PICTURE MY LIFE #129 - BREDEMEIJER, LUSH & DE PROEFPARADE - LoisLorinde.nl
21993
post-template-default,single,single-post,postid-21993,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #129 – BREDEMEIJER, LUSH & DE PROEFPARADE

okt

Afgelopen week heb ik naast colleges ook twee gezellige evenementen bezocht. Bredemeijer’s bloggersevent en De Proefparade. Én de nieuwe wintercollectie van Lush ligt al in de winkels dus ik heb meteen wat heerlijke producten gescoord. Lees verder voor de 128e editie van Picture My Life!

okt10

Fotogenieke handdoekjes.

okt2

En zo loop ik dus wel eens door het huis. Met Bloempje op mijn schouder omdat ze niet alleen kan zijn. Awh.

okt910

Een kwal tekeningetje. As always.

okt12

okt11

Een overload aan schattige katfoto’s!

Een prachtige decoratieve kubus met feestelijke minilampjes. Perfect om de herfstdagen wat sfeer te geven.

Afgelopen vrijdag reisde ik naar Amsterdam voor het bloggersevent van Bredemeijer en nu kan ik thee zetten als een pro. Het was een gezellige middag met een overload aan informatie over thee. Theesommelier Mariëlla Erkens combineert verschillende theesoorten met gerechten. Net als dat met wijn heel gebruikelijk is.

okt8

Nog een extra fotootje van het evenement. De mooie lange tafel waar we met z’n allen aan zaten!

okt9

okt9

Op de terugweg moest ik wel even langs Lush want de wintercollectie is binnen! Ik kocht Fairy Dust dusting powder, Salt and Peppermint Bark scrub, The Magic of Christmas bubble bar, Peeping Santa bubble bar en Yog Nog bath bomb. Binnenkort komt er een review online over de heerlijke producten!

okt6

Het was afgelopen week ineens best wel warm weer. We hebben zelfs nog buiten zitten marshmallow-en.

okt7

En soms… Soms dan worden er zulke plaatjes gedeeld.

proefparade

proefparade2

Gisteren ging ik samen met Elisa naar De Proefparade wintersport edition van MR. Experience Creators. Het was een gezellig evenement met allerlei leuke merken zoals Goldbergh, Odlo, Roxy, Buff en Schlumberger.

proefparade3

proefparade5

De merken die mij het meest aanspraken waren Roxy en Buff. Roxy en Biotherm hebben samen een nekwarmer ontworpen die niet alleen je nek warm houdt, maar ook je huid verzorgt. Ik ben ontzettend benieuwd! En bij de Buff stand heb ik mijn eigen headwear ge-airbrushed. Ook al zo tof!

okt4

En Elisa en ik hebben de week goed afgesloten bij Starbucks. Mjam!

Hoe was jouw week?


Follow

13 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 06:47h, 05 oktober Beantwoorden

  Leuke en gezellige week had je met al die fijne events.
  Fijne afsluiting met al dat heerlijks.

  Mooie nieuwe week Xoxo

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:33h, 05 oktober Beantwoorden

   Jaaa, heerlijk! Hopelijk had jij ook een leuke week!

 • Sophie
  Geplaatst op 07:53h, 05 oktober Beantwoorden

  Lush! <3 oh wat heb je heerlijke dingetjes geshopt! En die sjaals, ik ben écht heel erg benieuwd!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:28h, 05 oktober Beantwoorden

   Haha, ik ook! Vind het nu net nog te warm. Maar als ik ze ga dragen zal ik het zeker laten weten!

 • Ingeborg
  Geplaatst op 09:57h, 05 oktober Beantwoorden

  Hmm ik moet ook snel weer langs de Lush, ik wil vooral Snow Fairy scoren want dat blijft stiekem mijn favoriet! Wel super leuke events gehad zo te zien!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:31h, 05 oktober Beantwoorden

   Oeeh ja.. Snow Fairy is echt goddelijk! Ik wilde nu vooral de ‘nieuwe’ nieuwe producten proberen, hahaha.

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 10:21h, 05 oktober Beantwoorden

  Mmmm, thee. Wij ging ooit naar het eerste theewinkeltje van Twinings in londen: supergezellig en een echte aanrader voor de theedrinkers onder ons.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:35h, 05 oktober Beantwoorden

   Oeeh, daar wil ik een keer heen! Ik wil sowieso heel graag nog een keer naar Londen!

 • Inge
  Geplaatst op 19:15h, 05 oktober Beantwoorden

  Wat een mooie foto’s zeg! Ik hoor weer zoveel goeds over Lush dat ik er eigenlijk toch weer een keertje moet gaan shoppen!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:36h, 05 oktober Beantwoorden

   Dank je wel, Inge! Heb je nog nooit iets van Lush geprobeerd? Dan kan ik je zeker aanraden om een keer een Lush winkel binnen te stappen en sowieso even alles te ruiken. Het is heerlijk!

 • Saraya
  Geplaatst op 21:11h, 05 oktober Beantwoorden

  Prachtige foto’s, de producten van Lush vind ik ook erg fijn :)
  Mooie aankoopjes! X

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:37h, 05 oktober Beantwoorden

   Dank je wel Saraya! Lush is inderdaad een super fijn merk!

 • Lara Kemps
  Geplaatst op 12:45h, 16 oktober Beantwoorden

  Leuk weekje heb je gehad! De nieuwe producten van Lush zien er echt zo goed uit, ik moet ook maar weer eens een kijkje gaan nemen denk ik ;)

Geef een reactie