PICTURE MY LIFE #117 - LAATSTE DRUKKE WEEK - LoisLorinde.nl
20847
post-template-default,single,single-post,postid-20847,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #117 – LAATSTE DRUKKE WEEK

Er kwam vorige week maar één blogje online want het was een drukke week. De laatste drukke week, want ik heb eindelijk vakantie! Nu is het nog wachten op de laatste resultaten. Wat ik naast al deze deadlines deed? Dat zie je vandaag! Lees verder voor de 117e editie van Picture My Life!

Maandag en dinsdag heb ik twee Theory tentamens. Zelfs tijdens het maken van een tentamen kan ik geen witte kleren aan.. Pen strepen all over the place.

Pakketjes! Weer een schattige bestelling van PrettyPretty en een prachtige bestelling bij Kadoshop De Duizendpoot. De jars van Goose Creek zijn zo mooi! Over de kwaliteit ga ik het later nog hebben.

Jaaa, LoisLorinde.nl is nu responsive! Inclusief mooi uitklapbaar menu. Dus nog makkelijker voor alle mobiele lezers. Thanks to Angelina van Eunoia Studio!

Op Friday DIYday liet ik deze zelfgemaakte tea-light holders zien. Bedankt voor alle enthousiaste reactie! Het druipende effect vind ik zo gaaf! De glasverf heb ik gekregen van Royal Talens en ik ben er super blij mee. De andere verf gaan jullie ook zeker nog eens voorbij zien komen in DIY’s.

Een selfie omdat ik mijn haar goed zat die dag.

Zaterdag was mijn vader jarig dus dronken we bubbels en aten we taart. De surf-taart inclusief golf had ik zelfgemaakt. Met een beetje hulp van een cakemix van Kadoshop De Duizendpoot, haha!

Hoe was jouw week?


8 Reactie's
 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 10:37h, 14 juli Beantwoorden

  Je DIY was dan ook erg leuk

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 18:58h, 15 juli Beantwoorden

   Nogmaals dankje!

 • chucky1012
  Geplaatst op 11:00h, 14 juli Beantwoorden

  Leuke foto’s en fijn dat je er weer bent.

  Happy Holiday Xoxo

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 18:59h, 15 juli Beantwoorden

   Aawh, dank je wel! Jij ook een fijne zomer!!

 • Manon
  Geplaatst op 12:03h, 14 juli Beantwoorden

  Ik vond je DIY van laatst echt heel erg leuk!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:00h, 15 juli Beantwoorden

   Dank je wel Manon! :D

 • Nienke
  Geplaatst op 12:26h, 14 juli Beantwoorden

  Neem wat rust! Rust is belangrijk. Super leuke diy die je gemaakt hebt! Liefs,

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 18:59h, 15 juli Beantwoorden

   Awh, dat is lief van je Nienke! Ik geniet nu zeker van mijn vakantie! :D

Geef een reactie