PICTURE MY LIFE #121 - BLOGGEN, KWALLEN & NIKSEN - LoisLorinde.nl
21235
post-template-default,single,single-post,postid-21235,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #121 – BLOGGEN, KWALLEN & NIKSEN

selfiee copy

Afgelopen week was wat rustiger. Ik heb lekker veel vooruit geblogd en genoten van mijn vakantie. Niet veel bijzonders, maar ik heb wel een aantal gekke foto’s om te laten zien. Zoals een regenboog-vlinder-eenhoorn-kitten die ik helemaal geweldig vind. Lees verder voor de 121e editie van Picture My Life!

augie6

Ik en mijn moeder hebben een zielig mereltje naar de vogelopvang gebracht en onderweg kwamen we deze leuke koetjes tegen. Het was een regenachtige dag en ze lagen heel lief bij elkaar. Daar moest een foto van gemaakt worden. En met het jonge mereltje is het helemaal goed gekomen!

augie8

Een beetje citroensiroop met witbier en klaar is je zelfgemaakte Radlertje. Op dat moment kwam ook net de postbode langs met een nieuw pakketje met Kringle Daylights. Ik heb er nu tien heerlijk ruikende Daylights en ik kon het niet laten om er een regenboog mee te maken.

augie3

Een DIY collage van de paper fortune cookies van begin dit jaar.

augie4

Net als de DIY collage van de geometrische decoraties. Ze blijven gaaf!

augie5

Katjes! Elfje heeft een mooi nestje gemaakt in de zitzak en Bloempje ís zelf een zitzak op mijn schoot. Hahaha.

augie9

Dit gebeurt er als je met mij naar een bouwmarkt gaat. Arm-in-buis-lol. Ik ging samen met mijn vriend wat materiaal zoeken voor een hele toffe hack die binnenkort online komt. De dag erna waren we 4,5 jaar samen en dat hebben we gevierd met wijn en lekkers. Lief!

selfie

Soms moet je gewoon even de hippie uithangen.

Afgelopen week kwam er geen DIY maar een DIY-tag online! Het was ontzettend leuk om door mijn oude DIY’s te neuzen zodat ik de vragen kon beantwoorden. Dit zijn bijvoorbeeld mijn vier gekste en opvallendste zelfgemaakte kettingen. Ik houd er van! Lees mijn antwoorden hier.

augie2

Ook Kwalianus kwam weer langs in alle blogpost vorige week! Een frisse Kwalianus met ijskoud water in I Hacked My Life #3 en een Kwallie-wesp in 4x Summer Drinks.

augie7

En om deze Picture My Life extra feestelijke af te sluiten: een regenboog-vlinder-eenhoorn-kitten. Ik kan iets te hard lachen om dit soort plaatjes. Hopelijk brengt het ook een lach op jouw gezicht! :D

Hoe is jouw zomer?


Follow

4 Reactie's
 • Maaike
  Geplaatst op 21:19h, 12 augustus Beantwoorden

  Wat gaaf dat je die kettingen zelf hebt gemaakt! Oh, en die hapjes zien er lekker uit toen jullie 4,5 jaar gingen vieren <3

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:29h, 13 augustus Beantwoorden

   Ah, dankjewel wel voor het grote compliment Maaike! En het waren inderdaad lekkere hapjes, hihi. Dankje!

 • Anneleen
  Geplaatst op 20:42h, 14 augustus Beantwoorden

  Proficiat met jullie 4.5 jaar samen zijn! :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 23:03h, 16 augustus Beantwoorden

   Dank je wel Anneleen!!

Geef een reactie