PICTURE MY LIFE 2.0 (#119) - KANOËN, DUITSLAND & ZWART HAAR?! - LoisLorinde.nl
20985
post-template-default,single,single-post,postid-20985,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE 2.0 (#119) – KANOËN, DUITSLAND & ZWART HAAR?!

julie

Jaaa, daar is Picture My Life 2.0 met nog nooit eerder vertoonde foto’s! Het was een volle week met vrolijke dingen. Ik bestelde eindelijk een nieuwe lens voor mijn Nikon, ging een middagje kanoën met mijn vriend, kocht nostalgische dingen en ging ook nog een dagje naar Duitsland met leuke Yankee vrienden Oh, en ik verfde mijn haar iets donkerder dan verwacht… Lees verder voor de vernieuwde en 119e editie van Picture My Life!

julie4

Jaaa, spelen met mijn nieuwe 50mm lens met Elfje als fotomodel! En ik wil Iris nog een keer bedanken voor de tip zodat ik nu de goede lens heb, haha. Op de foto ernaast zie je het grote verschil tussen mijn Nikon en die van mijn moeder. Hahaha. De kleine is natuurlijk van mij.

julie5

Een heerlijk middagje kanoën. De kanoverhuur bleek veel dichterbij dan ik mij kon herinneren van vroegere kinderfeestjes. Het was ontzettend leuk om weer eens te doen! Inclusief heerlijk gevulde picknickmand. De dag erna had ik wel wat spierpijn..

julie3

Ja, ik vind dubsmash nog steeds leuk. Hahaha. Bekijk hier mijn mooie filmpje. Zo is onze kat, Bloempje, dus aan haar naam gekomen. Door de bekende scene uit Bambi.

julie7

Bij Action kocht ik een aantal nostalgische dingen. Het begon bij een Hello Kitty notitieboekje omdat ik die kwalitatief het beste vond. Daarna kocht ik nog snoepsprays en glowstick ringen.. Ehh ja. En om die nostalgie erin te houden: ik ben samen met Bram oude Disney films aan het kijken. Blijft zo leuk!

julie12

Foto’s bewerken met kwijlende Elfje naast me. Nee, niet omdat de zelfgemaakte ijsthee op de foto er zo lekker uit ziet… Maar omdat ik kriebelde op een plek waar ze jeuk had. Awh, ze wordt oud.

julie6

WATERMELOENHOOFD. Veel meer heb ik eigenlijk niet te zeggen over deze foto’s.

julie8

Jaaa, ik ga DIY’s voortaan in een collage delen op Instagram. Zo zie je heel goed alle stapjes. Binnenkort zal ik ook wat oudere DIY’s delen op deze manier. Heb jij deze twee zomerse kettingen al gezien?

julie9

julie2

julie10

Zaterdag had ik een hele gezellige dag met mede-Yankee-fans Peggy, Hestia, Conny en Marchella. We gingen naar Time and Light in Duitsland. We zijn goed geslaagd, zoals te zien aan de achterbak van de auto, hahaha. Echt ontzettend leuk dat ik mee mocht! Zelf kocht/kreeg/ruilde ik al dit lekkers.

julie11

Mijn haar is geverfd! Bordeauxrood was het plan, maar het werd ietsjes donkerder.. Uiteindelijk ben ik er toch wel erg blij mee! Ik ga deze zomer als sneeuwwitje door het leven. Binnenkort een artikeltje met betere foto’s en informatie over de verf die ik heb gebruikt.

Voortaan zal Picture My Life dus een mix zijn van Instagram foto’s en andere random shots van mijn mobiel!
Wat vinden jullie van Picture My Life 2.0 met ‘nog nooit eerder vertoonde’ foto’s?

Follow

18 Reactie's
 • Sophie
  Geplaatst op 07:53h, 27 juli Beantwoorden

  Al die Yankees.. Wow! <3 En kwijlende bloem, ahhh haha! Eigenlijk wel heel erg schattig :')

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 20:55h, 28 juli Beantwoorden

   Jaaa, het was echt Yankee hemel! Haha, het is Elfje, de andere kat. Ja cute he!

 • Tineke
  Geplaatst op 08:53h, 27 juli Beantwoorden

  Hele leuke foto`s, ik ben gek op jouw dubsmash filmpjes
  Liefs

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 20:56h, 28 juli Beantwoorden

   Hahaha, dat vind ik leuk! Misschien maak ik een keer een compilatievideo.

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 13:58h, 27 juli Beantwoorden

  *watermeloenhoofd* ik ging plat :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 20:57h, 28 juli Beantwoorden

   Hahah, ik moest die halve watermeloen gewoon op mijn hoofd doen.

 • Fashionnewsforgirls
  Geplaatst op 14:18h, 27 juli Beantwoorden

  Leuk!!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 20:57h, 28 juli Beantwoorden

   Dankje!

 • Manon
  Geplaatst op 17:43h, 27 juli Beantwoorden

  leuke foto’s, wow jouw yankees hahah

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 20:57h, 28 juli Beantwoorden

   Haha, ik heb inmiddels een mooie collectie inderdaad!

 • Peggy
  Geplaatst op 18:51h, 28 juli Beantwoorden

  Ahhhhh Bloempje! Heb Bambi te vaak gekeken hihi.
  Ja Duitsland bezoekje was super!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 20:58h, 28 juli Beantwoorden

   Jaaa, Bambi blijft leuk he! Vond het heel gezellig! :D

 • chucky1012
  Geplaatst op 20:15h, 28 juli Beantwoorden

  Zeer fijne week had je.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 20:59h, 28 juli Beantwoorden

   Zeker! ^.^ Jij ook?

 • Fran
  Geplaatst op 20:42h, 28 juli Beantwoorden

  Wat een giller die volgeladen auto met Yankee Candles met die geweldige tekst ernaast!
  Mocht ik ooit van iemand commentaar krijgen (heb ruim 90 Yankee jars) dan stuur ik deze tekst door hahaha
  Als je Yankee fan bent Lois, is het ook een aanrader om eens Kringle Candle te proberen. Vind ze zelf vaak nog beter dan Yankee. Is in Nederland nu ook te koop bij kadoshop de Duizendpoot.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 20:54h, 28 juli Beantwoorden

   Hahahaha, leuke quote he! En wow, dan heb je ook een grote collectie. En ik ben inderdaad nu een paar Kringles aan het proberen. Aangenaam verrast!

   • Fran
    Geplaatst op 23:01h, 28 juli Beantwoorden

    Nou, moet ik je wel heel eerlijk vertellen dat ik enkele tientallen jaren ouder ben dan jij :-) Dus heb wat grotere voorsprong hahaha
    Ik reageer ook meestal nooit op blogjes die ik lees, maar vond dit zo’n leuk artikel…
    Ja lekker hè Kringle Candle! Dus die heb je al ontdekt!

    • Lois Lorinde
     Geplaatst op 09:15h, 29 juli Beantwoorden

     Haha, dan heb ik nog even om ook zo’n grote verzameling te creëren. En bedankt voor het grote compliment! Altijd leuk om te horen wie er allemaal je blog lezen. En inderdaad, pas ontdekt! Wil zeker nog meer geuren gaan proberen.

Geef een reactie