:09h, 07 april Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s en super schattig die foto van vroeger!

 • Manon
  Geplaatst op 14:24h, 07 april Beantwoorden

  Leuke foto’s en ik vind je diy nog steeds een geweldige uitvinding!

 • Anniek
  Geplaatst op 15:16h, 07 april Beantwoorden

  Ah, wat een gave spulletjes heb je gekocht bij de primark! Ik was afgelopen zomervakantie in Schotland, en daar waren ook echt maar 10 mensen in de Primark, ongelofelijk! Maar wel heel lekker om in een haast lege primark te shoppen, ik ken het gevoel :D Die smoothies zien er ook erg lekker uit, met dit weer ga ik ook steeds meer smoothies drinken!

 • Sylvana
  Geplaatst op 15:27h, 07 april Beantwoorden

  Super leuk

 • Isabella
  Geplaatst op 16:32h, 07 april Beantwoorden

  Hahaha dat shirt ‘Working on my sixpack’ :D Die smoothies en dat ijsje, yummy! Ik krijg er honger van.

  Keep on bloggin’

  Isabella

 • wendy
  Geplaatst op 18:40h, 07 april Beantwoorden

  leuke foto’s Ik ben wel erg benieuwd naar je kunstopdracht.

 • Tess Evea
  Geplaatst op 19:33h, 07 april Beantwoorden

  De smoothies zien er goed uit!

 • Jana
  Geplaatst op 19:51h, 07 april Beantwoorden

  Leuk die bril van de Primark! :D Leuke foto’s ^^ x

 • Jaimy en Laura
  Geplaatst op 19:51h, 07 april Beantwoorden

  Leuke foto’s!! Working on my sixpack haha, grappig!

 • Jana
  Geplaatst op 20:32h, 07 april Beantwoorden

  Ziet er een toffe week uit! Tof ook dat je naar de opening van de primark bent geweest ! x

 • Bertine
  Geplaatst op 21:37h, 07 april Beantwoorden

  dat ijsje ziet er heerlijk uit! fijn dat je het gisteren interessant vond, ik heb ook die workshop gevolgd en heb er veel van geleerd.

 • Heleen
  Geplaatst op 21:45h, 07 april Beantwoorden

  Het was zo leuk gister, fijn je weer te zien! <333

 • Dagmar
  Geplaatst op 08:12h, 08 april Beantwoorden

  Super leuke diary! Het ziet eruit als een heel geslaagde tijd <3

 • Sophie
  Geplaatst op 09:11h, 08 april Beantwoorden

  Leuk dat je naar die workshop bent geweest! Ik ben er ook voor benaderd, maar had er geen behoefte aan :-) Heb je al je examens gehad? Hoe ging het? Hele leuke foto’s weer!

  • LoisLorinde
   Geplaatst op 09:31h, 08 april Beantwoorden

   Dank je wel! Ik heb nu mijn schoolexamens gehad en het ging redelijk goed :) Straks zijn de herkansingen en daarna het centraal examen.

 • Angela
  Geplaatst op 21:44h, 10 april Beantwoorden

  Jammie, dat ijsje ziet er smakelijk uit!

Geef een reactie