PICTURE MY LIFE #116 - LEREN & CREËREN - LoisLorinde.nl
20810
post-template-default,single,single-post,postid-20810,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #116 – LEREN & CREËREN

juli

Aaaaah, over een week weet ik of ik mijn P heb gehaald! Maar eerst nog even een terugblik op vorige week. Het was warm, ik at veel zelfgemaakte ijsjes en moest veel aan school werken. Nog een klein weekje en dan eindelijk zomervakantie. Lees verder voor de 116e editie van Picture My Life!

juli2

juli4

Zoals jullie weten was het een hele warme week, en dan moeten er veel ijsjes worden gegeten! Hierboven zie je drie gezonde fruitijsjes die ik van de week maakte. De eerste is van laagjes banaan, mango, granaatappel en yoghurt. De tweede perzik, mango en sinaasappel. En de derde is een mix van sinaasappel en peer. Ik zou zeggen experimenteer ook met allemaal lekkere fruitsoorten!

juli1

Bloempje lag weer eens op mijn bed te slapen. Wanneer niet. Aaawh, dat hangende oude roze buikje.

juli3

Weer eens een dubbele espresso van mijn vader geprobeerd. De foto is mooi, maar nee, ik vind deze pure koffie nog steeds veel te bitter. Na de koffie weer aan de slag voor Creative Interactie. Driedimensionale abstracte vormen maken van papier en andere materialen. Whoop.

juli5

Een hele charmante foto bij mijn vriend in de auto. De auto had geen airco en met die 35 graden wil je dan je raam wel open. Hello windy hair. Hahaha.

juli6

Ineens kreeg ik zin om decoraties te gaan maken met ijzerdraad. Toen zag ik op Pinterest dit ideetje dat ik lang geleden een keer gepind heb. Een boompje van ijzerdaad. Klik hier voor de DIY!

juli7

Van Royal Talens kreeg ik een heel leuk pakket met allerlei Amsterdam Color verf. Voor porselein, glas, textiel en universeel. Ik heb al een hoop gave DIY ideeeën. Wat zou jij met de verf doen? Laat het mij weten!

Hoe was jouw week?


10 Reactie's
 • Manon
  Geplaatst op 19:56h, 07 juli Beantwoorden

  Die ijsjes zien er lekker uit!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 11:11h, 08 juli Beantwoorden

   En ze waren het ook!

 • Kelly
  Geplaatst op 20:16h, 07 juli Beantwoorden

  Wat een boel leuke foto’s!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 11:12h, 08 juli Beantwoorden

   Dank je wel, Kelly!

 • Nienke
  Geplaatst op 21:56h, 07 juli Beantwoorden

  Vrolijke ijsjes! Leuke foto’s en ik ben benieuwd naar wat je met het verf gaat doen! Liefs,

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 11:12h, 08 juli Beantwoorden

   Dank je wel, Nienke! Ik ben zelf ook erg benieuwd hoe het allemaal gaat worden, haha.

 • Marjolein
  Geplaatst op 07:14h, 08 juli Beantwoorden

  Die ijsjes zijn zooo leuk gemaakt ze zien er echt heerlijk uit! x

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 11:13h, 08 juli Beantwoorden

   Dank je wel!! Ze waren heerlijk!

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 09:26h, 08 juli Beantwoorden

  Hihi, wat leuk dat je zoveel verfjes gekregen hebt

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 11:13h, 08 juli Beantwoorden

   Jaa! Ik ben er ook super blij mee. Zijn van hele fijne kwaliteit.

Geef een reactie