PICTURE MY LIFE #125 - EERSTE STUDIE WEEK & OV DRAMA - LoisLorinde.nl
21567
post-template-default,single,single-post,postid-21567,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #125 – EERSTE STUDIE WEEK & OV DRAMA

darkness

Picture My Life is twee dagen te laat omdat ik mijn hele kamer heb omgebouwd en het koste iets meer tijd dan ik dacht. En ja, ik moet toch een bed hebben om op te slapen, haha. Maar hier is ‘ie dan! Lees verder voor de 125e editie van Picture My Life over mijn eerste studieweek na de vakantie!

spt5

Dinsdag had ik mijn aller eerste college van mijn tweede studiejaar Communication and Multimedia Design. En ik maakte mijn eerste spring rolls. Ze waren lekker! Mijn vouwkunsten kunnen nog wat oefening gebruiken.

spt2

Samen met een heleboel andere Yankee fans is er een bestelling gedaan en dit was het resultaat. Haha, oeps..

spt6

Bij het vak Creative Coding leren we programmeren. In het eerste werkcollege heb ik dit poppetje gemaakt. Zo gaaf als je hier hele computerprogramma’s en spellen mee kan maken. Wat een werk..

spt9

Stiekem van die testjes doen op Facebook.. En volgens mij weet iedereen al dat paars mijn kleur is. En het tekstje klopt ook nog aardig! Vooral de tweede zin, hahaha.

spt13

Bram nam kaneelkauwgom voor mij mee uit België. Oh, wat is dit lekker! Deze retro comic pleisters kon ik ook niet laten liggen. Als je een pleister gebruikt, doe het dan goed.

spt7

Een gekke selfie met Bloempje op mijn schoot. En een happy face met mijn nieuwe muziekmuts.

spt3

Mijn vorige Fitbit ging nu al een beetje stuk, dus die heb ik geruild voor deze! Binnenkort zal ik een review schrijven over wat dit toffe bandje allemaal kan doen.

spt8

Touching the moon.. En over sterrenhemels gesproken.. ik ging vorige week in bad met de Intergalactic bath bomb van Lush. Het leek net of ik in het heelal badderde. Echt prachtig!

spt10

Donderdag had ik ongelooflijk pech met het openbaar vervoer. Eerst zat ik in een bus die een klapband kreeg op het spoor, waardoor vervolgens ook de treinen niet konden rijden. Het heeft een half uur geduurd voor alle bussen en treinen weer konden rijden. Uiteindelijk was ik nog niet eens zo ontzettend laat bij college.

spt4

Anti-Monster Spray! ‘Cause you need it.

spt12

Wakker worden met Bloempje in mijn bed. Zo lief! En dit dekentje van de Action is mijn nieuwe favoriet. Lekker groot, lekker fluffy en ook erg mooi met geometrische print.

Hoe was jouw week?


Follow

6 Reactie's
 • Sophie
  Geplaatst op 09:59h, 09 september Beantwoorden

  Oeh, je Fitbit ziet er heel erg leuk uit! :-) En dat programmeren van dat poppetje; wow! Ga je ook echt leren er animaties van te maken? Lijkt me in ieder geval echt súper interessant!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 20:58h, 09 september Beantwoorden

   Jaaa, ben er heel blij mee! We hebben nu inmiddels al geleerd hoe je dingen laat bewegen. En als eindopdracht moet je een soort game gaan maken. :D

 • Anneleen
  Geplaatst op 11:45h, 10 september Beantwoorden

  Pff wat een pech had je met het openbaar vervoer, soms kan je dat hebben hé, dat alles een beetje tegenzit… Superleuk dekentje van de Action, ziet er ook super zacht uit :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:53h, 12 september Beantwoorden

   Jaaa, ze zijn echt heerlijk fluffy!

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 22:40h, 10 september Beantwoorden

  Wauw, zo’n grote hoeveelheid Yankee Candle zou ik ook wel willen hebben. Zat er veel bij voor jou?

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 08:55h, 11 september Beantwoorden

   De bovenste rij, hihi! Nu is het voorlopig afgelopen met zo’n grote hoeveelheid kaarsen inslaan, haha!

Geef een reactie