PICTURE MY LIFE #114 - LAATSTE TENTAMEN & BILLY KAST - LoisLorinde.nl
20701
post-template-default,single,single-post,postid-20701,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #114 – LAATSTE TENTAMEN & BILLY KAST

juju

Afgelopen week maakt ik mijn laatste officiële tentamen van het jaar. Helaas moet ik volgende week nog beginnen aan drie herkansingen, maar ik heb er wel vertrouwen in. Ook zette ik mijn nieuwe BILLY kast in elkaar en ik ben blij! Lees verder voor de 114e editie van Picture My Life!

juju2

Mjam. Ik had weer eens zin om chiapudding te proberen. Afgelopen week heb ik het twee keer als ontbijt gegeten. Amandelmelk, chiazaad en wat fruit. Eventjes in de koelkast en klaar! De zaadjes nemen de amandelmelk op en vormen zo vanzelf een pudding.

juju3

Jaaa, de Lash Princess mascara van Essence vind ik toch wel erg fijn. Normaal ben ik niet zo’n van harige borsteltjes, maar deze budget mascara doet het goed.

juju4

Pakketjes! Mijn PlastiMake bolletjes kwamen binnen. Het is hervormbaar plastic waar je van alles mee kan maken. Benieuwd? Bekijk dan dit filmpje. Ook kreeg ik een super lief pakketje van Christa met allerlei melts van Goose Creek om te proberen. Wat een heerlijke geuren!

juju5

Na mijn laatste tentamen ben ik even de stad in geweest. Ik kocht mijn favoriete Let The Good Times Roll reiniger van Lush, oordopjes bij Flying Tiger en een aansteker bij Blokker. Deze week ben ik nog even flink aan het leren, want volgende week beginnen mijn drie herkansingen.

juju6

Wat is PrettyPretty.nl toch een leuk webshopje met allerlei mooie DIY dingetjes. Ik bestelde er onder anderen een paar meter wax koord. Bekijk hier de DIY van een aantal sieraden die ik er mee maakte!

juju7

Kat in ‘t zakkie.

juju8

Yay, om het weekend te vieren ging ik met mijn vriend Bram naar IKEA. We aten natuurlijk een ijsje, want IKEA heeft het lekkerste softijs ooit. En ik kocht deze prachtige BILLY kast voor mijn kaarsen. Daarnaast zie je een oude BILLY met schoenen. Schoenen en kaarsen. Wat wil je nog meer!

rocks8

Volgens mij is het inmiddels wel duidelijk dat ik van simpele recepten houd. Ook afgelopen week plaatste ik een receptje met maar drie ingrediënten. Heerlijke energy rocks!

juju9

Zondag kwam er weer een Lois Loves online met daarin onder anderen deze vrolijke watermeloen hoesjes. Ook at ik gisteren een heerlijke lunch met rijstwafels en aardbei.

Hoe was jouw week?


25 Reactie's
 • BySilke
  Geplaatst op 08:48h, 22 juni Beantwoorden

  Ooh, je kaarsen, zo leuk hoe je die kast hebt ingericht! Die pudding ziet er echt supergrappig uit, die moet ik ook maar eens gaan maken :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:10h, 24 juni Beantwoorden

   Ja, ik ben er ook heel erg blij mee. Dank je wel! En ik zeg doen! Ben benieuwd wat je er van vind. :)

 • Dinja
  Geplaatst op 09:15h, 22 juni Beantwoorden

  Ik ben heel benieuwd wat jij van dat PlastiMake gaat maken, het idee is echt heel tof!
  Bij de IKEA haal ik ook vaak een softijsje, erg goedkoop en zoooo lekker!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:11h, 24 juni Beantwoorden

   Haha, ik weet het zelf ook nog niet zo goed. Er zijn zoveel mogelijkheden!

 • Sophie
  Geplaatst op 09:34h, 22 juni Beantwoorden

  Oh een Billy kast gevuld met kaarsen; woah! <3 Het ziet er wel echt prachtig uit haha! En inderdaad; Ikea ijsjes zijn het lekkerst :-)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:11h, 24 juni Beantwoorden

   Awh, dank je wel! Ik word ook elke keer blij als ik er naar kijk :D

 • chucky1012
  Geplaatst op 09:48h, 22 juni Beantwoorden

  Goed idee zo een mooie kast voor je candles!
  Véél succes met je herkansingen en jij gaat het halen….

  Xoxo

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:12h, 24 juni Beantwoorden

   Aah, heel erg bedankt! :D

 • Manon
  Geplaatst op 09:52h, 22 juni Beantwoorden

  Leuke foto’s ! Die mascara wil ik ook nog proberen!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:12h, 24 juni Beantwoorden

   Het is zeker een aanrader!

 • Joyce - Beamingbeautynl
  Geplaatst op 10:10h, 22 juni Beantwoorden

  Leuk om te zien weer! Heel veel succes met je herkansingen nog!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:12h, 24 juni Beantwoorden

   Dank je wel Joyce!

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 10:49h, 22 juni Beantwoorden

  Ik heb ook een billy voor mijn schoenen. Dat is echt superhandig

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:19h, 24 juni Beantwoorden

   Ja, echt ideaal!

 • Kirsten
  Geplaatst op 10:55h, 22 juni Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s allemaal! Zo’n pudding maken lijkt me ook nog wel eens leuk om te proberen. Heel veel succes met je herkansingen.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:20h, 24 juni Beantwoorden

   Het is heerlijk en ook nog eens makkelijk om te maken! En dank je wel!

 • Fashionnewsforgirls
  Geplaatst op 12:32h, 22 juni Beantwoorden

  leuk:)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:22h, 24 juni Beantwoorden

   Dankje!!

 • Deborah
  Geplaatst op 13:44h, 22 juni Beantwoorden

  Lash Princess is zo fijn! Al vind ik de ‘oude’ variant net iets beter. En I <3 Billy! De meest ideale kast ever!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:23h, 24 juni Beantwoorden

   Ah, de oude variant ken ik helaas niet haha. Jaa, we all love BILLY!

 • Manon
  Geplaatst op 14:22h, 22 juni Beantwoorden

  Ik kende de plastimake nog helemaal niet joh! Wat een gaaf spul is dat. Heel benieuwd wat voor iets creatiefs je daarmee gaat doen! Je kan er echt werkelijk alles mee.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:19h, 24 juni Beantwoorden

   Jaa, gaaf he! Je kan er zoveel mee dat ik niet zo goed weet waar ik moet beginnen, haha.

 • melissa
  Geplaatst op 20:29h, 22 juni Beantwoorden

  Fijne diary! Oh toevallig kocht ik recent ook een BILLY kast bij Ikea, maar ik moet ze nog in elkaar zetten :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:23h, 24 juni Beantwoorden

   Oh, ik wil het altijd meteen in elkaar zetten omdat ik niet kan wachten haha. Succes alvast!

 • kyara
  Geplaatst op 00:02h, 18 juli Beantwoorden

  Wauw de kast ziet er onwijs leuk uit met de fleurige kaarsen erin!! En het sieraad is ook echt prachtig.

Geef een reactie