PICTURE MY LIFE #124 - BEAN BOOZLED, KING GEORGE & BBQ - LoisLorinde.nl
21534
post-template-default,single,single-post,postid-21534,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #124 – BEAN BOOZLED, KING GEORGE & BBQ

agg

De laatste vakantieweek zit er alweer op! Het was een toffe laatste week met de Bean Boozled challenge met Laurie, King George persevenement met Kimberly, heerlijk uiteten met Bram en een gezellige BBQ met vriendinnetjes van de middelbare school. Lees verder voor de 124e editie van Picture My Life!

agg2

Op maandag voelde ik mij niet zo lekker en heb ik bijna de hele dag op bed gelegen. Mijn zus maakte dit heerlijk gevulde fruitschaaltje voor me. Lief!

Dinsdag kwam de Danish Candy taste test online. Samen met Elisa heb ik een aantal Deense candy bars getest en het was heel leuk om te doen!

agg4

Samen met Laurie heb ik eindelijk de Bean Boozled challenge gedaan. Het was vies, maar ik had veel viezer verwacht. Dus het viel wel mee. Vind ik dan. We hadden het voor de grap gefilmd maar het is te gênant om online te zetten, hahaha. Misschien ooit. Misschien nooit.

agg3

Toen we de Bean Boozled challenge kochten bij Xenos zijn we ook nog even langs H&M geweest. De nieuwe collectie is zo leuk! Ik ben dol op dit kattenprintje. Helaas stond deze top mij niet zo mooi.

Ook kwam er afgelopen week weer eens een super shoplog online met Lush, Yankee Candle, Kiko, Flying Tiger en meer. De dag erna kwam ook al meteen mijn review over KIKO tevoorschijn.

agg5

Vorige week brandde ik voor het eerst de heerlijke geur Cotton Candy van Yankee Candle. Het ruikt echt naar warme zoete suikerspin! Dit is absoluut een van mijn favorieten.

agg7

Genieten van een heerlijke lovechock reep en zelfgemaakte mini energy balls.

agg8

Donderdag ben ik met mijn vriend Bram uiteten geweest bij tapasrestaurant Buiten in De Bilt. Dit deden we met de Xenoswereldkeukenpas. Ik koos voor heerlijke carpaccio, een geitenkaas salade en groentekroketjes. Én ‘Sticky Dicky’ caramel cake als dessert.

Vrijdag ging ik samen met Kimberly naar het persevenement van King George. In de blogpost lees je meer over de aanwezige merken Alessi, Buzzi Space, Niko en FEST.

agg9

Na het evenement zijn we nog even wat gaan eten bij EXKi en heb ik de nieuwe KIKO winkel laten zien. Het was heel gezellig! En hoe schattig is dit mini dressingflesje!

Iets meer dan een jaar geleden plaatste ik al een DIY voor de clothespin necklace. Het is nog steeds een van mijn meest favoriete kettingen en daarom besloot ik de DIY opnieuw te plaatsen met betere foto’s.

agg10

Vrijdagavond had ik een gezellige BBQ met vriendinnetjes van de middelbare school. Inclusief knalroze princessen-bordjes en bekertjes. Ook maakten we s’Mores met lange vingers, chocola en marshmallow.

agg6

En ook de watermeloen jelloshots waren lekker!

Hoe was jouw week?


Follow

12 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 07:08h, 31 augustus Beantwoorden

  Leuke en fijne week had je.
  Het was ook gezellig.
  Vooral met al dat heerlijke food ;-)

  Xoxo

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 16:06h, 02 september Beantwoorden

   Jaaa! Dank je wel!

 • Luna
  Geplaatst op 21:26h, 31 augustus Beantwoorden

  Oh heerlijk die watermeloen :)
  Gisteren toevallig ook carpaccio gegeten, kan ik me echt op verheugen, tegenwoordig mijn favoriete gerecht :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 16:07h, 02 september Beantwoorden

   Oeeh, ja! Het is inmiddels ook een van mijn favoriete gerechten. En dat terwijl ik het een tijdje geleden helemaal niet lekker vond, haha.

 • Saraya
  Geplaatst op 21:32h, 31 augustus Beantwoorden

  Leuke foto’s, Oo Watermelon is zo lekker :)
  X

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 16:08h, 02 september Beantwoorden

   Jaaa, ik krijg er nooit genoeg van!

 • Elena
  Geplaatst op 19:19h, 01 september Beantwoorden

  Mooie foto’s! Heb zelf ook eens de Bean Boozled challenge gedaan, maar ik vond het dus wel walgelijk!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 16:08h, 02 september Beantwoorden

   Haha, grappig dat iedereen het anders ervaart. Maar ik vond het ook wel vies, alleen het kon erger.

 • Sax and the Pretty
  Geplaatst op 22:41h, 01 september Beantwoorden

  Die ketting is hilarisch, een top idee! Ik ga ‘m echt maken! x

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 16:09h, 02 september Beantwoorden

   Awwh, dank je wel! Ben heel benieuwd naar jouw resulaat!

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 14:03h, 05 september Beantwoorden

  Wat heb je lekker geshopt

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 18:52h, 07 september Beantwoorden

   Hihi ja!

Geef een reactie