PICTURE MY LIFE #132 - HOESJES, HAPJES & EEN MUZIEKMUTS - LoisLorinde.nl
22213
post-template-default,single,single-post,postid-22213,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #132 – HOESJES, HAPJES & EEN MUZIEKMUTS

Oktobers

Nog een paar deadlines en dan is de eerste studieperiode al weer voorbij. Het gaat zo snel! Afgelopen week maakte ik niet heel veel foto’s. Maar ik bracht een bezoekje aan IKEA, de liquid hoesjes kwamen binnen, probeerde recepten uit, deelde mijn liefde voor de muziekmuts en was natuurlijk veel met de studie bezig. Lees verder voor de 132e editie van Picture My Life!

oki8

Alvast met receptjes en DIY’s voor kerst bezig. Waaronder deze heerlijke hot chocolate sticks! Ik kreeg heel veel leuke reacties van jullie op die met het beertje. De oogjes, oortjes en mond zijn eigenlijk voor cupcakes, en te koop bij Action.

oki3

Een tekeningetje met fine liner. Tekenen kan zo ontspannend zijn en ik ben trots op het resultaat!

De perfecte manier om je oren warm te houden terwijl je geniet van muziek. Ik reviewde de iHat muziekmuts!

oki7

Bij IKEA met mijn vriend. Natuurlijk moest ik even een tekeningetje maken bij de kinderhoek, hahahah. En ik nam voor het eerst een Frozen Yoghurt van IKEA. Yum!

oki5

Aan het werk met twee katten op schoot. Bloempje (donker) hangt een beetje tussen mijn zij en mijn arm, hahaha.

Op mijn blog zoom je in op mijn leven, wat ik koop en wat ik maak. Maar het grootste deel van mijn leven vindt daarbuiten plaats. Tijd om weer een beetje om een beetje uit te zoomen! In Zoom Out #3 liet ik een aantal mislukte DIY’s zien!

oki9

oki10

Katjes katjes katjes. Ze hebben zo veel aandacht nodig.

oki2

Animeren voor User Experience Design. Waaah, het promotie filmpje is zo gaaf geworden!

Zelf ben ik liefhebber van zwarte thee en daar eet ik graag wat zoets bij. Daarom maakte ik deze heerlijke date bites met honing, paranoten, cacaopoeder, kokosschaafsel en natuurlijk dadels.

oki

En nòg een katfoto omdat ze zo lief lagen te slapen op mijn bed. In precies dezelfde houding. Cute!

Hoe was jouw week?


Follow

10 Reactie's
 • kelly
  Geplaatst op 10:13h, 26 oktober Beantwoorden

  Leuke animatie is het geworden!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:57h, 29 oktober Beantwoorden

   Dank je wel Kelly!

 • Nina
  Geplaatst op 12:03h, 26 oktober Beantwoorden

  Die laatste foto van je katten is zo leuk! En ik ben benieuwd naar jullie UXD filmpje :) Die tekening is ook heel mooi trouwens!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:58h, 29 oktober Beantwoorden

   Dank je Nina! :D Heb jullie filmpje ook net gezien, super gaaf geworden!

 • Fabiënne
  Geplaatst op 21:26h, 26 oktober Beantwoorden

  Leuke foto’s! Ik vind je DIY’s altijd zo leuk :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:58h, 29 oktober Beantwoorden

   Awh, dank je wel Fabiënne :D

 • Wendy
  Geplaatst op 22:27h, 26 oktober Beantwoorden

  Ik vind het altijd zo schattig als katten zich helemaal tot zo’n rondje oprollen. Die van mij liggen ook regelmatig zo. Dat is gewoon genieten om naar te kunnen kijken. En ik moet ook nog eens de Frozen Yoghurt van IKEA gaan proberen.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:59h, 29 oktober Beantwoorden

   Jaaa, zo schattig! Kan er ook eindeloos naar blijven kijken. En de Frozen Yoghurt is heerlijk!

 • chucky1012
  Geplaatst op 22:59h, 26 oktober Beantwoorden

  Mooie foto’s!
  Zulke schattige katten.
  Leuke DIY’s.

 • anneleen
  Geplaatst op 10:57h, 27 oktober Beantwoorden

  Oh wat liggen je poesjes rustig te slapen, lief!

Geef een reactie