PICTURE MY LIFE #112 - BABY EEKHOORNTJES & NOG MEER KAARS - LoisLorinde.nl
20599
post-template-default,single,single-post,postid-20599,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #112 – BABY EEKHOORNTJES & NOG MEER KAARS

junn

Afgelopen week zag ik voor het eerst in mijn leven baby eekhoorntjes! Oh, wat waren ze ontzettend schattig. Ook maakte ik mijn eigen geurkaars en kocht ik er ook een heleboel. Én ein-de-lijk kwam de tweede editie van I Hacked My Life online! Lees verder voor de 112e editie van Picture My Life!

junn2

Maandag ging ik samen met een aantal klasgenootjes naar de IKEA om materiaal te halen voor het vak Creative. En ooh, er moest natuurlijk een softijsje worden gegeten. Want dit zijn de lekkerste!

junn5

Bloempje deed weer eens schattig. Ze ging precies in het midden van de hoepel liggen. Aawh.

junn4

Mijn Grashopper hoesje kwam binnen! Dit was maar een momentopname, want de zuignapjes zijn echt niet sterk genoeg om mijn mobiel aan te hangen. Haha. En mijn heerlijke Yankee Candles uit Amerika kwamen ook binnen! Ik verwacht nog één pakketje en dan is het voorlopig even klaar met alle nieuwe kaarsen. Tot de nieuwe collectie in juli dan.

junn3

Rara wat zijn dit? Baby eekhoorntjes! De arme schatjes waren uit het nest gevallen. Gelukkig heeft mama eekhoorn ze allemaal naar een nieuw plekje gebracht. Bekijk hier het filmpje van 4 seconden.

Twee maandjes geleden maakte ik een prachtige regenboog kaars van ‘lege’ waxtarts. Maar je kan natuurlijk ook een kaars maken van tarts die nog gewoon geur afgeven. Deze schattige kaars is gemaakt van vier fruitige geurtjes! Klik hier voor de DIY!

junn6

Hoe geef je je water het beste een lekker fruitsmaakje? En hoe bescherm je je drankje vervolgens tegen vliegen? Lees het allemaal in de nieuwste editie van I Hacked My Life van afgelopen zaterdag!

Na veel goede verhalen bestelde ik vorige week mijn eerste Village Candles bij Kadoshop De Duizendpoot. De kaarsen lijken verdacht veel op die van Yankee Candle en daar heb ik ze dan ook mee vergeleken. Zijn ze net zo goed of zelfs beter? Klik hier voor het antwoord!

junn7

En hiermee heb ik het antwoord al een klein beetje gegeven.. Mijn tweede Village Candle bestelling! Frozen Margarita, Blueberry Muffin en Vanilla Caramel Swirl zijn stuk voor stuk weer heerlijke geuren.

Hoe was jouw week?


6 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 07:37h, 08 juni Beantwoorden

  Zo schattig die baby eekhoorntjes!
  Leuke foto’s.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 23:15h, 09 juni Beantwoorden

   Ja, zo lief he! Dank je wel!

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 09:36h, 08 juni Beantwoorden

  Wat een schattige baby eekhoorntjes

 • Manon
  Geplaatst op 09:49h, 08 juni Beantwoorden

  Wat een schatjes, die eekhoorntjes! Wat een kaarsen verzameling, haha

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 23:16h, 09 juni Beantwoorden

   Hahaha, ja het houdt maar niet op! Ik moet mij echt leren inhouden. :)

 • Manon
  Geplaatst op 13:17h, 08 juni Beantwoorden

  Die eekhoorntjes zien er wel erg schattig uit!

Geef een reactie