PICTURE MY LIFE #128 - EERSTE HERFSTWEEK! - LoisLorinde.nl
21902
post-template-default,single,single-post,postid-21902,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #128 – EERSTE HERFSTWEEK!

seps

Vorige week had ik het wat drukker met de studie en daarom is dit artikel ook wat later. De herfst is nu echt begonnen en ik zit al helemaal in de sfeer. De eikels vallen van de bomen (op mijn hoofd) en ik heb weer zin in warme dranken (lees: chocolademelk). Klik verder voor de 128e editie van Picture My Life!

seps2

Smallest tomato in the world. En dan twee aan elkaar gegroeid.

We kennen allemaal wel de grote Henry en Hetty stofzuigers, maar nu is er ook een kleine variant voor je bureau! En Kwalianus wil ook wel een stofzuiger zijn.

seps3

Hahaha, mijn oog ziet hier een beetje sloom uit, maar ik was trots op mijn eyeliner van die dag. Ik combineerde mijn twee nieuwste kleurtjes. Fel glimmend groen dat overloopt in een mooie kobaltblauw.

seps6

Oohh, ik kan niet stoppen met foto’s maken van lieve Bloem.

seps5

Genieten van mijn warme chocolademelk in de vroege koude ochtend. Het voelde voor het eerst écht herfst.

seps7

Chillen in de grote doos waar mijn nieuwe bureaustoel in zat. Ja, ik begrijp wel waarom katten dat zo leuk vinden, hahaha. Daarnaast een enthousiaste selfie omdat mijn haar goed zat.

seps10

Nóg een warme chocolademelk in mijn grote Blond Amsterdam mok. Het was er echt het weer voor. En bij Xenos hebben ze nu ook een mini versie van mijn favoriete cinnamon mints! Zo leuk!

Vorige week kwam er een DIY online voor dit geometric ombre shirt. Het is heel snel en simpel om te maken!

seps9

Koekjes bakken voor het bezoek dat langs kwam. Mjam!

seps8

Elfje zat op schoot. Lief! En daarna hebben ze allebei mijn nieuwe dekens in beslag genomen..

We willen er misschien nog niet aan geloven, maar de feestmaanden komen steeds dichter bij. Van Radbag heb ik een aantal toffe producten ontvangen die erg geschikt zijn als originele cadeaus! Én ik mag een tegoed van 25 euro weggeven aan een van jullie! Doe jij al mee aan de winactie?

seps11

Jaaaaa, ik heb Dr. Martens gekocht! Al een jaar liep ik op nepperds van H&M – die ik overigens nog steeds heel fijn vind – en ik besloot om eindelijk echte Dr. Martens te kopen. Morgen een blogje met meer foto’s!

Hoe was jouw week?


Follow

8 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 06:41h, 30 september Beantwoorden

  Leuke foto’s!
  De DIY was het mooist.

 • Tineke
  Geplaatst op 08:46h, 30 september Beantwoorden

  Leuke foto`s meid! Die koekjes zien er erg lekker uit! Ik krijg meteen zin om zelf ook weer eens koekjes te gaan bakken!
  Liefs

 • Sophie
  Geplaatst op 09:41h, 30 september Beantwoorden

  Oeh, gaaf je Dr. Martens! Ik ben heel benieuwd hoe dat nou loopt :-) En wat is bloempje een schatje, hihi :-)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:32h, 05 oktober Beantwoorden

   Hihi ja, ik kan geen genoeg van d’r krijgen! En de Dr. Martens zitten super!

 • Linda
  Geplaatst op 11:44h, 30 september Beantwoorden

  Wat een schattige foto van Bloempje, ze weten wel wat lekker zacht is, als ze allebei op een nieuwe deken gaan liggen😉. Je Dr Martens zijn echt super, veel plezier ermee.

 • Ingeborg
  Geplaatst op 11:47h, 30 september Beantwoorden

  Nu heb ik zin in chocolademelk..! Heerlijke foto’s, je merkt zo dat de herfst er weer aankomt!

 • Denise
  Geplaatst op 16:40h, 30 september Beantwoorden

  Hahah die tomaten, ik moet eigenlijk toch wel een beetje lachen. Schattig!

 • Kelly
  Geplaatst op 19:26h, 30 september Beantwoorden

  Leuke foto’s! Die koekjes zien er zo lekker uit. :)

Geef een reactie