PICTURE MY LIFE #120 - DE PARADE & DE PROEFPARADE - LoisLorinde.nl
21144
post-template-default,single,single-post,postid-21144,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #120 – DE PARADE & DE PROEFPARADE

augje

Hadden jullie al meegekregen dat Picture My Life voortaan ook “nog nooit eerder vertoonde foto’s” bevat? Niet? Nou bij deze dan! Afgelopen week ging ik naar De Parade in Utrecht en De Proefparade in Amsterdam. Je zou het misschien niet denken.. maar het zijn twee totaal verschillende evenementen. Lees verder voor de vernieuwde en 120e editie van Picture My Life!

augje2

Van kattenfoto’s maken krijg ik nooit genoeg, haha. Zie hier: ‘Kat in doosception’ en ‘Kat in ochtendbed’. Bloempje was ‘s ochtends bij mij in bed gekropen en even later wilde Eflje er ook bij. Maar dat mocht niet van Bloempje.. dus is Elfje maar bij mijn benen gaan liggen. En zo zag dat eruit toen ik opstond.

augje10

In de vorige Picture My Life liet ik al een kwijlende Elf zien. Dit keer maakte ik een filmpje terwijl ze met haar tong de lucht aan het likken was. En wat zag ik later terug op de video… Juist. Een kwijlende Elfje. Awh.

augje3

Elfje heeft hier een mooi zelfgemaakt kapje om omdat ze een ontsteking heeft achter haar oor en er maar niet vanaf kon blijven. Inmiddels heeft ze antibiotica en pijnstillers van de dierenarts en is het goed aan het genezen. Gelukkig maar. Oh, en Bloempje slaapt hier zo lief en tevreden!

Woensdag konden jullie mijn nieuwe haar bewonderen in deze blogpost. Welke verf ik gebruikte? Dat lees je allemaal daar! En Kwalianus nam natuurlijk ook al een kijkje.

augje5

Jaaa, weer twee DIY collages. Eentje van mijn zelfgemaakte schilderijtje van een tijdje geleden en een collage van de ijzerdraag ketting van afgelopen week.

augje4

De clothespin necklace vind ik nog steeds een van mijn gaafste DIY sieraden. Momenteel ben ik bezig met het maken van een nieuwe variant. Zou jij deze ketting dragen?

augje6

Woensdag was ik aanwezig bij De Proefparade van Mr. Experience Creators, in samenwerking met Starbucks en Amsterdam Gay Pride. Lieve Laurie ging mee en was ontzettend gezellig! In dit verslagje vertel ik meer over de vijf aanwezige merken tijdens het event.

augje11

augje12

Woensdagavond had ik een feestje met een aantal oude klasgenootjes. We zaten buiten met een heerlijke vuurtje aan. Op een geven moment was het vuur zo hoog dat ik er een foto van wilde maken. En de foto’s zijn erg gaaf geworden! En ik kwam thuis met deze gesmolten drinkbeker, die ik ook erg leuk vind zo.

augje13

Soms heb je een dag dat je eyeliner heel goed zit. Vroeger was eyeliner bij mij een grote kliederboel maar ik word er steeds beter in. En ik besloot weer eens mijn Think Imaginary metallic tattoos op te doen. Zo mooi!

augje7

Vrijdag én zaterdag ben ik naar De Parade in Utrecht geweest. Een theaterfestival dat het hele land door gaat. Vrijdagavond ging ik met Evelien en zaterdagavond met mijn vriend Bram. Ik ben uiteindelijk naar deze vijf showtjes geweest: Kunst Kermis Ken Uzelf, Loes Luca’s doorlopende voorstelling, Commercials voor een beter leven, Een pijnlijke avond met Rooyackers, Kamps & Kamps en The Gentle Men.

augje8

Een fotootje van Loes Luca’s doorlopende voorstelling. Ik had er iets meer van verwacht, maar het is elke keer anders dus misschien heb jij weer wat meer geluk. Daarnaast een foto van de pijnlijke avond met Rooyackers, Kamps & Kamps. Dat vond ik toch wel de grappigste show van allemaal.

augje9

Het was ontzettend druk, maar ook ontzettend gezellig! Naast alle leuke shows die ik heb bekeken.. heb ik ook nog zelf poffertjes gebakken in het Poffertjes Paleis! Nou, beter kan niet. Hahaha.

Gisteren kwam er een blogje online met maar liefst vier verschillende recepten voor verfrissende ijsjes. Ik was stiekem erg trots op dit plaatje waarin ik alle vier de foto’s samenvoegde tot één groot ijsje. En aanstaande zondag komt er weer een recept online, maar dan voor vier verschillende zomerdrankjes!

augje14

Soms zie ik dit soort dingen voorbij komen op Facebook en ga ik ze ook voor mijzelf invullen. Ik vind het stiekem ontzettend grappig om te doen, maar ik deel het nooit. Dit waren de twee uitkomsten die best wel goed bij mij passen. Zo zie je maar weer: ik ben een dromerige uil.

Doe jij ook wel eens die Facebook vragen over jezelf?

Follow

10 Reactie's

Geef een reactie