PICTURE MY LIFE #115 - WEEKJE VRIJ & SAPKUUR - LoisLorinde.nl
20755
post-template-default,single,single-post,postid-20755,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #115 – WEEKJE VRIJ & SAPKUUR

jni

Afgelopen week had ik vrij en heb ik naast het leren ook lekker even kunnen relaxen. Én ik heb een vijfdaagse sapkuur gedaan. Vandaag beginnen we aan de twee herkansingweken! De laatste loodjes voor de zomervakantie. Lees verder voor de 115e editie van Picture My Life!

jni2

Maandag ben ik met mijn vriend aan het spel Little Alchemy begonnen. Je begint met de vier elementen: water, aarde, vuur en lucht. Zo maak je eindeloos veel combinaties tot je uit komt met dingen als pasta en brood. Normaal ben ik niet zo van de spelletjes, maar het was zo grappig om te doen. Inmiddels is de pret er weer een beetje van af.

dreamcase

Ik denk dat ik binnenkort maar weer eens een update moet doen van mijn telefoonhoesjes collectie.. Want ik heb alweer een nieuwe! Deze prachtige dreamcatcher case van Telefoonhoesjestore.nl. Ook toe aan een nieuw hoesje? Doe dan mee aan de winactie!

jni3

Het lijkt zelfs of Bloempje glimlacht in haar slaap. Aaah, zo lief!

jni4

Helaas geen Friday DIYday afgelopen week. Maar ik had wel deze leuke tip voor jullie. Transfer Paper bij Action voor 3 euro! Hiermee kan je je eigen uitgeprinte designs op kleding strijken. Awesome.

jni5

Dinsdag tot en met zaterdag heb ik de sapkuur van V-Bomb Veggie Juice gedaan. Je leeft dan op 6 flesjes sap per dag. De laatste drie dagen hebben we er ‘s avonds eentje vervangen door zelfgemaakte groentesoep. Ook ben ik een paar keer duizelig geweest en heb toen een paar nootjes gegeten. Ik deed het niet om te detoxen, maar als een soort ‘start’ voor een betere levensstijl. Ik merk dat ik nu genoeg heb met minder eten en gezondere keuzes maak. :)

jni6

Door de wasstraat gaan is altijd zo leuk. Foto’s maken met water op de voorruit geeft een tof effect!

almond

Zondag mocht ik eindelijk weer vast voedsel en kwam er ook meteen een receptje online. Ik maakte heerlijke amandelballetjes in vijf verschillende smaken. Naturel, pinda, honing, cacao en kaneel. Mjam!

Hoe was jouw week?


8 Reactie's
 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 08:53h, 29 juni Beantwoorden

  Wat ziet bloempje er lief uit als ze slaapt

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 11:51h, 01 juli Beantwoorden

   Haha, ja zo lief!

 • chucky1012
  Geplaatst op 08:57h, 29 juni Beantwoorden

  Vervelend dat je even niet zo lekker was.
  Zo een schattig huisdier ;-)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 11:51h, 01 juli Beantwoorden

   Schijnt wel normaal te zijn bij zo’n sapkuur gelukkig (: En dankje!

 • Sophie
  Geplaatst op 09:19h, 29 juni Beantwoorden

  Wat knap dat je zo lang een detox hebt gedaan. Ik hou echt niet van dat soort sapjes :’) Echt heel goed van je Lois! En die app ga ik ook even opzoeken, haha :’)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 11:52h, 01 juli Beantwoorden

   Aawh, dank je wel Sophie! Ik vond de meeste ook niet lekker, haha! En? Vind je Little Alchemy leuk?

 • laura
  Geplaatst op 16:25h, 29 juni Beantwoorden

  Wat een schatje van een kat is het zeg! ♡

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 11:52h, 01 juli Beantwoorden

   Jaaa! ♡

Geef een reactie