PICTURE MY LIFE #118 - PROPEDEUSE & VAKANTIE VIEREN! - LoisLorinde.nl
20921
post-template-default,single,single-post,postid-20921,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #118 – PROPEDEUSE & VAKANTIE VIEREN!

juul

Jaaa, het was een geweldige eerste vakantieweek. Ik haalde eindelijk mijn Propedeuse, ging twee keer naar de bioscoop, bezocht de World Press Photo tentoonstelling, nam mijn eerste froyo van het jaar en meer mooie dingen. Lees verder voor de 118e editie van Picture My Life!

juul2

Dinsdag haalde ik mijn propedeuse en om dat te vieren kwam er een toffe actie online. In samenwerking met Smartphonehoesje.nl mag ik een Lipstick power bank weggeven. Nooit meer een lege mobiel onderweg! Ga naar mijn Instagram account @LoisLorinde en doe mee!

juul3

Zelf vierde ik mijn propedeuse met een heerlijke fles Jip en Janneke champagne. Hahaha. Maandag avond ging ik naar de film The Age of Adaline met vriendinnetjes van de middelbare school. En Dinsdagavond ging ik naar de Minions met mijn ouders. Beide films waren erg leuk!

juul4

Donderdag ging ik samen met mijn vriend naar Body Butler voor de Yankee Candle opheffingsverkoop. Wat ik allemaal kocht? Dat kan je zien op mijn tweede Instagram account: @Lois.Lights. Daarna zijn we ook nog naar de World Press Photo tentoonstelling geweest. Heel indrukwekkend om te zien. Ik werd er helemaal stil van.

juul5

Oh oh, allemaal lekker eten. Een watermeloen salade geïnspireerd op een recept van foodgloss. En een heerlijk GÜ toetje met drie lagen: chocola, cheesecake en banana crumble.

juul6

Zaterdag zag ik eindelijk lieve Laurie weer! We hebben heerlijk geluncht en daarna genoten van een froyo met aardbei en Oreo. Het duurde even voor we een Frozen Yoghurt tentje gevonden hadden, hahaha. En we maakte twee leuke polaroids! Voor allebei eentje. Ik moet mijn Instax weer vaker gaan gebruiken!

juul7

Yes, de Kwallies zijn terug! Kwaliaantje indiaantje in de DIY dromenvanger van afgelopen vrijdag. En Kwalianus met suikerspin in de Goose Creek review van gisteren.

juul8

En de perfect getimede foto van vorige week. Elfje en Bloempje lagen allebei te slapen en werden wakker toen ik langs liep. En toen maakte ik deze gapende foto. Haha, zo schattig!

Hoe is jouw zomer tot nu toe?

Follow

8 Reactie's
 • Ilse
  Geplaatst op 16:06h, 20 juli Beantwoorden

  Wat een leuke week heb je gehad!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 23:26h, 22 juli Beantwoorden

   Jaa heerlijk! Jij ook? :)

 • Manon
  Geplaatst op 16:30h, 20 juli Beantwoorden

  Leuke week !

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 23:26h, 22 juli Beantwoorden

   Dankjewel! Jij ook?

 • Anneleen
  Geplaatst op 19:03h, 20 juli Beantwoorden

  Proficiat met het behalen van je propedeuse! En ik vind je dromenvanger zo leuk! :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 23:26h, 22 juli Beantwoorden

   Aaawh, dubbel dank je wel!

 • chucky1012
  Geplaatst op 22:30h, 20 juli Beantwoorden

  Gefeliciteerd en leuk week had je ;-)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 23:34h, 22 juli Beantwoorden

   Heel erg bedankt! :D

Geef een reactie