PICTURE MY LIFE #109 - DIY DECORATIES & DWEILSOKKEN - LoisLorinde.nl
20356
post-template-default,single,single-post,postid-20356,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #109 – DIY DECORATIES & DWEILSOKKEN

mie

Het was weer een geweldig weekje. Mijn kamer kreeg een make-over met DIY decoraties. Ook at ik weer een aantal schattige fruit diertjes. En ik dweilde de vloer met mijn sokken. Ja echt, net als Pippi Langkous. Lees verder voor de 109e editie van Picture My Life!

kopjeskattencafe2

Het verslagje van mijn bezoek aan Kattencafé Kopjes kwam online. Het was echt een geweldige ervaring en ik raad alle kattenliefhebbers aan om ook een keer langs te gaan. Reserveren kan hier!

mie2

Nog twee ‘creatief met eten’ creaties waar ik trots op ben. Een vlinder van nootjes, banaan en druiven. En een pauw van appel, kiwi en mandarijn. Zo ontzettend leuk om te doen.

mie5

Bij de DIY ombre shoes gebruikte ik textielverf van de Action. Een aantal van jullie waren benieuwd of ze de verf ook in het zwart hadden. Dus ik ben nog een keer langs gedaan. En ja, Action heeft ook zwarte textielverf! Ideaal om je doffe zwarte kleding een nieuw leven in te blazen.

mie3

Mijn kamer heeft weer een kleine make-over gehad! Mijn kaarsenplank heb ik versierd met chalkboard tape en overal zijn nu koperen details te vinden. De chalkboard DIY staat al online. En binnenkort laat ik ook zien hoe ik mijn spulletjes een koper kleurtje heb gegeven!

mie6

De vloer schoonmaken als Pippi Langkous! Kennen jullie die scene nog? Op eBay bestelde ik deze hilarische dweilsokken. En ja, ik denk dat ik ze ga gebruiken ook.

mie4

Hmmm. Genieten van zelfgemaakt frambozenijs met lieve katjes die naast mij liggen te slapen. Het ijs maakte ik van een pakje bevroren frambozen, een half glas soja melk en een vleugje verse vanille.

mie1

Mijn ouders kwamen terug van vakantie en mijn moeder was bij de grootste Lush winkel in Londen geweest. Daar kocht ze de Intergalactic bath bomb die alleen daar verkrijgbaar is. Echt super lief! Hij ruikt lekker minty en ziet er ongelooflijk prachtig uit.

Hoe was jouw week?


14 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 07:38h, 18 mei Beantwoorden

  Wat leuk die pantoffels om mee te dweilen ;-)

 • Sophie
  Geplaatst op 08:29h, 18 mei Beantwoorden

  Aah wat gaaf die bath bomb; het ziet er zooo mooi uit! <3 En die dweilslofjes, geweldig! Ik ben benieuwd of je er echt goed mee kunt dweilen, haha!

 • Dinja
  Geplaatst op 09:07h, 18 mei Beantwoorden

  Die pantoffels, geweldig gewoon!
  Ik zou ze ook gebruiken :’)

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 09:29h, 18 mei Beantwoorden

  Die intergallactic bath bomb zou ik ookwel eens willen proberen :) Lief dat je ouders die voor je mee hadden

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 15:30h, 21 mei Beantwoorden

   Ja! Ik heb stiekem al wat filmpjes opgezocht en hij is echt prachtig in bad. Kan niet wachten op het te proberen!

 • Denise
  Geplaatst op 11:42h, 18 mei Beantwoorden

  Wat ben je toch heerlijk creatief, dat eten ziet er echt ontzettend leuk uit! <3

 • Fashionnewsforgirls
  Geplaatst op 11:48h, 18 mei Beantwoorden

  grappige sokken

 • Bente
  Geplaatst op 14:37h, 18 mei Beantwoorden

  Hahaha die dwijlsokken! Fantastisch! Ben benieuwd of ze ook echt lekker werken ;)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 15:23h, 21 mei Beantwoorden

   Ik heb het eerlijk gezegd nog niet uitgeprobeerd. Maar ik denk dat het wel zou werken!

 • Manon
  Geplaatst op 15:42h, 18 mei Beantwoorden

  Leuke fotos, wat ben je toch weer creatief bezig!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 15:22h, 21 mei Beantwoorden

   Haha, dank je wel Manon!

 • Eline
  Geplaatst op 10:49h, 19 mei Beantwoorden

  Haha supergrappig die dwijlsokken!

 • Angela
  Geplaatst op 13:40h, 21 mei Beantwoorden

  OMG, dweilsokken, dat die nog bestaan ook!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 15:20h, 21 mei Beantwoorden

   Hahaha, ja, zo grappig he!

Geef een reactie