PICTURE MY LIFE #111 - LASERGAMEN, FRUIT & KAARSVERSLAAFD - LoisLorinde.nl
20520
post-template-default,single,single-post,postid-20520,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #111 – LASERGAMEN, FRUIT & KAARSVERSLAAFD

mey

Het weekje was weer leuk! Met klasgenootjes ben ik een middagje gaan lasergamen en ik werd eerste tijdens de tweede ronde! Ook creëerde ik een festival shirt, at ik lekker veel fruit en ook mijn kaarsenverslaving is er niet minder op geworden. Lees verder voor de 111e editie van Picture My Life!

mey2

Woensdag ging ik lasergamen met een aantal klasgenootjes. Bij de eerste ronde werd ik 5e en bij de tweede ronde werd ik eerste! Zie hier mijn prachtige score. Het was echt ontzettend gaaf en gezellig!

mey4

Jaaa, ik toverde een simpel wit shirt om tot dit prachtige festival exemplaar met fringes! En dat met een goede schaar en goedkope verf van de Action, haha. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk hier de DIY!

mey3

Bloempje heeft een nestje gemaakt in de papierbak. Aawh.

mey6

Door Malou werd ik getagd om mijn handschrift te laten zien. Dus bij deze! Wist je trouwens ook dat de ‘Read more’ buttons en ‘Liefs, Lois Lorinde’ aan het einde van een blogpost ook zelf geschreven zijn? Oh, en ik teken vaak dit soort kruldingetjes in de les.

mey5

Woehoe, mijn eerste Village Candles kwamen binnen! Lemon Pound Cake, Tropical Getaway en Caramelized Pear. Zondag komt er een blogje online met waarin ik ze vergelijk met de geliefde Yankee Candles.

mey7

Een tijdje geleden plaatste ik een recept voor banana popsicles, een soort gezonde versie van de magnum. En ja, ik maak ze nog steeds! Dit keer een variant met honing en kokos. Nom nom.

Op eBay bestelde ik drie verschillende telefoonhoesjes, een mobiele oplader in de vorm van een banaan en een hele mooie schouderband voor mijn camera. Bekijk de nieuwste On my way from eBay!

mey8

Nog meer fruit! Wat is watermeloen toch heerlijk verfrissend. Bosbessen en aardbeitjes doen het ook altijd goed! De laatste tijd doe ik ook vaak bevroren fruit met muntblaadjes in mijn water. Lekker!

Hoe was jouw week?


9 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 07:40h, 02 juni Beantwoorden

  Het waren leuke artikelen die je had gepost de afgelopen week!
  De tag had ik op instagram voorbij zien komen.

  Xoxo

 • Denise
  Geplaatst op 08:19h, 02 juni Beantwoorden

  Wat gaaf dat de read more button ook door jou geschreven is, dat wist ik helemaal niet! <3

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 08:48h, 03 juni Beantwoorden

   Haha, bij deze! Dank je wel voor het compliment :D

 • Sophie
  Geplaatst op 10:08h, 02 juni Beantwoorden

  Oeh lekker, watermeloen! Ik ben echt zo benieuwd naar de telefoonhoesjes die binnen gaan komen :-) En wat leuk lasergamen! Ik heb dat een keer gedaan, maar dat was echt super lang geleden. En de village candles; ze zien er echt precies hetzelfde uit. Ik ben super benieuwd!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 08:50h, 03 juni Beantwoorden

   Ik zal zeker een fotootje plaatsen op Instagram als ik ze binnen heb. Misschien een lasergame blogger date? Haha!
   Jaa, Village Candle is ook nageaapt van Yankee Candle, maar dat vind ik helemaal niet erg. :D

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 11:30h, 02 juni Beantwoorden

  Wat een leuk idee om te gaan lasergamen

 • Fashionnewsforgirls
  Geplaatst op 12:24h, 02 juni Beantwoorden

  leuke foto’s

 • Manon
  Geplaatst op 14:52h, 02 juni Beantwoorden

  Lasergamen lijkt me zo leuk om eens te doen! Hahaha bloempje is echt schattig onze katten doen dit ook vaak

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 08:50h, 03 juni Beantwoorden

   Jaaa, lief he!

Geef een reactie