PICTURE MY LIFE #127 - IKEA & PROPEDEUSE UITREIKING - LoisLorinde.nl
21839
post-template-default,single,single-post,postid-21839,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #127 – IKEA & PROPEDEUSE UITREIKING

SEPPY

Maandag ging ik met mijn vriend naar IKEA, dinsdag was mijn Propedeuse uitreiking, ik ga swappen met iemand uit de UK, ging weer eens naar Flying Tiger, testte de nieuwe Tony’s, liet eindelijk mijn kaars collectie zien en meer. Lees verder voor de 127e editie van Picture My Life!

Seppy3

Maandag ging ik samen met mijn vriend naar IKEA omdat ik een nieuwe bureaustoel nodig had. And I found my stoelmate! Oh, hij zit bijna net zo lekker als dat mijn bed ligt.

seppy4

Katjes op mijn bed. Schatjes zijn het.

seppy5

Dinsdag was de Propedeuse uitreiking. Stiekem houdt ik niet zo van al die aandacht. Nergens voor nodig, haha. Maar ik ben wel heel blij dat ik mijn Propedeuse heb gehaald! Met een 7,14 gemiddeld!

Altijd al benieuwd geweest hoe ik Kwalianus teken? Afgelopen woensdag gaf ik een kijkje achter de schermen in de tweede editie van Zoom Out. Klik hier.

seppy6

Ooh, hadden we maar een Bath and Body Works shop in Nederland. Mijn Vanilla Berry Sorbet hand sanitizer gaat al heel lang mee. Ook ben ik dol op de kaarsen van Bath and Body Works. Kijk wat een prachtige deksels!

seppy9

Via een Facebook groep ga ik swappen met iemand uit de UK. Aaah, zo leuk! Ik heb al een aantal typisch Hollandse dingetjes gekocht en wat samples verzamelt. Ben heel benieuwd wat ze voor mij gaat kopen! En er komt natuurlijk een unboxing zodra ik alles binnen hebt.

seppy7

Wat hebben ze toch elke keer weer toffe spulletjes bij Flying Tiger. Hoe leuk zijn deze chocoladeplakjes voor op brood in een mooie retro verpakking. En mijn vriend had macarons gehaald. Zelfs door de helft zijn ze nog fotogeniek. Mjam.

seppy16

Ook bij Flying Tiger: marble stuff! Het is niet de mooiste marmer-print, vind ik, maar het blijft ontzettend cool. Flying Tiger weet goed hoe ze mee moeten gaan met de trends. Misschien ga ik nog wat opbergdozen halen.

seppy10

Cat kisses. Onze katten zijn niet heel erg close. Maar af en toe zijn ze tof wel lief voor elkaar.

Tony’s bestaat tien jaar! Heb jij de nieuwe limited editions van Tony’s Chocolonely al geproefd?

seppy11

Tijdens het fietsen vloog er een vlieg in mijn gezicht. Ik gebruikte mijn camera om te kijken of ‘ie weg was. Toen zag ik dat mensen keken en moest ik lachen. En toen maakte ik deze foto’s. Haha. Einde.

seppy13

Stempels maken blijft leuk. Heb jij de DIY al gezien?

seppy14

Het glas bij het bushokje was helemaal gebroken en ik vond het eigenlijk best wel mooi. Nu is dit het nieuwe achtergrond van mijn telefoon. Ben nog steeds helemaal blij als ik er naar kijk, haha.

Gisteren mochten jullie eindelijk een kijkje nemen in mijn kaars collectie!

seppy12

Ook ben ik sinds gisteren helemaal verkouden en heb ik last van mijn keel. Lekker vroeg in bed met thee en een nostalgische serie: H2O! Ja, ik vind het stiekem nog steeds leuk. Al zolang ik mij kan herinneren zou ik best een zeemeermin willen zijn. Hahaha.

seppy15

Een mooie close-up van boze Bloem. Nou ja, niet echt boos. Eerder geïrriteerd door de langdurige fotoshoot.

Hoe was jouw week?


Follow

4 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 12:41h, 21 september Beantwoorden

  Lekker druk weekje.
  Gefeliciteerd met het behalen van je Propedeuse.
  Ben erg benieuwd wat jij krijgt uit het buitenland van diegene met wie je swapt.
  Hoop dat je weer opgeknapt bent.
  Aparte foto’s van de katten.

  Xoxo

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 16:22h, 24 september Beantwoorden

   Dank je wel! Ja, inmiddels gaat het weer beter , haha. :D

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 21:40h, 21 september Beantwoorden

  Je stoel ziet er idd supercomfortabel uit

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 16:22h, 24 september Beantwoorden

   Jaaaa, hij is heeerlijk!

Geef een reactie