PICTURE MY LIFE #113 - DEADLINES & RECEPTJES - LoisLorinde.nl
20647
post-template-default,single,single-post,postid-20647,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #113 – DEADLINES & RECEPTJES

juun

De week begon met een heleboel drukte en deadlines. Daarna was het iets rustiger en ben ik weer lekker gaan experimenteren met receptjes. Deze week moet ik nog twee vakken afronden en daarna beginnen met leren voor mijn herkansingen. Maar tussendoor maak ik tijd om te bloggen en andere leuke dingetjes. Lees verder voor de 113e editie van Picture My Life!

juun2

De eerste drie dagen van de week waren ontzettend druk. Ik had twee presentaties en moest een heleboel voorbereiden. Zie hier mijn vermoeide hoofd na de drie hectische dagen. Hahaha.

zoom

Ook kwam er weer een nieuwe rubriekje op de blog. In Zoom Out laat ik een aantal onbewerkte foto’s zien! Het was ontzettend grappig om te lezen dat iedereen er fotografie tips uit haalde. Dat was eigenlijk helemaal niet mijn insteek. Tof dat ik toch een aantal van jullie heb kunnen inspireren!

juun3

Mijn Yankee Candle halloween collectie is weer compleet. Yay! Dit was voorlopig dus het laatste kaarsenpakketje. Ook reviewde ik mijn nieuwste Bath and Body Works kaarsen. Ook al zo heerlijk!

juun4

Aawh, Bloempje had het ook ‘warrum’ afgelopen vrijdag. Ik blijf ook liever binnen met die temperaturen.

juun5

Een sneak peek van twee artikeltjes die deze week online komen. Een heerlijk receptje van deze ‘energy rocks’ en een DIY met deze goodies van PrettyPretty.nl. En vinden jullie mijn nieuwe cameraband met ook zo mooi? Het maakt het fotograferen nóg leuker. :D

juun6

Ik ontving een erg leuk persbericht via de post. Kaartenwereld.nl heeft nu Groei & Bloei kaarten met groeivormpje erin om een bloemetje te planten. Cute!

juun7

Nomnom, ik maakte een redelijk gezond honing-yoghurt taartje met maar vijf ingrediënten! Iets minder gezond was het dessert van afgelopen vrijdag. Apple crumble ice cream. Ohoh, zo lekker!

Hoe was jouw week?


10 Reactie's
 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 09:03h, 15 juni Beantwoorden

  Die kaartjes van kaartwereld zien er erg leuk uit

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 11:07h, 17 juni Beantwoorden

   Ja, schattig zijn ze, he!

 • Denise
  Geplaatst op 09:04h, 15 juni Beantwoorden

  Ik vind het zo tof dat je al die gerechten gewoon helemaal zelf maakt, ik moet echt eens wat meer gaan oefenen in de keuken <3

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 11:08h, 17 juni Beantwoorden

   Aawh, dat vind ik lief! Ik vind het gewoon erg leuk om te experimenteren met ingrediënten, haha. :)

 • Sophie
  Geplaatst op 09:33h, 15 juni Beantwoorden

  Appel crumble ijs? Oh my, wat lekker!! <3 En dat groei/bloei kaartje kreeg ik ook; zit op het moment in een potje om te groeien. Ik ben zo benieuwd wat het wordt!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 11:09h, 17 juni Beantwoorden

   Ooh, jaaa, het was echt te lekker! Oeeh, ik heb mijne nog niet geplant. Ben echt benieuwd wat er uit komt!

 • chucky1012
  Geplaatst op 18:51h, 15 juni Beantwoorden

  Fijne dingen had je voor je blog gedaan!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 11:09h, 17 juni Beantwoorden

   Jaaa :D

 • Christa
  Geplaatst op 11:52h, 17 juni Beantwoorden

  “Dit was voorlopig dus het laatste kaarsenpakketje”….. Ehm Lo?!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 17:50h, 17 juni Beantwoorden

   Hahaha, sshhtt.. Ik kon French Vanilla niet weerstaan.

Geef een reactie