PICTURE MY LIFE #110 - GIGANTISCHE KOEKJES & KATTEN KNUFFELEN - LoisLorinde.nl
20443
post-template-default,single,single-post,postid-20443,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #110 – GIGANTISCHE KOEKJES & KATTEN KNUFFELEN

ei

Afgelopen week at ik zelfgemaakte ijsjes, knuffelde ik veel met mijn katjes, kwam er een gigantische recept online, vertelde ik mijn mening over Dr. Hauschka prodcuten en meer! En deze week staan er ook weer een aantal leuke blogjes gepland! Lees verder voor de 110e editie van Picture My Life!

ei2

ei3

Wat een schatjes zijn het. Elfje en Bloempje zijn alweer 16 en 17 jaar. Ze slapen steeds meer en meer, maar zoeken nog steeds buiten het avontuur op. Ook liggen ze steeds vaker bij elkaar en dat was eerst zeker niet het geval. Bekijk hier het schattige korte filmpje.

ei4

Doe jij al mee met de #SmartContest? Smartphonehoesje.nl organiseert een ontzettend gave actie waarbij je kans maakt op een shoptrip naar Parijs voor twee personen! Inclusief hotelovernachting, treinreis, gratis OV en meer. Mee doen? Klik hier!

ei5

Hmmm, zelfgemaakt yoghurtijsje met frambozen. Verder niks erop of eraan, het is gewoon bevroren yoghurt met zoete framboosjes erdoor. Lekker lekker.

ei6

Iets wat ik altijd al wilde proberen: het bakken van reuze koek! Eindelijk kan ik dit afstrepen van mijn bucketlist. En ik kan ook zeggen dat ik maar drie ingrediënten heb gebruikt! Bekijk hier het recept voor de gigantische chocoladekoek dat afgelopen week online kwam.

ei7

Een paar maandjes geleden liet ik zien hoe ik een heleboel spulletjes omtoverde tot nieuwe neon roze exemplaren. Nu heb ik eigenlijk weer hetzelfde gedaan, maar dan met koper. Koper zie je de laatste tijd echt overal en ik doe ook mee met de trend! Benieuwd hoe ik te werk ben gegaan? Bekijk hier de DIY!

ei8

Twee maanden lang gebruikte vier heerlijke verzorgingsproducten van Dr. Hauschka en afgelopen zondag vertelde ik jullie mijn mening. De producten zijn erg zuinig, dus ik ga vrolijk verder met het gebruik. Want het zijn superfijne producten!

Hoe was jouw week?


11 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 06:51h, 26 mei Beantwoorden

  Wat een fijne week had je!
  Zulke schattige katten.

 • Manon
  Geplaatst op 06:55h, 26 mei Beantwoorden

  Jouw poezen beestjes zijn echt leuk!

 • Angela
  Geplaatst op 07:03h, 26 mei Beantwoorden

  Wat een super leuke foto’s weer! :) En je poezen zijn echt heel leuk! <3

 • Ingeborg
  Geplaatst op 07:42h, 26 mei Beantwoorden

  Je DIY ziet er echt geweldig uit! & wat zijn je katten oud! Maar wel echt ongelooflijk lief <3

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 08:56h, 26 mei Beantwoorden

   Haha, awh, dank je wel! En ja, ik ben echt opgegroeid met ze :)

 • Sophie
  Geplaatst op 08:17h, 26 mei Beantwoorden

  Oeh wat een goed idee om zo je yoghurtijs te maken! Ik ga eens kijken of ik ook van die leuke vormpjes kan vinden :-)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 08:57h, 26 mei Beantwoorden

   Dank je! Deze vormpjes kocht ik bij Flying Tiger! :D

 • Denise
  Geplaatst op 08:27h, 26 mei Beantwoorden

  Ah wat zijn je katten al oud, super schattig! Dat ijsje ziet er heerlijk uit <3

 • Kelly
  Geplaatst op 13:42h, 26 mei Beantwoorden

  hmm, heerlijk die reuze koek!

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 14:56h, 26 mei Beantwoorden

  Je yoghurtijsje ziet er heerlijk uit

 • Fashionnewsforgirls
  Geplaatst op 16:10h, 26 mei Beantwoorden

  mooie producten

Geef een reactie